Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Teszt

Menetpróba - BMW Z4 M40i

Az egykori Bond-autó utódja dögös külsővel, takarékos, duplaturbós hathengeressel és rengeteg élménnyel kápráztat. Most tényleg irigyelhetnek bennünket, hogy kipróbálhattuk!

részletek

Az Aston Martin megérkezett Magyarországra – A szalon jövőre nyílik

A James Bond szolgálati autóját biztosító márka hivatalosan is elérhető itthon, ősszel kezdődik az előértékesítés. A 2020-as terv 15 autóról szól és az azt követő évben is hasonló az elképzelés.

részletek

Menetpróba - Ford Focus 1.5 TDCI 120 A8

A kék ovál legfrissebb modelljét automata váltóval és 120 lóerős dízelmotorral próbáltuk. Ezt a változatot a sokat közlekedőknek ajánljuk.

részletek

Menetpróba - Kia Sorento 2,2 CRDi GT-Line

„A koreaiak az új japánok” kifejezés, a díjesők és az egyre szebb autók remekül felvezetik a nemrégiben ráncfelvarráson átesett, közel ötméteres szabadidő-autót.

részletek

Menetpróba - Skoda Fabia 1.0 DSG Monte Carlo

A csehek legkisebb modelljének különleges kiadása nem annyira erős, mint amilyennek látszik, ennek ellenére bátran ajánljuk a márka azon rajongóinak, akik ki szeretnének lógni a sorból.

részletek

Menetpróba - Toyota Prius Plug-in Hybrid e-CVT Executive

Mit csinál akkor, ha zöld akar maradni, de tart a villanyautósok rémálmától, miszerint vészhelyzetben nem talál töltőt, lemerül és elkésik? Vesz egy tölthető hibridet!

részletek

A Toyota és a Lexus Európa közútjain is teszteli önvezető autóját

Az aktív biztonsági rendszerek, a robotika és a mesterséges intelligencia, valamint az ezekre épülő önvezető autók fejlesztésében élen járó, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota a sikeres japán és észak-amerikai tesztek után európai környezetben bővíti a technológiával kapcsolatos tapasztalatokat. A tesztprogram az autonóm mobilitásra adott emberi reakciók sokféleségét hivatott tanulmányozni. Miután a Toyota a tesztprogram során is kiemelt, elsődleges prioritásként kezeli a biztonságot, Brüsszel belvárosában biztonsági sofőrrel vesz majd részt a forgalomban az önvezető Lexus LS.

részletek

Menetpróba - DS7 Crossback 225 Puretech Performance Line EAT8

A franciák szinte az élet minden területén külön utakon járnak, a prémiumautók gyártásában pedig még inkább odateszik magukat. A DS zászlóshajója is egy rendhagyó modell, amellyel egyelőre csak ritkán találkozik az ember. Nem könnyű megszokni, de még nehezebb visszaadni, ha letelik a tesztidőszak.

részletek

Menetpróba - Cupra Ateca 2,0 TSI DSG 4Dirve

Kipróbálhattuk az új spanyol márka első modelljét, ráadásul az első hazai Cupra szalonból gurulhattunk ki a menetpróbára az autóval.

részletek

Menetpróba - Lexus ES300h Luxury

A japán luxusautó hozza a tőle elvártakat: pár dologban furcsa, hogy még nem érte utol a németeket, viszont a kényeztetésben és a hibrid technikában talán már le is hagyta azokat.

részletek

Menetpróba - Hyundai Kona Electric Premium Edition

Aki eddig azért fitymálta le az elektromos autókat, mert kicsi volt a hatótávolságuk és nem lehetett „normálisan” használni őket, az elteheti a mosolykészletét. Figyelem, végre itt az a villanymodell, amellyel állítólag már négyszáz kilométernél többet is megtehetünk!

részletek

Már idén tesztelik a 18 colos F1-es gumikat

A Pirelli fő projektje 2019-ben még az, hogy a következő szezonra jó gumikat tudjon szállítani ebben a méretben az F2-be, de már az F1 is szerepet kap, először szeptemberben.

részletek
Olvastad már?