Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

ÉLŐ

Olasz Nagydíj, második edzés

A különleges formátum értelmében az időmérő és a sprintkvalifikáció között tartják a második szabadedzést. Kövessétek velünk a monzai eseményeket!

részletek

Ez volt az Olasz Nagydíj időmérő edzése

„Sprintes” hétvége a monzai, úgyhogy egyetlen egyórás szabadedzés után máris jön a kvalifikáció az F1-es mezőny számára – kövessétek velünk a péntek kora esti eseményeket!

részletek

Holland Nagydíj, a futam története

Narancssárgába öltözött lelátók előtt rajtol el az 1985 óta első Holland Nagydíj, egy hollanddal az első rajtkockából. Szöveges közvetítésünk az eseményekről.

részletek

Így alakult a Holland Nagydíj harmadik edzése

Pénteken a piros zászlók miatt kevés ideje volt a csapatoknak megismerkedni a zandvoorti pályával, így sűrű utolsó óra várhat a mezőnyre. Tartsatok velünk az időmérő előtti utolsó gyakorlás során!

részletek

ÉLŐ: A Holland Nagydíj első edzése

Visszatér az F1 Zandvoortba, az első szabadedzés alighanem a pálya és a döntött kanyarok letapogatásáról szól majd - érdekes egy órának nézünk elébe, tartsatok velünk!

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk a Belga Nagydíj második gyakorlásán is, élő szöveges közvetítésünkkel! A délelőttöt a Mercedes vitte, de tud-e vajon fordítani a Red Bull és Verstappen?

részletek

Ez történt a Belga Nagydíj első edzésén

Vége a nyári szünetnek, következik a versenyzők nagy kedvence, Spa-Francorchamps. Élő-szöveges közvetítés a hétvége első egyórás szabadedzéséről.

részletek

ÉLŐ: Le Mans-közvetítés 24 órán át

Kövesd velünk élőben egy teljes napon át a Le Mans-i 24 órás versenyt: maratoni közvetítésünkben megpróbálunk rámutatni minden érdekességre, és segítünk végigkövetni a világ legnagyobb autóversenyét.

részletek

Ez volt a kaotikus Magyar Nagydíj

Három órakor rajtol a 36. Magyar Nagydíj, amely a nyári szünet előtt a szezon féltávját jelzi. Szöveges közvetítésben követjük nyomon az eseményeket.

részletek

Ilyen volt a Magyar Nagydíj időmérője

Jön a hungaroringi kvalifikáció, Lewis Hamilton és Max Verstappen nagy csatájának újabb felvonása - vajon bele tud-e szólni ebbe esetleg Valtteri Bottas? Kövessétek velünk!

részletek

Így zajlott a Magyar Nagydíj harmadik edzése

Pénteken egy-egy szabadedzést húzott be a Red Bull és a Mercedes, de vajon ki hangol jobban az időmérőre? Tartsatok velünk az utolsó tét nélküli hungaroringi gyakorlás során!

részletek

Ez volt a Magyar Nagydíj második edzése

Az első menet Max Verstappené volt a Hungaroringen, de máris következik a második gyakorlás: tartsatok velünk, hogy ne maradjatok le semmiről a pénteki egyórás tréning során!

részletek
Olvastad már?