Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

Barcelona

Ezúttal a Ferrari rejtegeti valódi erejét

Sebastian Vettel egyértelmű utalást tett arra, hogy a vörös istálló még közel sem mutatta meg, valójában mire is képes. A barcelonai tesztelés eddig egyáltalán nem a Ferrariról szól, a Scuderia titkolózik.

részletek

Ez volt a pénteki tesztnap Barcelonában

A harmadik, egyben utolsó napjához érkezik az F1-es teszthét, amely egyelőre leginkább a megbízhatóságról szól - ezúttal is élő szöveges közvetítéssel követjük az eseményeket.

részletek

Hamilton újabb száz kört megtett volna

Nem túl biztató a riválisok számára, hogy Lewis Hamilton 106 kör után is olyan jól érezte magát az új Mercedesben, hogy szíve szerint folytatta volna. Az autó gyors és megbízható, nehéz lesz megfogni.

részletek

Így zajlott a téli teszt második napja

A második tesztnappal zajlik tovább a felkészülés a 2020-as szezonra Spanyolországban. 9 és 18 körül folyamatosan frissül szöveges-képes közvetítésünk.

részletek

Így magyarázza Leclerc a Ferrari harmatos kezdését

Szándékos volt a csapat részéről a látványtalan első tesztnap. A múltkori leckéből tanulva az olaszok ezúttal nem a köridőre, hanem saját magukra összpontosítanak Barcelonában – mondta el a monacói, akit álmából vertek fel a hírrel, hogy be kell ugrani Vettel helyére.

részletek

Mercedes 1-2 már az első tesztnapon

Bámulatos megbízhatóság jellemezte a barcelonai gyakorlás szerdai felvonását: majdnem minden csapat 100 körig jutott. A Ferrari a szokásostól eltérően látványtalanul kezdett Barcelonában.

részletek

Ők kezdik a munkát: A szerdai tesztfelállás

Szerda reggel kilenc órakor kezdetét veszi a 2020-as F1-es tesztidőszak, nézzük, hogy melyik autóban kit kereshetünk az első nap folyamán - több csapatnál váltanak majd az ebédszünetben.

részletek

A tesztelés csak egymás átveréséről szól?

A Formula-1-es csapatok téli tesztelése után a legtöbb szakértő tizedre pontosan igyekszik megállapítani az erősorrendet… ami aztán az évad kezdetén általában csak nyomokban hasonlít a valósághoz.

részletek

Élőben nézhetjük a téli F1-es teszteket

Az első futamig sem kell várnunk arra, hogy élő F1-es közvetítést láthassunk, a két hét múlva kezdődő barcelonai tesztelés ugyanis már erre is lehetőséget ad - komoly programmal készül a sportág.

részletek

F1-Archív: Rasszizmusbalhé az F1-ben

A spanyol versenyek jövője is veszélybe került a rajongói megnyilvánulások miatt, 14 nap után véget ért a barcelonai teszt, a McLaren álalkatrészekkel mutatta be új autóját: ezek voltak az F1-es hírek február 4-én.

részletek

Visszatérhet Jerezbe a Spanyol Nagydíj!

1997-ben tartották az utolsó F1-es futamot Jerezben. Az akkor Európai Nagydíj név alatt rendezett versenyt Mika Hakkinen nyerte meg, most azonban visszatérhet Dél-Spanyolországba a mezőny.

részletek

Minden csapat egy képen év elején? Nem!

A 2010-es évet egy ikonikus fotóval indította a Formula-1, amin az összes csapat autója és pilótái egy képen láthatók. Tíz év eltelt és az istállók többsége hallani sem akar ugyanilyenről. De miért?

részletek
Olvastad már?