DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Sprintverseny

Verstappen ellenfeleket akar, nem sprintet

Az újabb sprintes módosítási terv kapcsán Max Verstappen elmondta: az F1-nek több erős, harcolni képes csapatra van szüksége, nem sprintekre.

részletek

17 éves pilóta nyerte az F3 sprintjét

Nagyszerű izgalmakat és hosszú biztonsági autós fázisokat hozott az idei év első F3-as sprintfutama, amelynek végén a Campos fiatalja, Josep María Martí ünnepelhetett.

részletek

Formula Motocast: Kell-e a sprint a MotoGP-be?

Szinte a semmiből jelentették be, hogy 2023-tól sprintversenyeket rendeznek a MotoGP-ben: adásunkban körbejártuk ezek előnyeit és hátrányait – de természetesen az Osztrák GP-n történteket is kiveséztük.

részletek

Hivatalos: Jönnek a sprintfutamok a MotoGP-ben

Az Osztrák Nagydíj szombatján bejelentették, hogy már 2023-tól bevezetik a sprintversenyeket a királykategóriában – igaz, az F1-es változattal ellentétben nem ez határozza meg a futam rajtsorrendjét.

részletek

Hamilton: A Mercedes lassú az egyenesben

Olyan dolgokkal kénytelen szembesülni idén a hétszeres világbajnok, amihez egyáltalán nincs hozzászokva. A sokadik mezőnybeli koccanás a rajtnál, illetve hiányzó egyenesbeli sebesség.

részletek

Leclerc a dobogót veszi célba

A küzdelmes tripla versenyhétvége után úgy tűnik, a Ferrari kezd valamelyest magára találni, legalábbis Charles Leclerc biztosan, akinek eddig jól alakult a hétvégéje. Ki is tűzte a következő célt.

részletek

Ricciardo: Alonso a versenyzés legnagyobb mestere idén

Nem sikerült éppen földbe döngölően izgalmasra a történelem első F1-es sprintfutama, ám Fernando Alonso csodálatos produkciója miatt nemcsak mi döbbentünk meg, hanem Daniel Ricciardo is.

részletek

Alonso: Jó lett, maradhat

Szombaton – nevéhez hűen – gyorsan le is bonyolították az F1 első sprintversenyét, és legalább ilyen sebességgel változott meg sok ellenérzés is. Néhány résztvevő is visszaszívta korábbi gondolatait.

részletek

Perez máris változtatna a sprintversenyen

Ha egy embert kellene megnevezni, aki a legrosszabbul járt az új sprintkvalifikációs formátummal az Sergio Perez, aki kicsúszása után kénytelen az utolsó helyről rajtolni holnap.

részletek

Elnyerte a Mercedesek tetszését a sprintfutam

A vegyes fogadtatásban részesülő sprintfutam már véget is ért, és az élen legalábbis a papírformát hozta, Red Bull győzelem a Mercedes ellen. A legyőzött duó így is elégedett az új formátummal.

részletek

Ez volt a Brit Nagydíj sprintfutama

Elérkezett az idő az F1 formabontó újításához, ma délután 17:30-kor elrajtol a száguldó cirkusz első kvalifikációs sprintversenye. A tét néhány pont és a vasárnapi rajtsorrend. Kövesd velünk az eseményeket élőben!

részletek

Norris: Nekünk a vasárnap számít

Jól szerepeltek a hazai hősök a Brit Nagydíj időmérőjén, Hamiltoné lett a leggyorsabb kör, Russell eddigi legjobb eredményét érte el a Williamsszel, míg Norris kis lemaradással a hatodik helyen zárt.

részletek