DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Barcelona

F1-Archív: Vírus miatt elmaradhat egy nagydíj

Az első indiai pilóta és orosz csapat, 14 napos maratoni teszt Barcelonában, rasszizmus miatt veszélyben a Spanyol Nagydíj, a Formula-1 a koronavírus fenyegetésével számol: ezek voltak február 3. hírei a sportban.

részletek

A világ legjobb pályájává tennék Barcelonát

Felveszi a kesztyűt Barcelona, és eszükben sincs belenyugodni a versenyük elvesztésébe: a Spanyol Nagydíj megnevezés nem érdekli őket, a világ legjobb pályájává tennék a Catalunyát.

részletek

Madrid már a hetedik spanyol F1-es helyszín lesz

Madridban nem, a közelében viszont már korábban is rendeztek F1-es futamot, míg Barcelona három különböző pályán is vendégül látta a száguldó cirkuszt. Jerez és Valencia rendezett nagydíjat rajtuk kívül.

részletek

Megkérdeztük: miben reménykedhet Barcelona Madrid ellen?

Hivatalosan is bejelentették, hogy 2026-tól Madridba költözik az F1-es Spanyol Nagydj, de mit jelent ez Barcelonára nézve? A Formula.hu utánajárt.

részletek

F1-Archív: Egy holland fiú a McLaren új Hamiltonja

Toto Wolff csatlakozott a Mercedeshez, a Williams bemutatta a hüvelykujjorrot, Baumgartner utalt a Minardinak, Raikkönennek megengedett az autótörés: ezek voltak január 21. F1-es hírei.

részletek

Dupla rajtbaleset és kettős Aprilia-győzelem

Két incidenssel és a vb-éllovas Bagnaia sérülésével indult, Aleix Espargaro vezetésével az Aprilia dupla diadalával ért véget a MotoGP Katalán Nagydíja Barcelonában.

részletek

Espargaro oktatott a barcelonai sprinten

A táv felénél állt csak az élre, mégis kényelmes fórral húzta be a MotoGP Katalán Nagydíjának szombati versenyét. Bagnaia és Vinales szoros befutó után a dobogón.

részletek

Bagnaia elvitte a pole-t az Apriliák elől

Még az időmérő első felét is a noalei gyártó uralta, de végül a vb-éllovas ducatis indulhat az élről a MotoGP Katalán Nagydíján. Marquez 12., a Yamahák kiestek a Q1-ben.

részletek

Klasszisok egymás közt: Verstappen és Cruyff

Napjaink legmagasabban jegyzett holland sportolója elmesélte, hogyan találkozott minden idők talán legnagyobb holland sportolójával, az azóta elhunyt Johan Cruyff-fal.

részletek

Mercedes: Tudjuk, hogy Kanada nehezebb lesz

A csapat F1-es szakembere szerint Montreal kevésbé fekszik majd a fejlesztéseknek, mint Barcelona: ismét a Ferrari–Aston–Alpine trióval csatázhatnak.

részletek

Ez vezetett Russell és Hamilton ütközéséhez

A Mercedes F1-es mérnöke magyarázta el, hogyan történt Barcelonában az időmérős incidens. Megvizsgálják, hogyan változtassanak a kommunikáción.

részletek

Más az idei javulás, mint a tavalyi – Wolff

Bár sosem szeret optimista lenni, a Mercedes F1-es vezére szerint mégis van okuk bizakodni a Spanyol Nagydíj után, hiába mentek tavaly is jól Barcelonában.

részletek