Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

ÉLŐ

Így zajlott a harmadik F1-es gyakorlás Spielbergben

Az utolsó gyakorlási lehetőség a Red Bull Ring-i "tétmérkőzés" kezdete előtt. Marad-e a középmezőnyben a Ferrari, megerősíti-e előkelő pozícióját a Racing Point? Kövessétek velünk!

részletek

ÉLŐ: Az Osztrák GP második edzése

Máris folytatódik a szezonnyitó F1-es hétvége programja: péntek délelőtt a Mercedesek voltak fölényben, de vajon ez a verseny és az időmérő időpontjában tartandó második tréningen is így marad?

részletek

Így zajlott az év első szabadedzése

Közel négy hónap várakozás után ismét eljött a pénteki gyakorlások ideje az F1-ben. A csapatok már birtokba vették a Red Bull Ringet, ahol 11:00-kor elkezdődik az FP1, amit velünk élőben követhetsz!

részletek

Csak ennyi tökölés után törölték az Ausztrál Nagydíjat

Órákon át ellentmondásos információk terjengtek az Ausztrál Nagydíj sorsa körül, mielőtt megszületett a döntés. Itt visszaolvashatjátok az egész kálváriát.

részletek

ÉLŐ: Az utolsó tesztnap Barcelonában

Végső alkalommal gurul pályára a mezőny Ausztrália előtt. Érdemes lesz követni a pénteki eseményeket, hiszen várhatóan mára maradtak az igazán gyors körök.

részletek

Így zajlott az ötödik tesztnap Barcelonában

Nedves pályán indul a csütörtöki menet. Utolsó előtti napjához érkezett a felkészülés, a Formula.hu szövegesen számolt be az események alakulásáról.

részletek

Így került az élre Barcelonában Kubica

Szerdától péntekig tart az utolsó kollektív gyakorlás Barcelonában. 9-tól 18-ig minden nap itt leszünk és szöveggel-képekkel közvetítjük az eseményeket.

részletek

Így zajlott a téli teszt második napja

A második tesztnappal zajlik tovább a felkészülés a 2020-as szezonra Spanyolországban. 9 és 18 körül folyamatosan frissül szöveges-képes közvetítésünk.

részletek

Az első 2020-as tesztnap krónikája

Vége a téli álomnak, szerda reggel kilenc órakor megkezdődött a Formula-1 első hivatalos idei tesztnapja - mi pedig folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítéssel követjük az eseményeket.

részletek

Az 1963 óta első decemberi nagydíj története

Véget ér egy újabb hosszú menet, a 2019-es F1-es szezon a 21. futammal búcsúzik. Előtte azonban még vár ránk néhány megválaszolatlan kérdés. Tartsatok szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez volt az év utolsó időmérő edzése

Pénteken a Mercedesek voltak a legmeggyőzőbbek Abu Dhabiban, főleg Valtteri Bottas révén, de vajon a 2019-es idény utolsó időmérője előtt is megőrzik előnyüket a Ferrarival és a Red Bull-lal szemben?

részletek

Így zajlott az F1-es szezonzáró pénteki napja

November utolsó napjaiban megkezdődött az F1 idei utolsó versenyhétvégéje, amelyről természetesen ismét jelentkeztünk szöveges közvetítéssel. A pénteki edzésnap történései időrendben.

részletek
Olvastad már?