Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 6. szombat

Stoner

Stoner: Elpusztít a betegségem

A visszavonult kétszeres MotoGP-világbajnok őszintén beszélt krónikus fáradékonyságáról, amely miatt egy egyszerű edzés során is teljesen kikészül. Az ausztrál szót ejtett Marquezről is.

részletek

Stoner: Nehéz világbajnokságnak hívni a 2020-as szezont

A visszavonult ausztrál szerint az átalakított versenynaptár és Marc Marquez hiánya is közrejátszik abban, hogy teljesen másnak érzékeli az idei évadot. Beszélt Rossiról és az esélyesekről is.

részletek

Stoner: Ha Rossi hamarabb visszavonult volna…

A „Doktor” korábbi nagy ellenfele szerint ugyan az olasz még képes lehet nagy eredményekre, de inkább csak a saját ázsióját rombolja. Az ausztrál beszélt arról is, le tudná-e győzni Marc Marquezt.

részletek

Stoner: Marquez szorított ki a Hondától

A visszavonult ausztrál elmondta: a „fiatal üstökös” nem látta szívesen őt tesztmotorosként a HRC-nél, ezért távozott a Ducatihoz. Bár onnan is lelépett, újra szerepet vállalna a MotoGP-ben.

részletek

„Stoner szenvedett volna Marquez mellett”

2013-ban összeállhatott volna a repsolos álompáros, ha az ausztrál nem vonul vissza, a csapat akkori menedzsere viszont elmondta, mi lett volna az újonc spanyol fő erőssége vele szemben.

részletek

Lorenzo: Egyedül én győztem le Rossit, Stonert, Pedrosát és Marquezt is

És erre nagyon büszke is a visszavonult spanyol, aki arról is beszélt, kit miért tartott rendkívül erős ellenfélnek, és miért gondolja azt, hogy Rossi még 2021-ben is a MotoGP mezőnyében lesz.

részletek

A Honda legjobb MotoGP-motorjai

Több futamot és vb-címet nyert a Honda 2002 óta, mint bármely más gyártó. Az RC211V, RC212V és RC213V páratlan sikere a magas szintű mérnöki munkának és a legtehetségesebb versenyzőknek köszönhető.

részletek

Rossi megnevezte három legnagyobb győzelmét

Az egyiknek történelmi jelentősége van, míg a másik kettő óriási csata végén született. A „Doktor” egyúttal azon riválisait is felsorolta, akik érzése szerint még jobb versenyzővé tették őt.

részletek

Rossi: Stoner volt az egyik legkeményebb ellenfelem

A kilencszeres világbajnok motoros felelevenítette a 2008-as Laguna Seca-i versenyt, amelyen óriási küzdelemben győzte le az akkori címvédő ausztrált – máig ez az egyik legismertebb MotoGP-futam.

részletek

Bojkottálni akarta a Honda a botrányos 2015-ös szezonzárót

A Repsol akkori csapatmenedzsere árult el érdekes részleteket a Rossi-Marquez csörtéről, de beszélt Casey Stoner ducatis időszakáról és visszavonulásáról, valamint Marquez leigazolásáról is.

részletek

Stoner ismét krónikus fáradtságtól szenved

A visszavonult kétszeres világbajnok egy podcastban beszélt arról, hogy képtelen sporthobbijainak hódolni, mert túlságosan kimerítené már egy egynapos gokartozás is.

részletek

Stoner szerint Lorenzo nyerhet a Hondával

Az ausztrál is elismerte, hogy a Ducatinál hosszabb időbe telt a spanyolnak az alkalmazkodás, mint azt várták, de a kétszeres világbajnok úgy érzi, a mostani váltás jóval egyszerűbb lesz számára.

részletek
Olvastad már?