Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

ÉLŐ

Így zajlott a szezon utolsó szabadedzése

Pénteken a Mercedes mutatott jobb formát Abu Dhabiban, legalábbis egy körön mindenképp, de ez marad-e a helyzet az időmérő előtt is? Kövessétek velünk a harmadik tréning történéseit!

részletek

Ez volt az Abu Dhabi Nagydíj második edzése

Az első tréningen Verstappen volt a leggyorsabb, de a Mercedesek sem voltak messze. Vajon a második gyakorláson is ez lesz a sorrend? Kövessétek velünk a péntek délutáni eseményeket!

részletek

Az Abu Dhabi Nagydíj első edzése

Kezdődik a 2021-es szezon utolsó versenye, félig új pályán, mivel a Yas Marina Circuit jelentős átépítésen esett át a nagydíj előtt. Kövessétek velünk az eseményeket.

részletek

Az elképesztő szaúdi futam történései

Először versenyez a Formula-1 Szaúd-Arábiában, az ultragyors dzsiddai utcai pályán. A bajnoki párharc a tetőfokán Verstappen és Hamilton között – kövessük együtt az eseményeket!

részletek

Ez volt a harmadik dzsiddai edzés

Pénteken mindkét tréningen Hamilton volt a leggyorsabb, bár Verstappen lemaradása sem volt túl nagy, de vajon mi lesz a felállás az időmérő előtt? Tartsatok velünk az utolsó tét nélküli edzésen!

részletek

Így zajlott a szaúdi F1-es péntek

Az első szabadedzésen Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, de Max Verstappen nagyon közel tudott lenni hozzá - nézzük, hogy hogyan alakulnak az erőviszonyok a pénteki nap vége felé.

részletek

Így zajlott a Katari Nagydíj

Lewis Hamilton rajtolhat a pole-ból, míg mellőle Pierre Gasly vághat neki az első Katari Nagydíjnak - Max Verstappent és Valtteri Bottast is megbüntették. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott a Katari Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzéseken összességében a Mercedes tűnt gyorsabbnak Losailban, de vajon a villanyfényes kvalifikáción is náluk marad az előny? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így alakult a Katari Nagydíj második edzése

Nappali fénynél Verstappen kezdett a legjobban Dohában, de vajon éjszakai körülmények között is a Red Bullnál marad az előny? Kövessétek velünk a második egyórás gyakorlást a Katari Nagydíjról!

részletek

Ez volt a Katari Nagydíj első edzése

Új helyszínre látogat a hétvégén az F1, a főként a MotoGP-ből ismert losaili pálya ad otthont a szezon huszadik fordulójának. Tartsatok velünk az első egyórás gyakorlás során!

részletek

Ez volt a Sao Pauló-i Nagydíj versenye

Lewis Hamilton a mindenféle büntetése után csak a 10. helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Legtöbbet most a pole-ból induló csapattársa segíthet neki, aki mellől Max Verstappen rajtol.

részletek

Így zajlott az interlagosi sprint

Max Verstappen az élről, Lewis Hamilton a kizárása után a rajtrács végéről kezdi meg a szombati sprintet Interlagosban: tartsatok velünk, hogy ne maradjatok le semmiről!

részletek