DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Húszórás élő közvetítés lesz a tesztekről

Már az elmúlt hetekben is pedzegették, hogy 2019-ben valószínűleg nem marad a Formula-1 rajongótábora téli tesztközvetítés nélkül. Most az egyik legnagyobb brit csatorna vállalta be ezt.

Nemrég olvashattuk, hogy az F1 TV (a száguldó cirkusz hivatalos, webközpontú közvetítő felülete) tervezi, hogy az idei, barcelonai tesztelésről élő közvetítéssel jelentkezne. Igaz, részleteket még nem fedtek fel arról, hogy például csak a prémium, fizetős felhasználók láthatnák-e, vagy bárki számára elérhető lesz.

Hétfő délután az egyik legnagyobb brit csatorna, a Sky hivatalosan bejelentette, hogy februárban húszórányi élő adást láthatunk a Formula-1 Barcelonában megrendezendő tesztelésének első napjairól. Február 18-ától kezdődik az első felvonás, négy napon át.

Zöld utat kapott az élő közvetítés a Sky-nál


A Sky közvetítése délután egy és öt óra között látható majd, utána pedig egy egyórás elemzőműsort sugároznak majd a paddockból az aznapi eseményeket összefoglalva. A digitális felületen (egyelőre nem részletezett) különleges tartalmakat is kínál majd a csatorna.

A Sky egészen neves szakkommentátori gárdával büszkélkedhet, amely idén tovább bővül. Csatlakozik ugyanis Jenson Button és Karun Chandhok az eddig sem kis nevekhez: Martin Brundle-hoz, Damon Hillhez, Paul di Restához, Anthony Davidsonhoz, Johnny Herberthez, valamint időnként feltűnik Nico Rosberg is bizonyos versenyhétvégéken.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: