DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Közvetítés

Így változnak idén az F1-es közvetítések

A sisakkamerák korlátozott lehetőségeiről, az új grafikákról és az F1 Sprint saját márkajelzéséről is beszélt Dean Locke, a Formula-1 közvetítésekért és médiáért felelős igazgatója.

részletek

A Netflix is harcba szállna az F1 jogaiért

Reed Hastings, a Netflix társalapítója, elnöke és vezérigazgatója elárulta, amennyiben eladnák a Formula-1 közvetítési jogait, elgondolkodna azok megvásárlásán.

részletek

Kell ennyi információ a közvetítésekben?

Évről évre egyre több grafikát láthatunk a tévében az F1-es adások során, de nem tűnik egyértelműnek, hogy van értelme mindegyiknek. Rob Smedley azonban elmagyarázta, miért is hasznosak ezek.

részletek

Hamilton a kirekesztett tévénézők miatt aggódik

A fizetős tartalmak gombamódra szaporodnak, ez pedig a Formula-1-re is hatással van. A hétszeres világbajnok szerint nem biztos, hogy ez a megfelelő irány.

részletek

Albers: Életemben nem láttam ilyen pocsék közvetítést

Az egykori Formula-1-es pilóta kicsit felhúzta magát a Spanyol Nagydíj televíziós közvetítésének rendezőjén. A holland úgy gondolja, sokszor nem azt mutatták, ami igazán fontos lett volna.

részletek

Az F1 reagált Ricciardo kritikáira

Az ausztrál pilóta undorítónak tartja, hogy a Bahreini Nagydíj televíziós közvetítésében újra és újra lejátszották Grosjean balesetét. Az F1 megmagyarázta, miért döntöttek az ismétlések mellett.

részletek

Ilyen grafikák várják az F1 nézőit 2020-ban

A száguldó cirkusz idén rengeteg új információval készül minket elhalmozni a közvetítések alatt. Számos teljesítménymutató mellett összehasonlításokat is láthatunk Sennával vagy Schumacherrel.

részletek

Koronavírusos lett egy legendás kommentátor

Évtizedek óta közvetít F1-et és IndyCart, de a Le Mans-i 24 órás és a Formula-E sem idegen számára –Bob Varsha alig ért a kemoterápiás kezelése végére, most elkapta a koronavírust.

részletek

A vírus miatt távol marad az első futamoktól az M4 Sport

A német RTL és a Formula-1 magyar közvetítéséért felelős M4 Sport is közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt biztonsági okokból nem küldenek helyszíni tudósítókat a 2020-as szezon nyitóversenyeire.

részletek

Új csatornára költözik a MotoGP, jön az IndyCar

Idén már nem a Spíler közvetíti Magyarországon a MotoGP futamait, hanem hamarosan egy újabb sportcsatorna jön létre erre a célra – ráadásul egy a magyar repertoárból pár éve már hiányzó sorozatot is visszahoz.

részletek

F1: Nem fogjuk fizetőssé tenni a közvetítéseket

A Formula-1 médiajogi igazgatója, Ian Holmes elmondta, hogy nem tervezik fizetőssé tenni világszerte a száguldó cirkusz közvetítéseit, ugyanakkor jobb élményt nyújtanak az ilyen csatornák a nézőknek.

részletek

Miben tudnak segíteni cégednek a HR-szolgáltatók?

Minden vállalat működésében központi kérdés a munkaerő hatékony managelése, amely azonban cégen belül nem mindig megoldott. Az átmeneti vagy rendszeresen felmerülő problémák kezelésében szerencsére már segítségünkre vannak a HR feladatok ellátására specializálódott cégek, amelyek szolgáltatások széles körével igyekeznek kiszolgálni megbízóik igényeit. Lássuk ezeket!

részletek