Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Teszt

Vinalesé a jerezi teszt a Suzukik előtt

A tesztek koronázatlan királya volt a leggyorsabb a Spanyol GP-t követő egynapos teszten, amelyet csapattársa a vasárnapi karproblémái után kihagyott, de Marquez is csak néhány kört tett meg.

részletek

Tereprali: Több mint hetven jármű a tabajdi teszten és iskolában

Nem egészen egy hét múlva – május 7-től 8-ig – elrajtol a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság a Pápocon és környékén rendezendő Riverside Bajával, és a szakág, valamint a sportág hazai jelenlegi és remélt versenyzői egy remek hangulatú teszttel és az újoncok számára rendezett iskolával zárták a felkészülést az idei szezonra. Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke kijelentette, nagyon nagy szüksége van a sportágnak a május 1-ei, Tabajdon tartott rendezvényre, ahol jó volt megtapasztalni a tereprallye-ban érdekeltek összefogását a versenyzőktől a tisztviselőkön át egészen a pályabírókig. Egy biztos, a hétvégi bajnoki rajton már nézők is lehetnek.

részletek

Rengeteg adattal lett gazdagabb a barcelonai teszten Tóth László

Az elmúlt hét második felében a Barcelona közelében elhelyezkedő Circuit de Catalunyán tartották meg az FIA Formula-3-as bajnokság mezőnyének az idény előtti második kollektív tesztet, amely az utolsó volt a szezonnyitó versenyhétvége előtt, melyet május 7-9-én szintén ezen a pályán rendeznek a Formula-1-es Spanyol Nagydíj betétfutamaként.

részletek

Menetpróba - Audi Q7 60 TFSI e quattro S-Line

A bajor gyártó testes tölthető hibridje briliáns tükörképe a környezetvédelmi intézkedéseknek és a hozzájuk idomuló autóiparnak. A 2460 kilós zöld modell 5,7 másodperc alatt van százon és jogosult a zöld rendszámra.

részletek

Menetpróba - Renault Clio E-Tech Hybrid R.S. Line

A gallok kisautóját ezúttal hibrid kivitelben tettük próbára. Ha a környezetbarátság nem lenne elég, a zöld modell sportos külsőt kapott.

részletek

Rémhír terjedt el, Alonso és Ocon is versenyezhet

Órákon át tartotta magát délelőtt a pletyka, miszerint az Alpine valamelyik versenyzője koronavírusos lett. Valójában azonban Fernando Alonso és Esteban Ocon is készen áll a versenyzésre.

részletek

Dovizioso jövőre újra a MotoGP-ben versenyezne

Ezért döntött úgy az olasz, hogy teszteli az Apriliát, amely kapcsán elmondta: egyelőre főként az üléspozíciójával foglalatoskodtak, így nem lenne értelme köridőkről beszélni – de jól érezte magát.

részletek

Menetpróba - Citroen eC4

A francia márka visszatalált a régi önmagához. Ez jól megfigyelhető a legfrissebb kompakt modelljén, amely ötletes megoldásokkal, elektromos hajtással és szabadidő-autós külsővel hódít.

részletek

Produktív tesztnapokon van túl Tóth László a Campos Racinggel

Az elmúlt hétvégén az ausztriai Red Bull Ringen tesztelt a Formula-3-as bajnokság teljes mezőnye, így a spanyol Campos Racinggel Tóth László is. A 20 éves magyar versenyző produktív napokon van túl, melynek során először vezette idén az F3-as versenyautót, mellyel majd rajthoz áll a versenysorozat futamain.

részletek

Menetpróba - Honda e Advance

A Hegedűs a háztetőn zenés darab legismertebb sora jól illik a tesztautónkhoz. A távol-keleti gyártó megmutatta, miként kell városi használatra szánt, stílusos és prémium villanyautót készíteni.

részletek

Visszavágna a „kemény teszt” után a Mercedes

Toto Wolff csapatfőnök szerint a W12-es nem úgy viselkedett a teszten, ahogy azt remélték, de reméli, hogy a bahreini évadnyitón meg tudják mutatni, hogy ismét képesek felállni a nehéz helyzetből.

részletek

Menetpróba - BMW 430i

A gigantikus hűtőrács ízlés kérdése, de szinte bizonyos, hogy rövidesen valamennyien meg fogjuk szokni. Amiről viszont nem lehet vitatkozni, az a gázadásra kiszámíthatóan elinduló far, az esztétika, a kifinomultság és a bajor kupéban megtapasztalható autóépítési összhang.

részletek
Olvastad már?