Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

ÉLŐ

Ilyen volt a kanadai időmérő

Csak annyi biztos, hogy Charles Leclerc sorozata megszakad, az eső pedig okozhat meglepetéseket a montreali kvalifikáción - kövessétek velünk!

részletek

Ilyen volt a Kanadai Nagydíj harmadik edzése

Jönnek az utolsó simítások az időmérő előtt, kiderül, hogy megmarad-e Max Verstappen előnye - tartsatok velünk élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Így zajlott a második montreali edzés

Max Verstappen elsőségével indult az F1-es Kanadai Nagydíj hétvégéje, de vajon marad-e a Red Bull világbajnoka az élen péntek késő délután is? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ilyen volt a Kanadai Nagydíj első edzése

Kezdődik a montreali hétvége, a csapatoknak pedig már a pattogás-szabályt is szem előtt kell tartaniuk - kövessétek velünk az első szabadedzés eseményeit folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Ilyen volt az Azerbajdzsáni Nagydíj

Charles Leclerc indulhat az élről, de a két nagycsapat bármely pilótája képes lehet a győzelemre, Bakuban pedig a váratlan események is erősen benne vannak a pakliban. Kövessétek velünk a futamot!

részletek

ÉLŐ: A harmadik bakui edzés

Jöhetnek az utolsó simítások az időmérő előtt: vajon a Ferrari vagy a Red Bull dolgozott-e jobban éjszaka és találtak-e valami megoldást a Mercedesnél?

részletek

Így telt a második edzés Bakuban

Közeli falak és gyors tempó: pénteken zajlik az Azerbajdzsáni Nagydíj edzésnapja. Az első felvonáson a Red Bullnál volt az előny – közvetítésünkben beszámolunk a második edzés történéseiről.

részletek

Így kezdődött az F1-es hétvége Bakuban

Jön az első szabadedzésen, pályára gördülnek az autók Azerbajdzsánban - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez volt a kaotikus Monacói Nagydíj

Volt már minden a Monacói Nagydíjon, és még hol van a vége? Schumacher hatalmas balesete tovább borzolta a kedélyeket, miközben Perez vette át a vezetést, Leclerc taktikáját elnézte a Ferrari.

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj időmérő edzése

Rendkívül szoros csatát láthattunk a Ferrari és a Red Bull között a szombati edzésen, de vajon kié lesz a pole-pozíció a hercegség utcáin? Tartsatok velünk az év legfontosabb kvalifikációján!

részletek

ÉLŐ: A barcelonai időmérő

Úgy tűnik, Barcelonában magára talált a Mercedes, azonban ez is kevés lehet tőlük ahhoz, hogy elkapják a mindhárom szabadedzést élen záró Charles Leclerc-t. Vagy mégsem? Tartsatok velünk, és kiderül!

részletek

Spanyol Nagydíj, a második edzés

A szezon hatodik versenyére az első komoly fejlesztési csomaggal érkeztek a mezőny csapatai. Az erőviszonyok változásáról árnyaltabb képünk lesz a péntek délutáni szabadedzés alapján.

részletek