Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 5. csütörtök

Teszt

Wolff: Russell Mercedes-pilóta lesz

A zsinórban hat bajnoki címet nyerő Ezüst Nyilak csapatfőnöke teljesen biztos abban, hogy George Russell a közeljövőben állandó ülést kap a gyári istállónál, mivel tisztában vannak remek vezetésével.

részletek

Bottasé az első nap az F1-es teszten

Két nappal a szezon lezárultát követően még egy teszten is részt vesz a Formula-1-es mezőny - ennek első felét Valtteri Bottas zárta az élen a Mercedesszel.

részletek

Ők vezetnek a szezonvégi F1-es teszten

Kedden és szerdán is pályára gördül a Formula-1 mezőnye, számukra a jóból sem árt meg a sok - mutatjuk, hogy mikor ki fog majd az autókban ülni az előzetes tervek szerint.

részletek

Menetpróba - BMW 840d Xdrive Cabriolet

Annak a nyolcas szériának a legkívánatosabb darabját próbáltuk ki ősz elején, amelyik a kék-fehér márkánál a csúcsot jelenti.

részletek

Menetpróba - Kia e-Niro

Az egyik legfrissebb és nehezen elérhető villanyautó a húszmillióba kerülő, nagy hatótávolságú modellek ellen száll ringbe a maga 11 milliós árával – mégsem esélytelen, hiszen szinte „kimegy a világból”…

részletek

Menetpróba - Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi 4WD 8EAT Executive

Michelisz Norbi és párja is bátran ajánlja az Új-Mexikó állam fővárosáról nevet kapott szabadidő-autót, hiszen mindketten ezt a típust használják. Megnéztük, szabad-e hinni a szponzorautók dicséretének.

részletek

Menetpróba - Toyota Camry Hybrid 2,5 Executive VIP

Néha az az érzése az embernek, hogy a dízelbotrányt a távol-keleti gyártók robbantották ki, hiszen ők profitálnak belőle a legtöbbet. A gázolajos megoldások alternatívájaként funkcionáló, eközben minden más megoldásában is a tökéleteshez közel álló autót ismertünk meg a nyolcadik generációs, amerikai gyökerű japán modellben.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Tuareg 3.0 V6 TDI

Ha nem akar hivalkodni az anyagi helyzetével, de szeretne gyorsan, pazar kényelemben utazni, akkor nem kell tovább keresnie. A Q7-pótló VW előállt.

részletek

Dobja a valenciai és katari teszteket 2021-től a MotoGP

Ahogy az várható volt, a nagydíjak számának növekedésével párhuzamosan kevesebb tesztet rendeznek majd a királykategóriában: a 2021-es idény előtt már csak a sepangi kollektív gyakorlás marad a téli menetrendben.

részletek

Menetpróba - Hyundai i30 N Fastback

A koreai gyártó sporttevékenysége kiválóan megalapozza az N betűvel jelölt modellek piacon tartását, hiszen a vállalat a WRC és a WTCR küzdelmeiben is derekasan helyt áll. Bár a versenypályákon futó autónak nem sok köze van az utcai változatokhoz, az i30-ban tapasztalható érzések így is bőven megérik az árukat.

részletek

Mitsubishi L200 – A fiúk a bányában dolgoznak

A külsőleg alaposan megújult japán kisteherautó a ráncfelvarrásnál új motort is kapott. A futóműveket és a hajtásláncot bányában próbáltuk, elakadások és problémák nélkül.

részletek

Menetpróba - Kia XCeed 1,4 T-GDI Launch Edition

Nem lehetetlen, hogy a Zsolnán gyártott koreai kompaktok közül az emelt, terepjárós stílusra alakított modell fog a legjobban fogyni.

részletek
Olvastad már?