Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

ÉLŐ

A Kanadai Nagydíj történései percről percre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2019-es Formula-1-es szezon hetedik futamát, a Kanadai Nagydíjat Montrealból!

részletek

Így zajlott percről percre a harmadik edzés

Az első tréninget a Mercedes uralta Montrealban, a másodikon már a Ferrari aratott kettős sikert, hamarosan pedig kiderül, ki hangol a legjobban az időmérőre: tartsatok velünk!

részletek

Így zajlott a Kanadai Nagydíj második edzése

Az első tréninget a Mercedesek uralták, de vajon péntek délután is kitart a fölényük Montrealban? Tartsatok velünk a szezon hetedik nagydíjhétvégéjének második gyakorlása során is!

részletek

A Kanadai Nagydíj első edzése

Az időeltolódás miatt délután és este zajlik a hétvégi program: kövessétek szöveges közvetítésünk a montreali eseményekről, kezdve az első szabadedzéssel.

részletek

Így zajlott a 66. F1-es Monacói Nagydíj

Jön a száguldó cirkusz ékkövének számító futam, amelyen a Mercedes történelmi rekordot állíthat fel, de persze ehhez a Red Bullnak és a Ferrarihoz is lehet néhány szava – kövessétek velünk a versenyt!

részletek

Így zajlott a 2019-es Monacói Nagydíj időmérője

Kövesd velünk élőben a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzését! Percről percre frissülő, szöveges közvetítésünkben nem maradsz le a kvalifikáció egyetlen pillanatáról sem!

részletek

A második monacói szabadedzés percről percre

Az első szabadedzésen Mercedes-Red Bull-Ferrari erősorrend mutatkozott, a Haasnál technikai problémák adódtak, a Carlos Sainz pedig el sem hagyta a garázst. Lássuk, mit tartogat a második gyakorlás

részletek

Az első gyakorlás történései fekete zászlóstul

Indul az utcai őrület, kövessétek a monacói nyitóedzés minden történését élő szöveges közvetítésünkön keresztül!

részletek

Görgesd vissza a Spanyol Nagydíj történéseit

Kövessétek a barcelonai F1-es futam történéseit élő szöveges közvetítésünkben - már csak azért is, mert ha kikerül a naptárból, akkor ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen!

részletek

Bottas legdominánsabb pole-jának története

Kövessétek velünk az F1-es barcelonai hétvége kvalifikációját élő szöveges közvetítésünkben. Kié lesz a pole-pozíció az egy időre talán utolsó Spanyol Nagydíjra?

részletek

Így zajlott a Spanyol Nagydíj 3. edzése

Kövesd velünk élőben az F1-es Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzését! Vajon ki lesz a leggyorsabb a délutáni időmérő előtt? Velünk nem maradsz le semmiről!

részletek

Ez volt a Spanyol Nagydíj második edzése

Európába érkezett a Formula-1, tradicionálisan Barcelonával kezdődik a kontinensen tartott versenyek sora. Frissülő, szöveges-képes közvetítésünk követi az eseményeket.

részletek
Olvastad már?