DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Barcelona

Magnussen: Balszerencse volt az ütközés

A Haas dán versenyzője immár Monacóban nyilatkozva elismerte, hogy az eset visszanézését követően megváltozott a véleménye a Lewis Hamiltonnal történt barcelonai incidens kapcsán.

részletek

Nem biztos a pattogás megszűnésében a Mercedes

Barcelonában nem kínozta őket a delfinezés, de James Vowles, az F1-es alakulat stratégiai igazgatója óvatos: ez eddig egyetlen versenyhétvégéréről volt elmondható az idei hatból.

részletek

A sérült padlólemez miatt szenvedett Alexander Albon

Nem volt kibékülve az autója teljesítményével, és nagyon hamar elkoptak az abroncsok a brit-thai pilóta számára a legutóbbi futamon. A Williams végül rájött a probléma okaira.

részletek

Steiner: Fejlesztésekkel pole-ban lettünk volna!

Természetesen csak viccelődött ezzel a Haas F1-es csapatfőnöke, de amellett kitartott, hogy újítások nélkül is gyorsultak Barcelonában – már csak egy tiszta versenynapra lenne végre szükségük.

részletek

Schumacher szerint rosszul döntött a Haas

Abszolút nem az amerikai istálló tervei szerint alakult a Spanyol Nagydíj, miután egyik pilótájuk sem tudott pontot szerezni. Mick Schumacher úgy érzi, a csapata rossz stratégiát választott.

részletek

Sainz: Új kihívást jelent nekem az idei Ferrari

Az F1-es Spanyol Nagydíjon újból hibázó pilóta nem tagadja: még mindig nem érzett rá teljesen az F1-75-ösre, amelyet továbbra sem tud a természetes stílusának megfelelően vezetni.

részletek

Ricciardo: Kemény és szomorú verseny volt

Szombaton még a Q3-ba jutott, vasárnap viszont a pontszerzés sem jött össze a McLaren F1-es ausztráljának, aki annyira lassú volt, hogy bízik benne, hogy valami elromlott az autójában.

részletek

Kiderítette a Ferrari, mi okozta Leclerc kiesését

Alapos vizsgálatnak vetette alá az F1-es Spanyol Nagydíjon biztosnak tűnő győzelmet elbukó monacói motorját a Scuderia, amely egyszerre szolgált jó és rossz hírekkel ennek kapcsán.

részletek

Podcast: Ferrari K.O. Barcelonában

Kiütéses vereséget szenvedett a Ferrari a Red Bull ellen a Spanyol Nagydíjon, a Formula Podcast stábja pedig kitárgyalta a barcelonai hétvége eseményeit.

részletek

Kirabolták és tolvajokat üldözött Sebastian Vettel

Ellopták a táskáját, majd üldözőbe vette a tolvajokat az Aston Martin pilótája. A német versenyző egy robogóval kezdte el követni a csomagban lévő fülhallgató GPS-jelét, de végül nem járt sikerrel.

részletek

Vettel: F2-es tempót mentünk a futamon

A Formula-2-re emlékeztette Sebastian Vettelt a vasárnapi Spanyol Nagydíj. A német versenyző szerint mindenki küzdött a gumikkal, így viszont a tempóból is sokat veszítettek.

részletek

Problémás hétvégéje volt Tóth Lászlónak

Műszaki gondokkal és a beállítást érintő problémákkal kellett megküzdenie Tóth Lászlónak, a Charouz Racing System magyar versenyzőjének az FIA Formula 3-as bajnokság idei harmadik fordulóján, melyet a Formula 1-es Spanyol Nagydíj betétprogramjaként rendeztek meg az elmúlt hétvégén Barcelonában.

részletek