Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Teszt

Menetpróba - Volkswagen e-Golf

A négy éve piacra dobott elektromos népautó nem váltotta meg a világot. A frissített változata viszont jól megágyaz a hamarosan érkező ID.3-nak, amely minden bizonnyal aratni fog.

részletek

Menetpróba - Honda CR-V 1.5 Elegance 2WD 6MT

Ha valóban te vagy a legjobb valamiben, és ezt a vásárlók azzal igazolják, hogy a termékedből veszik a világon legtöbbet, akkor boldog lehetsz. De azért gondolj arra is, hogy akadnak szép számmal olyanok, akik le akarnak taszítani a képzeletbeli dobogó felső fokáról. Nem elég legjobbnak lenni: annál is több kell az üdvösséghez.

részletek

Menetpróba - Nissan Leaf Tekna 40 kWh

A világon a legnagyobb számban elkelt villanyautót tettük próbára, amely a nagyobb hatótávolságú akkumulátorával és az új külsejével hódít.

részletek

Menetpróba - Kia Stinger 2,2 CRDi AWD

A dízelellenes hadjárat ellenére nem kell temetni az öngyújtós motorokat, mert nyomatékban és hatótávban nehéz velük felvenni a versenyt. Ráadásul remekül „csomagoltak” is akadnak köztük, például a Kia sportos limuzinja, a Stinger.

részletek

Menetpróba - Nissan Navarra N-Guard

A méret a lényeg kifejezésnek új értelmet ad az 5,3 méter hosszú kisteherautó, amivel szinte mindenki előzékeny és udvarias. Pedig a pick-up egyébként álruhás szabadidő-jármű, aminek az áfája visszaigényelhető.

részletek

Mazepin berobbant a Mercedesszel

Könnyen lehet, hogy egy hatalmas fiatal tehetséget fedezett fel a Mercedes a szerdai tesztnapon. Az egyenletesnek és gyorsnak mutatkozó Nyikita Mazepin kiváló időt futva lett első.

részletek

Teszt: Mazepin is első lett a Mercedesszel

Véget ért a második barcelonai tesztnap és ezúttal is a Mercedes bizonyult a leggyorsabbnak: a világbajnok autóba ezúttal a 20 éves Nikita Mazepin pattant be és ő is a mezőny fölé nőtt vele.

részletek

Bottas a leggyorsabb az első tesztnapon

A Mercedesszel és a Ferrarival is hatalmasat fordult a világ, hiszen már nemcsak a versenyeken, de a barcelonai teszten is maguk mögé utasították az olaszokat az Ezüst Nyilak.

részletek

Bottas és Leclerc kezdte az élen a barcelonai tesztet

A Spanyol Nagydíj időmérőjén is leggyorsabb Mercedes-pilóta vezetésével kezdődött a kétnapos teszt. A Ferrari és Racing Point két autóval köröz, több fiatal versenyző kapott lehetőséget.

részletek

Menetpróba - Toyota Corolla Sedan Active 1,6

A világ legnagyobb példányszámban eladott modelljének 12. generációjánál a kisebb pénzű magyar vásárlók a négyajtós kivitelű, kézi váltós, szívómotorral szerelt, hibrid- és turbós kiegészítők nélküli verziót vehetik elsőként szemügyre. Mi is ezt tettük.

részletek

Raikkönen: A legjobbkor jön számunkra a teszt

Kimi Raikkönen érthető módon nincs megelégedve a Spanyol Nagydíj végeredményével, miután ez volt idén az első verseny, melyen az Alfa Romeo finn pilótája nem tudott pontot szerezni.

részletek

Menetpróba - Mercedes-Benz E400d 4 Matic

Elmond mindent a tesztautónkról, hogy 5,2 másodperc alatt gyorsul százra, 700 Nm mozgatja, miközben alig fogyaszt. Meglepő, hogy ezek a tulajdonságok egy új dízelmotornak köszönhetők, nem pedig a hibrid technikának.

részletek
Olvastad már?