DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

SF-24

Imolában érkezhet a továbbfejlesztett F1-es Ferrari

Olasz lapértesülések szerint első hazai nagydíján vetheti be első komolyabb újításait a Scuderia: az RB20-as ihletheti a csomagot, ami azonban nem sima másolat lesz.

részletek

„Soha nem volt ilyen jó a Ferrari gumikezelése” – Leclerc

Épp az eddigi egyik fő gyengeségének számító területen javult jelentőset a monacói pilóta szerint a 2024-es F1-es szezonra a Scuderia.

részletek

Már nem ijeszti meg a pilótákat a Ferrari autója

Jock Clear szerint minden területen javult és gyorsult az SF-24-es, de mindenekelőtt kiszámíthatóbban viselkedik az elődjéhez képest.

részletek

Siker a Ferrarinál: kiszámítható az autó

A két pilóta és Frederic Vasseur is bizakodva könyvelte el a bahreini F1-teszt tanulságait – igaz, még nem tudják, mindez versenyképesség terén mit jelent majd.

részletek

„A Red Bull még mindig jócskán előttünk” – Leclerc

Erősebbek a 2024-es F1-es Ferrari alapjai, úgy viselkedik az autó a pályán, ahogy azt várták – de hogy ez mit jelent versenyképességben, az egy másik kérdés.

részletek

Nyomórúd, vonórúd: A Ferrari nem állt be a sorba

Okkal beszélünk sokat a 2024-es F1-es autók hátsó felfüggesztéséről. Idén a Mercedes és az Aston Martin is követi a Red Bull útját, a Ferrari azonban saját koncepcióját folytatja.

részletek

„Egészségesebbnek érződik az új Ferrari” – Leclerc

Bár a monacói hangsúlyozta, hogy ez a versenyképességet illetően semmit sem jelent, azt pozitívumként érzi, hogy az első benyomásai jobbak, mint tavaly.

részletek

„Megmutattam már, mire vagyok képes” – Sainz

Továbbra is az F1-es vb-cím a célja a spanyolnak, és szeretné ezt már idén elérni a Ferrarival. Hisz benne, hogy közeledni tudnak a Red Bullra és egynél több győzelmet aratni.

részletek

„Az autó összes elemét újraterveztük” – Ferrari

Egy könnyebben vezethető versenyautó megalkotása volt a célja a Ferrari F1-es csapatának az SF-24-essel: remélik, a pályán is azt mutatja majd, amit a szélcsatornában.

részletek

A Ferrari tényleg ott tart, ahol szeretne?

A szimulátorban töltött idő alapján a Ferrari mindkét F1-es pilótája úgy véli, sikerült előrelépniük, és okot tudnak adni az örömre a szurkolóknak, akik kitartottak mellettük a nehéz időkben.

részletek

„Ott kell folytatnunk, ahol tavaly abbahagytuk” – Vasseur

A Ferrari F1-es főnöke szerint hatékonyabbnak kell lenniük minden téren, hogy minden versenyből kihozzák a maximumot az SF-24-esből.

részletek

„A vb-cím az egyetlen célom” – Leclerc

Nem a második helyért versenyez az F1-ben, de tudja, hogy előnyből indul a Red Bull. A 2024-es autóról és a Sainzcal való kapcsolatáról is beszélt a ferraris.

részletek