Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Barcelona

Álhírt kiált Monza, Spára is van még esély

Német sajtóhírek szerint négy európai forduló, a holland, spanyol, belga és olasz futam maradhat még pótlás nélkül: ennek ellenére mind a négy helyszín arról beszél, van még esély a nagydíjra.

részletek

Barcelona nyáron akar F1-et rendezni

A spanyol helyszín szerint a július-augusztusi európai szezonban nekik is helyet kellene szorítani, mert szükségük van az F1-re, a pályájuk és minden egyebük pedig rendelkezésre áll - 2-3 hét alatt tető alá hozzák a futamot.

részletek

Újabb két futamot halasztott el a MotoGP

A koronavírus-járvány jelenlegi helyzetét ismerve aligha meglepő, hogy a május végére kiírt Olasz Nagydíjat és a június eleji Katalán Nagydíjat sem tudják az eredeti időpontjában megrendezni.

részletek

Barcelonában nem lesz MotoGP júniusban, nézők meg még utána se

Tovább kompromittálódik a MotoGP 2020-as naptára: a Circuit de Barcelona-Catalunya két hónappal előre letett a futam megrendezéséről, de a főtitkár szerint a versenyzés előbb vissza fog térni, mint a nézők.

részletek

Barcelona: Nálunk, de még Monacóban sem lesz verseny tavasszal

A Circuit de Barcelona-Catalunya első embere szerint az már gyakorlatilag tény, hogy sem az ő versenyüket, sem a Monacói Nagydíjat nem rendezik meg a tervezett időpontokban, viszont a törekvés az, hogy később ezek meg legyenek tartva.

részletek

A piszkos levegő miatt aggódik Ricciardo és Vettel

Tovább gyorsul 2020-ban az F1, ez azonban jár egy mellékhatással: még nehezebb lesz követni az elöl haladót, így megelőzni is. Néhányan Barcelonában már érezték a változást.

részletek

Pokoli sokat gyorsultak az autók a hibridéra kezdete óta

Amikor 2014-ben beköszöntött a hibridkorszak, eleinte jelentős lassulást tapasztalhattunk. Azóta viszont annyit fejlődött a technika és az aerodinamika, hogy immáron súlyos másodpercekben mérhető.

részletek

Hamilton: Óriási Barcelona-rajongó vagyok

Nem titkolja Lewis Hamilton, kinek szorít a hétvégi El Clasicón: a klubtól kapott mezben köszöntötte a csapat drukkereit, és 1–3-as győzelmet jósolt nekik.

részletek

A Ferrari a 8.-ról a 2. helyre ugrott körszámban

A Mercedes a motorproblémák ellenére is nyerte a körszámlálást, Valtteri Bottas legjobb ideje mindenki másra fél másodpercet vert – összesítettük a hat barcelonai F1-es tesztnap eredményeit.

részletek

Bottas elsőségével zárult az előszezoni teszt

Úgy ért véget a 2020-as Formula-1-es szezonra való kollektív tesztelés második hete, ahogy az első: Valtteri Bottas legjobb körével a Mercedesben. A végén ugrott nagyot a Red Bull, és a Renault is villant Daniel Ricciardóval.

részletek

ÉLŐ: Az utolsó tesztnap Barcelonában

Végső alkalommal gurul pályára a mezőny Ausztrália előtt. Érdemes lesz követni a pénteki eseményeket, hiszen várhatóan mára maradtak az igazán gyors körök.

részletek

Van a Ferrarinak egy elég gyenge pontja Vettel szerint

Hiába volt csütörtökön Sebastian Vettel a leggyorsabb, a német nem elégedett: a négyszeres világbajnok szerint egy komoly hátrányra még megoldást kell találniuk, ez pedig a végsebesség problematikája.

részletek
Olvastad már?