Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Sprintverseny

Villeneuve: Verstappenen van a nyomás

Az 1997-es F1-es világbajnok szerint itt az ideje a Red Bull hollandjának bizonyítania, hogy valóban a jövő nagy bajnoka. A kanadai exversenyző a sprintfutamokról is elmondta a véleményét.

részletek

Sajtó: Zöld utat kaptak a sprintversenyek

Sajtóértesülések szerint az F1 tíz csapata rábólintott a kísérleti jelleggel betervezett sprintfutamok költségvetésére, így hamarosan jöhet az első megbolondított versenyhétvége.

részletek

Július 17-én lesz először F1-es sprintverseny

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali elmondta, hogy a jövő hétvégi imolai futamig tisztázni fogják a sprintversenyeket, azt pedig megerősítette, hogy a Brit Nagydíjon fogják először kipróbálni.

részletek

Hétvégén döntés születhet a sprintfutamokról

A Bahreini Nagydíj alatt újra nekigyürkőznek a csapatok az alternatív kvalifikáció kipróbálásáról szóló vitának – a pénzügyi részletekről kell megállapodni.

részletek

Előbb lehetne nyitni a DRS-t a sprintfutamon

Erősebb DRS, pár kiosztott pont, kukázott Montreal – a Formula-1 vezetői közelednek a sprintversenyek szabályainak véglegesítéséhez, leszámítva a még mindig zűrzavaros parc fermé-előírásokat.

részletek

Sprintfutamok: Fél órás extra, amiért pont jár

Stefano Domenicali árult el egy-két dolgot az idén bevezetésre kerülő F1-es sprintfutamokról - az egyik ilyen, hogy Silverstone-ban biztosan rendeznek ilyen versenyt az idei szezonban.

részletek

Hülkenberg a sprintversenyről: Hulladék!

A tervek szerint idén három helyszínen is kipróbálják majd a sprintversennyel tarkított formátumot az F1-esek. Nico Hülkenberg egyértelműen ellenzi azokat, egyenesen hulladéknak nevezve az ötletet.

részletek

„A show javítása nem mehet a sport kárára”

Jean Todt, az FIA elnöke támogatja a több izgalmat célzó újításokat az F1-ben, így a sprintfutamokat is – de csak akkor, ha mindezek nem mennek szembe a sport természetével és érdekeivel.

részletek

Járjanak pontok a sprintfutamon?

A csapatok nyitottak az új formátum tesztelésére a szezon három nagydíján, de előtte tudni akarják a részleteket. Köztük azt, legyen-e pontozás – mondta a Williams csapatfőnöke, Simon Roberts, aki szerint jutalmazni kell a versenyzőket, ha harcokat akarunk szombaton.

részletek

Wolff: Ki kell próbálnunk a sprintversenyeket

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff is elmondta véleményét az F1 által vizionált sprintversenyektől. Szerinte ez egy olyan kísérlet, amit mindenképpen ki kell próbálnia a Formula-1-nek.

részletek

Sainz: Csak nehogy két győztese legyen egy nagydíjnak

A Red Bull versenyzőivel ellentétben a Ferrari pilótapárosa szívesen kipróbálná a Formula-1 által már idénre belebegtetett sprintversenyeket, de attól Charles Leclerc és Carlos Sainz is óva int, hogy egy lapon említsük a szombati és a vasárnapi győzteseket.

részletek

Verstappen nincs elragadtatva a sprintversenyektől

A Formula-1 vezetői sprintfutamokkal próbálják feldobni a száguldó cirkuszt, azonban Verstappen és Perez azon túl, hogy nyitottak az új ötletekre, szeretnék, ha az F1 nem vesztené el a DNS-ét.

részletek
Olvastad már?