DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Svarcman

Megvannak Kubica ferraris csapattársai

Az AF Corse bejelentette, hogy kik lesznek majd a harmadik, nem gyári Ferrari hypercarban Robert Kubica csapattársai a 2024-es WEC-szezonban.

részletek

Újoncözön: kik vezetnek az első edzésen az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon?

Tízből kilenc csapatnál is szokatlan nevet láthatunk majd a szezonzáró nyitó tréningjén, sőt a Red Bullnál mindkét autót fiatal pilóta fogja vezetni.

részletek

Eső és több mint 300 kör a Ferrari „ébresztő” tesztjén

Három napon át köröztek a Scuderia F1-es versenyzői a fioranói pályán: a legszorgalmasabbnak és a legszerencsésebbnek is Charles Leclerc bizonyult.

részletek

Két tartalékpilótája lehet a Ferrarinak 2023-ban

Olasz hírek szerint idén is két F1-es tartalékot alkalmaznak Maranellóban: Antonio Giovinazzi és Robert Svarcman osztoznak a pozíción.

részletek

Svarcman számára megtisztelő a bemutatkozás

A tavalyi Formula-2-es tabella második helyezettje Charles Leclerc helyén debütálhat a Ferrari színeiben, amikor részt vesz az USA Nagydíj első szabadedzésén.

részletek

Svarcman vitte el az utolsó tesztnapot

A év végi teszt második és egyben utolsó napját rendezték szerdán, melyen meglepetésre a Haas autója volt a leggyorsabb Robert Svarcman révén. Az orosz mögött már ismerősebb nevek következtek.

részletek

Daruvala nyert, Piastri az F2 bajnoka

Abu Dhabiban már az első futamon eldőlt a 2021-es bajnoki cím: Oscar Piastri a tizedik rajthelyről az utolsó dobogós pozícióba felzárkózva döntötte el a szezon kimenetelét.

részletek

Svarcman: Ez az utolsó évem az F2-ben

Robert Svarcman, a 2019-es FIA Formula-3 bajnoka megerősítette, hogy jövőre nem tér vissza az F2-be, ugyanakkor F1-es ambícióit nem adja fel. Az orosz két év után hagyja el a kategóriát.

részletek

Ilott ütközött, Schumacher növelte előnyét

A pole-ból induló Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 sprintfutamát, mögötte viszont a két bajnokaspiránsnak kis híján ütközött: a német éllovas megúszta, brit üldözője viszont pont nélkül zárt.

részletek

Ferrari: Egy juniorunknak lesz hely 2021-ben

Mattia Binotto szerint hárman is remekül teljesítenek idén az F2-ben, de közülük vélhetően csak egy jut F1-es üléshez a következő szezonban. A döntést viszont már az évadzárójuk előtt meghozzák.

részletek

A bőség zavarával küzd az Alfa Romeo

Bár jelenleg nem megy nekik annyira, mégis az Alfa Romeo jövő évi versenyzőinek kiléte iránt a legnagyobb az érdeklődés. Raikkönen sorsa a saját kezében, de kinek adja a másik ülést a Ferrari?

részletek

Nem szétlövést rendezett a Ferrari Schumacherék között

Bőség zavara a Ferrarinál: versenyzői akadémiájuk három olyan fiatalt is kiképzett az elmúlt évek során, akik a következő szezonok valamelyikében teljes joggal kerülhetnek be az F1-be. De biztos, hogy mind beférnek?

részletek