DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

Közvetítés

Grosjean: Osztottképernyőn közvetítsenek

Többször is jártunk már úgy mi, F1-es rajongók, hogy ahelyett, hogy az izgalmas középmezőnybeli csatákat néznénk, az élmezőny unalmas körözgetését látjuk a tv-ben. Grosjean tudja erre a megoldást.

részletek

Sainz: A legjobb csatákat nem is látják a tévénézők

A McLaren spanyol pilótáját felbosszantja, hogy a tévés közvetítésekben szinte mindig csak az élcsapatok láthatók. Ezzel a szponzorok mellett a nézők veszítenek sokat, mert a legjobb csatákról lemaradnak.

részletek

Szujó: A köztévé évek óta építi le az F1-et

Az MTVA közleménye szerződésszegéssel és kényszerű lépéssel magyarázza a Formula-1 „magyar hangjának” menesztését, maga Szujó azonban a stáb színvonalának romlását és egy hosszú harc végét látja a történtekben.

részletek

Kiderült, miért távozott Szujó Zoltán az F1-es közvetítésekből

Az F1-es közvetítések elmúlt hét évének magyar hangja meglepő Instagram-bejegyzésben lengette be távozását a közvetítésekből - a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap megerősítette a hírt.

részletek

Élő közvetítés a Ferrari bemutatójáról

Nemcsak a teszteket lesz lehetőségünk élő adásban követni idén, hanem a Ferrari 2019-es autójának bemutatását is nézhetjük az interneten. Az olaszok rajongói február 15-én legyenek résen.

részletek

Új kameraállások jöhetnek idén az F1-es közvetítésekbe

A cél az, hogy a képernyőkön keresztül sokkal jobban érezhessük az autók brutális tempóját - ennek érdekében valószínűleg új helyekre teszik le a tv-közvetítés kameráit.

részletek

Húszórás élő közvetítés lesz a tesztekről

Már az elmúlt hetekben is pedzegették, hogy 2019-ben valószínűleg nem marad a Formula-1 rajongótábora téli tesztközvetítés nélkül. Most az egyik legnagyobb brit csatorna vállalta be ezt.

részletek

Briatore mindig is szeretett kockáztatni

A Formula-1 egyik legdörzsöltebb figurája mindig is Flavio Briatore volt. Az elmúlt évtizedekben néha ráfizetett, legtöbbször viszont győztesen jött ki kockázatvállalásaiból, ahogy Alonsóval is így történt.

részletek

Félreérthető az M4 Sport F1-es búcsúja, rákérdeztünk

Joggal kapta fel több néző is a fejét a közmédia által sugárzott Formula-1-es szezonösszefoglaló műsor végén, amit könnyen lehetett úgy érzelmezni, hogy az M4 megválik a közvetítési jogoktól.

részletek

Az F1 élőben közvetíti a téli teszteket

A Formula-1 rajongói a téli tesztekre általában már alaposan kiéheznek a száguldó versenyautók látványára. Most hivatalos megerősítés érkezett, már a téli tesztekről is lesz közvetítés.

részletek

Egymilliós nézőveszteség Németországban, 2018-ban

Az előző évhez viszonyítva egymillióval kevesebben követték figyelemmel a német RTL hétvégi közvetítését a Brazil Nagydíjról, mint egy évvel korábban. Pedig 2017-ben is eldőlt már Interlagos előtt a bajnokság.

részletek

Tovább tuningolják a halo-grafikát

Az Ausztrál Nagydíj óta dolgoztak az F1-es közvetítés újdonságán, a halót lefedő grafikai elemen. Az eddigieknél is több információt fognak rápakolni.

részletek