Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

ÉLŐ

ÉLŐ: Az időmérő edzés Szingapúrból

Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj hétvégéjének szombati eseményeit, amelyekről szokás szerint élő szöveges közvetítésünkben számolunk be percről percre.

részletek

A pénteki szingapúri edzések történései

Megkezdődik a Formula-1-es versenyszezon legkimerítőbb hétvégéje. Kövessétek a pályán és körülötte zajló történéseket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez történt az Olasz Nagydíj hétvégéjén

Az F1-es Olasz Nagydíj hétvégéjén rendhagyó élő hírfolyammal jelentkezünk, benne csütörtöktől vasárnapig folyamatosan frissülő helyszíni érdekességekkel, exkluzív információkkal és a pályán zajló történésekkel.

részletek

Így zajlott a mozgalmas Belga GP

Végre visszatért a Formula-1 a nyári szünetet követően, azonban nem lehet felhőtlen az örömünk. Egy szomorú hétvége lezárása következik a Belga Nagydíjjal, tartsatok velünk!

részletek

Ez történt Belga Nagydíj időmérő edzésén

A spái hétvége eddigi részeit a Ferrari uralta, a Mercedes jelentős hátránnyal küzdött, a Red Bull pedig valahol a két csapat között leledzett. Ez volt mostanáig, jöhet az időmérő edzés.

részletek

A Belga Nagydíj harmadik edzése

A két pénteki tréninget a Ferrari besöpörte: szombaton délben egy harmadik, 60 perces tét nélküli felkészülés áll még a mezőny rendelkezésére, melyről a Formula.hu élő közvetítésben számol be.

részletek

Így indította újra magát az F1

Véget ért a nyári szünet az F1-ben, pénteken 11:00-tól újjáéled a száguldó cirkusz - kövessétek velünk a Belga Nagydíj első szabadedzését élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Verstappen-Hamilton csata a Magyar Nagydíjon

Tetőpontjához ért a hétvége a Hungaroringen: 15:10-kor rajtol a 34. Magyar Nagydíj, Max Verstappennel az első rajtkockából. Kövessétek az eseményeket élő, szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ilyen volt a Magyar Nagydíj második edzése

Ismét izzítjuk szöveges közvetítésünket a Hungaroringről, az FP2-vel folytatódik a magyar F1-es versenyhétvége. Kövesd velünk!

részletek

Vizes-száraz volt az első szabadedzés

Nem titok, számunkra a szezon legjobban várt versenye következik. Az akció péntek délelőtt indul: kövessétek a nyitó szabadedzés eseményeiről beszámoló, folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünk!

részletek

A Német Nagydíj őrületének minden pillanata

A szezon első eső által befolyásolt versenyét futja a Formula-1 mezőnye Hockenheimben. Kövessétek a fejleményeket élő szöveges közvetítésünkben, biztosan izgalmas lesz!

részletek

A hockenheimi időmérő percről percre

Kövessétek velünk a Formula-1-es mezőny kvalifikációját Hockenheimből élő szöveges közvetítésünk segítségével, amelyből kiderül, megtartja-e eddigi előnyét a többiekkel szemben a Ferrari.

részletek
Olvastad már?