Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Surer

Surer: Hulljanak fejek a Ferrarinál!

Az egykori F1-es pilóta, Marc Surer szerint a Ferrarinak azonnali hatállyal meg kellene válnia a hibát hibára halmozó stratégáitól. Csak a fejét rázza a sorozatos rossz döntések miatt.

részletek

Surer: Kár, hogy Vettel teljesítményét beárnyékolja a ferraris kudarc

Az egykori Formula-1-es versenyző nagyra értékeli Sebastian Vettel kiváló pályafutását, de sajnálja, hogy a vörös istállóval végül mindkétszer elbukott és csak a Red Bull-lal nyert.

részletek

„Csak a csoda mentheti meg a Ricciardo–McLaren kapcsolatot”

A korábbi Formula-1-es pilóta, Marc Surer szerint bizonyára van egy opció Ricciardo és a McLaren szerződésében, amely lehetővé teszi annak felbontását, ha valamelyik fél rosszul teljesít.

részletek

Surer: Az Alfa jobban járt, hogy Raikkönen visszavonult

Az egykori F1-es versenyző úgy véli, az Alfa Romeo kifejezetten profitált abból, hogy Kimi Raikkönen abbahagyta a versenyzést, ennek is köszönhető, hogy idén ilyen jól megy az istállónak.

részletek

„Hamiltont elkényeztették az elmúlt évek”

Az is állhat a hétszeres világbajnok döcögős szezonkezdetének hátterében, hogy már régen volt dolga lassabb autóval. Ahhoz képest viszont nem is annyira elkeserítő a helyzet.

részletek

„Mick három évig még nem álmodhat a Ferrariról”

Az AlphaTauri csapatfőnöke szerint nem fog annyira egyenes út vezetni az ifjabbik Schumachernek a vörösökig, mint azt sokan gondolnák. Személyisége, attitűdje ugyanakkor odaviheti.

részletek

Bottas vagy Perez a jobb szárnysegéd?

A feladat mindkettejük esetében hasonló, a Mercedes és a Red Bull pilótája azonban eltérő hatékonysággal végzik azt. Egy egykori pilóta arra kereste a választ, melyikük a jobb és miért.

részletek

Visszaszívta szavait Norris egyik kritikusa

Az ex-F1-es Marc Surer az Orosz Nagydíj után megváltoztatta a Lando Norrisról alkotott, nem éppen hízelgő véleményét. Mégiscsak meggyőző és elismerésre méltó a teljesítménye.

részletek

„Mazepint elrontották a Mercedes tesztjei”

Nyikita Mazepin az első évét teljesíti a Formula-1-ben, ám elég sok kritika éri egyelőre. A korábbi F1-es pilóta, Marc Surer szerint nem tett jót neki, hogy korábban a Mercedes gépét tesztelhette.

részletek

Surer: Amilyen szögben Hamilton kezdte a kanyart, biztos volt, hogy nekimegy Verstappennek

Továbbra is beszédtéma a vasárnapi incidens Lewis Hamilton és Max Verstappen között. Vannak, akik szerint a szombati vereség után kódolva volt, hogy Hamilton bármilyen eszközt bevet a győzelemért.

részletek

„Nem Vettel vezetési stílusa a baj, hanem az autó”

A városi pályákon remekelt, a normál aszfaltcsíkokon általában pontot sem szerez Sebastian Vettel. Az ex-F1-es Marc Surer szerint az ingadozás az Aston Martinon múlik.

részletek

„Az Aston középszerűsége a gond, nem Vettel”

A korábbi F1-es pilótából lett szakértő, Marc Surer nem a négyszeres világbajnok, hanem a rendre középszerű autókat építő csapat tehető felelőssé a német idén eddig látott szenvedéséért.

részletek