Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

ÉLŐ

Ez volt a Portugál Nagydíj időmérő edzése

Izgalmas pályával és szoros élmezőnnyel kecsegtet minket az F1 idei 12. versenyhétvégéje, amelynek kvalifikációja 30 perces csúszással kezdődik. Kövesd az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez volt a Portugál Nagydíj harmadik edzése

Az időmérő előtti utolsó főpróba érkezik Portimaóból, az F1-es elsőbálozó pályáról. Kövessétek a történéseket élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Tűz és ütközés a Portugál Nagydíj második edzésén

Először versenyez Portimaóban a Formula-1, 1996 óta első alkalommal tartják meg az ország nagydíját. A pénteki nap kétszer 90 perce az ismerkedésé.

részletek

Ez volt a Portugál Nagydíj első szabadedzése

Hűvös őszi erdőből napos mediterrán tengerpartra utazott az F1 mezőnye. 24 év után visszatért a sorozatba a Portugál Nagydíj, melynek első szabadedzése péntek délben kezdetét vette.

részletek

ÉLŐ: Az Eifel Nagydíj futama

A megszokottól eltérően 14:10-kor rajtol el az F1 idei tizenegyedik versenye, amit a hideg, őszi Nürburgringen rendeznek. Kövesd velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Az Eifel Nagydíj időmérő edzése

Egy extrém rövid gyakorlási lehetőség után tétre megy a játék a Nürburgringen, ahol 15 órakor megkezdődött a hétvége kvalifikációja. Kövesd velünk az eltörölt edzések és a hideg miatt izgalmassá vált eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Az Eifel Nagydíj egyetlen edzésének sztorija

Szombaton végre száraz idő köszöntött a Nürburgringre, így a törölt pénteki események után birtokba vehetik a pályát a versenyzők. Kövessétek mindezt élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

A második (első) edzés a Nürburgringen

Hivatalosan a második szabadedzés kezdődik 15 órakor az Eifel Nagydíj pénteki napján, az első azonban elmaradt köd miatt. Szövegesen közvetítjük az eseményeket.

részletek

ÉLŐ: Az Eifel Nagydíj első edzése

Kezdődik az F1-es hétvége a Nürburgringen, ahol elég télies időjárás fogadta a mezőnyt - kövessétek velünk az első szabadedzést (is) élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Orosz Nagydíj, a futam eseményei

Idén először nagy közönség, harmincezer néző előtt tartanak egy Formula-1-es versenyhétvégét. Lewis Hamilton rekordbeállításra, 91. győzelmére készül Szocsiban. A Formula.hu szövegesen tudósít az eseményekről.

részletek

ÉLŐ: Az Orosz Nagydíj időmérő edzése

Alighanem Lewis Hamilton és Valtteri Bottas közt dől majd el a pole-pozíció sorsa Szocsiban, de a harmadik helyért nagy csata várható a Red Bullok, a McLarenek és a Racing Pointok között.

részletek

Így uralta a Mercedes a harmadik edzést (is)

Még egy szabadedzést teljesít a mezőny szombaton délelőtt az időmérőt megelőzően Szocsiban, ahova jelentős számú közönséget engednek be. Szövegesen közvetítünk az eseményekről.

részletek
Olvastad már?