Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Közvetítés

Hamilton a kirekesztett tévénézők miatt aggódik

A fizetős tartalmak gombamódra szaporodnak, ez pedig a Formula-1-re is hatással van. A hétszeres világbajnok szerint nem biztos, hogy ez a megfelelő irány.

részletek

Albers: Életemben nem láttam ilyen pocsék közvetítést

Az egykori Formula-1-es pilóta kicsit felhúzta magát a Spanyol Nagydíj televíziós közvetítésének rendezőjén. A holland úgy gondolja, sokszor nem azt mutatták, ami igazán fontos lett volna.

részletek

Az F1 reagált Ricciardo kritikáira

Az ausztrál pilóta undorítónak tartja, hogy a Bahreini Nagydíj televíziós közvetítésében újra és újra lejátszották Grosjean balesetét. Az F1 megmagyarázta, miért döntöttek az ismétlések mellett.

részletek

Ilyen grafikák várják az F1 nézőit 2020-ban

A száguldó cirkusz idén rengeteg új információval készül minket elhalmozni a közvetítések alatt. Számos teljesítménymutató mellett összehasonlításokat is láthatunk Sennával vagy Schumacherrel.

részletek

Koronavírusos lett egy legendás kommentátor

Évtizedek óta közvetít F1-et és IndyCart, de a Le Mans-i 24 órás és a Formula-E sem idegen számára –Bob Varsha alig ért a kemoterápiás kezelése végére, most elkapta a koronavírust.

részletek

A vírus miatt távol marad az első futamoktól az M4 Sport

A német RTL és a Formula-1 magyar közvetítéséért felelős M4 Sport is közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt biztonsági okokból nem küldenek helyszíni tudósítókat a 2020-as szezon nyitóversenyeire.

részletek

Új csatornára költözik a MotoGP, jön az IndyCar

Idén már nem a Spíler közvetíti Magyarországon a MotoGP futamait, hanem hamarosan egy újabb sportcsatorna jön létre erre a célra – ráadásul egy a magyar repertoárból pár éve már hiányzó sorozatot is visszahoz.

részletek

F1: Nem fogjuk fizetőssé tenni a közvetítéseket

A Formula-1 médiajogi igazgatója, Ian Holmes elmondta, hogy nem tervezik fizetőssé tenni világszerte a száguldó cirkusz közvetítéseit, ugyanakkor jobb élményt nyújtanak az ilyen csatornák a nézőknek.

részletek

Miben tudnak segíteni cégednek a HR-szolgáltatók?

Minden vállalat működésében központi kérdés a munkaerő hatékony managelése, amely azonban cégen belül nem mindig megoldott. Az átmeneti vagy rendszeresen felmerülő problémák kezelésében szerencsére már segítségünkre vannak a HR feladatok ellátására specializálódott cégek, amelyek szolgáltatások széles körével igyekeznek kiszolgálni megbízóik igényeit. Lássuk ezeket!

részletek

Grosjean: Osztottképernyőn közvetítsenek

Többször is jártunk már úgy mi, F1-es rajongók, hogy ahelyett, hogy az izgalmas középmezőnybeli csatákat néznénk, az élmezőny unalmas körözgetését látjuk a tv-ben. Grosjean tudja erre a megoldást.

részletek

Sainz: A legjobb csatákat nem is látják a tévénézők

A McLaren spanyol pilótáját felbosszantja, hogy a tévés közvetítésekben szinte mindig csak az élcsapatok láthatók. Ezzel a szponzorok mellett a nézők veszítenek sokat, mert a legjobb csatákról lemaradnak.

részletek

Szujó: A köztévé évek óta építi le az F1-et

Az MTVA közleménye szerződésszegéssel és kényszerű lépéssel magyarázza a Formula-1 „magyar hangjának” menesztését, maga Szujó azonban a stáb színvonalának romlását és egy hosszú harc végét látja a történtekben.

részletek
Olvastad már?