Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 6. hétfő

Sprintverseny

Ricciardo: Alonso a versenyzés legnagyobb mestere idén

Nem sikerült éppen földbe döngölően izgalmasra a történelem első F1-es sprintfutama, ám Fernando Alonso csodálatos produkciója miatt nemcsak mi döbbentünk meg, hanem Daniel Ricciardo is.

részletek

Alonso: Jó lett, maradhat

Szombaton – nevéhez hűen – gyorsan le is bonyolították az F1 első sprintversenyét, és legalább ilyen sebességgel változott meg sok ellenérzés is. Néhány résztvevő is visszaszívta korábbi gondolatait.

részletek

Perez máris változtatna a sprintversenyen

Ha egy embert kellene megnevezni, aki a legrosszabbul járt az új sprintkvalifikációs formátummal az Sergio Perez, aki kicsúszása után kénytelen az utolsó helyről rajtolni holnap.

részletek

Elnyerte a Mercedesek tetszését a sprintfutam

A vegyes fogadtatásban részesülő sprintfutam már véget is ért, és az élen legalábbis a papírformát hozta, Red Bull győzelem a Mercedes ellen. A legyőzött duó így is elégedett az új formátummal.

részletek

Ez volt a Brit Nagydíj sprintfutama

Elérkezett az idő az F1 formabontó újításához, ma délután 17:30-kor elrajtol a száguldó cirkusz első kvalifikációs sprintversenye. A tét néhány pont és a vasárnapi rajtsorrend. Kövesd velünk az eseményeket élőben!

részletek

Norris: Nekünk a vasárnap számít

Jól szerepeltek a hazai hősök a Brit Nagydíj időmérőjén, Hamiltoné lett a leggyorsabb kör, Russell eddigi legjobb eredményét érte el a Williamsszel, míg Norris kis lemaradással a hatodik helyen zárt.

részletek

Káoszra számít a Ferrari a sprintfutamon

Már csak négyet kell aludni, és debütál a Formula-1 újabb újítása, a sprintfutam. Noha a formátum csak tesztüzemmódban fog futni, és semmi garancia a maradására, a paddockban így is komoly vitatéma.

részletek

A sprintek után mással is kísérletezne az F1

Nem a sprintfutam az egyetlen újítás, amit a Formula vezetősége a közeljövőben kipróbálna. A Liberty Media mindenképp újítani akar a rég megszokott formátumon.

részletek

Alonso: Úgyis módosítunk majd a sprintfutamon

Mindössze egyetlen hét választja el az F1-et története első sprintversenyétől, ami a bejelentése óta megosztja a sport világát. George Russell és Lewis Hamilton után most Fernando Alonso jóslata jön.

részletek

Russell tart a sprintfutamtól

George Russell jóval jobban zárta a szezon első tripla hétvégéjét, mint bárki remélte a csapatban, mindháromszor a pontokért küzdött. Hazai versenye előtt azonban kevésbé derűlátó.

részletek

Alonso rettentően élvezte a végső kétkörös sprintet

Baku idén sem hazudtolta meg önmagát. Az őrült hajrában az egyébként igencsak hátul levő Fernando Alonso remekül használta ki a lehetőséget és a hatodik helyre ugrott előre.

részletek

Ezért kell a sprintfutam az F1 szerint

Ross Brawn szerint nagyon izgalmas lesz ettől az egész hétvége, már a péntek és a szombat is, de a főfutamhoz nem akarnak nyúlni - ha nem jön be az ötlet, akkor kitalálnak mást.

részletek
Olvastad már?