DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Teszt

Vinales az élen, Marquez 4. a Gresini Ducatin

„Szokás szerint” az Aprilia spanyolja volt a leggyorsabb a teszten Valenciában, míg nyolcszoros világbajnok honfitársa egyből ráérzett az új technikára.

részletek

Ocon zárta az élen az F1-es tesztnapot Abu Dhabiban: eredmények

Mutatjuk a szezon utáni F1-es teszt eredményét: Ocon volt a leggyorsabb O'Ward és Vesti előtt, de a Ferrari is elégedett lehet. Russell balesetet szenvedett.

részletek

Késéssel és Sainz-vezetéssel indult a teszt

Csúszással kezdődött, piros zászlóval folytatódott a keddi F1-es teszt, amelyen félidőben a Ferrari spanyolja rendelkezik a legjobb idővel.

részletek

Kik vezetnek a keddi F1-teszten Abu Dhabiban?

Hagyományosan egy szezon utáni tesztnappal ér véget az esztendő a Formula-1-ben: fiatal újoncok és gumit tesztelő versenyzők egyaránt akcióban.

részletek

A Hungaroringen tesztelt F1-est az Aston hölgyversenyzője

Csaknem öt év után vezetett ismét modern F1-es autót egy női pilóta: az Aston nagykövete, Jessica Hawkins a múlt héten körözött a mogyoródi pályán.

részletek

Marini-vezetés, Honda- és Yamaha-kudarc a misanói teszten

A VR46 olasz versenyzője volt a leggyorsabb hétfőn a MotoGP-teszten, ahol Quartararo és Marquez sem volt elragadtatva a 2024-es prototípusoktól.

részletek

Marquez: Három tervem van, rövidesen döntök

A Honda 2024-es prototípusának kipróbálása után a spanyol elmondta: a problémák többé-kevésbé ugyanazok, mint eddig – a jövője pedig hamarosan eldől…

részletek

Schumacher a tesztről: Minden percét imádtam

Mick Schumacher rendkívül élvezte, hogy lehetőséget kapott arra, hogy a Mercedes idei F1-es versenygépét vezesse. Jó tapasztalatként értékelte a napot.

részletek

Kalex-váz a Hondánál, VR46-dupla a teszten

Marco Bezzecchi volt a leggyorsabb hétfőn Jerezben, de a legfontosabb fejlemény az volt, hogy a Honda végre kipróbálta a Kalex által fejlesztett vázat.

részletek

Nem alakult simán az Aston Martin tesztje

Silverstone-ban igyekezett minél több kilométert gyűjteni az Aston Martin tesztpilótája, ám az időjárás és a technika ördöge sem volt kegyes hozzá.

részletek

F1-Archív: Ricciardo kellene a Ferrarinak?

Furcsa szponzor a McLarennél, érdekes pletyka a Renault-ról és a Toro Rossóról, Hamilton bemutatkozik, Barrichello a HANS-ra panaszkodik – az előző húsz év március 16-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Marquez irányt vesztett, Quartararo nem áll készen

A portimaói MotoGP-teszt első napja sem kínált megoldást a Honda és a Yamaha problémáira, miközben Espargaro váratlan kellemetlenséggel szembesült.

részletek