Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Sky

Kravitz: A Red Bull hibázott Albonnal

Valószínűleg túl korán dobták a mélyvízbe Pierre Gaslyt, akit Max Verstappen valósággal leradírozott a Red Bullnál. A neves szakértő szerint viszont most Alexander Albon pontosan ugyanígy járhat.

részletek

Verstappen a Mercedesszel Hamilton előtt járhatna

Lewis Hamilton hatalmas pontelőnnyel vezeti az idei bajnokságot is. Vannak viszont olyan vélemények, hogy az a nagy szerencséje, hogy Max Verstappen nem a csapattársa, akkor másképp lenne.

részletek

A Ferrari minden helyszínen három tizedet tékozolhatott el

Sajtóértesülések szerint egy apró, de annál több veszteséget hozó aerodinamikai hibának köszönhetően a Ferrari az első hét időmérő mindegyikén három tizeddel ment lassabban.

részletek

A Ferrari és a Red Bull is altathatott

A pénteki második szabadedzésen Lewis Hamilton vezetésével a Mercedes bődületes fölényét láthattuk. Televíziós szakértők szerint azonban több jel is arra mutat, hogy a riválisok nem nyomták.

részletek

A britek nagy része is elfordult az F1-től

Az európai országok többségében drasztikusan csökkent a nézőszám tíz év alatt, ez még a sikert sikerre halmozó Lewis Hamilton hazájában is igaz. Az ötszörös világbajnok mérges a fizetős TV-k miatt.

részletek

Húszórás élő közvetítés lesz a tesztekről

Már az elmúlt hetekben is pedzegették, hogy 2019-ben valószínűleg nem marad a Formula-1 rajongótábora téli tesztközvetítés nélkül. Most az egyik legnagyobb brit csatorna vállalta be ezt.

részletek

Felmérés: Hamilton a legnépszerűbb brit sportoló

Lewis Hamilton a csapatfőnökök szavazásán a legjobb versenyzőnek bizonyult 2018-ban, most pedig saját hazájában is prófétává vált. Egy internetes szavazáson fölényesen a legnépszerűbb lett.

részletek

Button a következő két WEC-viadalt kihagyja

Jenson Button kénytelen kihagyni 2019 első két WEC-versenyét, mivel nem tudja összeegyeztetni egyre bővülő más elfoglaltságaival. Elsősorban a Hondával kívánja megvédeni Super GT bajnoki címét.

részletek

Csak a fizetős TV marad az olaszoknak

Az olasz az egyik leginkább, a Formula-1-et fanatikusan kedvelő és követő nemzet. Az idei szezonban mégis előfordul az a furcsaság, hogy kizárólag fizetős televíziós adáson át nézhetik a versenyeket.

részletek

Vettel veszített, de büszke lehet

Általános vélekedés, hogy a világbajnoki címet ugyan nem szerezte meg Sebastian Vettel, ám hasonlóan jó munkát végzett, mint Lewis Hamilton. Most újra egy volt F1-es dicsérte a németet.

részletek

Rosberg sportriporterként lesz ott Suzukában

Nico Rosberg jövőjéről sok hír felröppent korábban. Szóba hozták Formula-E csapattal csapatfőnökként, most azonban biztossá vált, hogy Japánban a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedhet.

részletek

„Alonso egy horrorshow főszereplője”

Fernando Alonso nagyon várta hazai nagydíját, de az első szabadedzésen már az első körében látványosan tönkrement a Honda motor. Ez már nemcsak a spanyol versenyzőnél veri ki a biztosítékot.

részletek
Olvastad már?