Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Barcelona

Briatore: A Mercedes és a Ferrari más bolygó

Az egykori csapatfőnök szerint a Ferrari jelenleg csak a Red Bull-lal harcolhat, a Mercedes előnye ugyanis akkora, mintha egy másik bolygón versenyeznének. Barcelona megmutatta az igazságot.

részletek

Mazepin berobbant a Mercedesszel

Könnyen lehet, hogy egy hatalmas fiatal tehetséget fedezett fel a Mercedes a szerdai tesztnapon. Az egyenletesnek és gyorsnak mutatkozó Nyikita Mazepin kiváló időt futva lett első.

részletek

Teszt: Mazepin is első lett a Mercedesszel

Véget ért a második barcelonai tesztnap és ezúttal is a Mercedes bizonyult a leggyorsabbnak: a világbajnok autóba ezúttal a 20 éves Nikita Mazepin pattant be és ő is a mezőny fölé nőtt vele.

részletek

Barcelona érdekes rekordja a Formula-1-ben

A Mercedes dominanciája miatt az idei évben egyelőre meglehetősen kevés izgalomban részesültek a száguldó cirkusz rajongói. Pedig Barcelona több érdekességgel is szolgált korábban.

részletek

Red Bull: Értékes adatgyűjtés és váltóhiba

Barcelonában maradt a mezőny a Spanyol Nagydíj után is, hogy egy kétnapos tesztelés során új alkatrészeket próbálgassanak, így tett a Red Bull is. Bár technikai hiba is adódott, fontos adatgyűjtés zajlott.

részletek

Bottas a leggyorsabb az első tesztnapon

A Mercedesszel és a Ferrarival is hatalmasat fordult a világ, hiszen már nemcsak a versenyeken, de a barcelonai teszten is maguk mögé utasították az olaszokat az Ezüst Nyilak.

részletek

Bottas és Leclerc kezdte az élen a barcelonai tesztet

A Spanyol Nagydíj időmérőjén is leggyorsabb Mercedes-pilóta vezetésével kezdődött a kétnapos teszt. A Ferrari és Racing Point két autóval köröz, több fiatal versenyző kapott lehetőséget.

részletek

A Renault-főnök elismerte, hogy gyengék

2019-ben eddig maradéktalanul csak a Mercedes lehet elégedett. A Red Bull-Honda ugyan egészen jól teljesít, a Ferrari és a Renault azonban eddig óriási betli. A franciák elismerik, sehol nincsenek.

részletek

Ferrari: Ne pánikoljunk, lesz megoldás!

Az olasz vállalat ügyvezetője, Louis Camilleri sem lelkes a Scuderia egyre jobban látható lemaradásától, de úgy véli, Mattia Binotto vezetésével hamarosan megoldják a problémákat. Teljes a támogatás.

részletek

Meglepő: Nyikita Mazepin teszteli a Mercedest

A szabályok szerint a címvédő istálló köteles az egyik barcelonai tesztnapot egy újoncnak minősülő pilótának biztosítani. A választás az F2-ben szereplő oroszra esett, aki egy 2017-es Mercedesszel privát tesztsorozatot folytat.

részletek

A sportágat féltik a Mercedes dominanciájától

Kész, vége, ennyi… Legalábbis ami a többoldalú világbajnoki harcot illeti! Miután a Mercedes az idei ötödik futamon is dupla diadalt aratott, a Ferrarit pedig immáron a Red Bull is elkalapálta, immáron szinte biztos, hogy kizárólag a bajnokcsapat versenyzőpárosa vetélkedhet a világbajnoki titulusért. A világnak pedig el kell kezdenie másféle érdekességekre vadásznia, a futam után például már az a kérdés is megfogalmazódott: vajon képes-e a csillagos csapat az idény összes versenyét megnyerni?

részletek

Hamilton lehűtötte Bottast a spanyol melegben

Csapattársát lerajtolva nyerte meg a Spanyol Nagydíjat Lewis Hamilton. A Mercedes ötödik kettős győzelmét szerezte, miközben a Ferrari saját magával volt elfoglalva. Verstappen lett a harmadik.

részletek
Olvastad már?