DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

SF-23

Sainz: Megmaradtak a Ferrari gyengeségei

Szingapúri győzelem ide vagy oda, a spanyol szerint továbbra is kiszámíthatatlan a Scuderia F1-es autója, és különösen a futamokon vannak gondjaik.

részletek

Nem passzol Leclerc stílusához az F1-es Ferrari

Amióta Zandvoortban rátaláltak valamire, kénytelen a stílusának nem kedvező beállításokkal versenyezni, és ez Sainz javára billentheti a mérleg nyelvét.

részletek

„Meglepetéseket tud okozni az autó” – Sainz

Már a tavalyi „második félidőben” látták, hogy szenvednek a futamokon, de akkor már késő volt a 2023-as F1-es autó szempontjából a ferraris spanyol szerint.

részletek

Ezért nem áll elő teljesen új F1-es autóval a Ferrari

Főnökük szerint bőven van még terük a fejlődésre a jelenlegi géppel, és amúgy sem lenne célszerű ilyen későn belevágni egy új filozófiába.

részletek

Trükkösebb, mégis jobban érti Sainz az idei Ferrarit

Bár kiszámíthatatlanabb elődjénél az SF-23-as, a Scuderia F1-ese bizonyos szempontból mégis elégedettebb. A spanyol ismét utalást tett a koncepcióváltásra.

részletek

Hiába a visszaesés, Sainz jobban érzi magát az idei Ferrarival

Bár tavaly még a győzelmek is elérhetők voltak, a spanyol F1-es pilóta szerint az SF-23-assal nem küszködik annyira, mint az elődjével.

részletek

Sainz: Már a teszten láttuk, hogy valamit elrontottunk

A spanyol szerint csapata már a riválisok teszten mutatott tempójának láttán felismerte tévedését. Rosszul mérte fel a szabályváltozásokat a Ferrari?

részletek

Mennyire gyilkolja a gumikat az új F1-es Ferrari?

Egyes jelentések szerint továbbra is gondot okoz az abroncsok kezelése a Scuderiának, de lehetett egy fontos befolyásoló tényező ebben.

részletek

Nem aggasztja a Ferrarit a Red Bull formája

Egy körön és hosszú távon is az RB19-es tűnt a legerősebbnek a teszten, Frederic Vasseurnél azonban nem szólalt meg a vészcsengő.

részletek

Az egyenesekben előre-, a kanyarokban hátraléphetett a Ferrari Leclerc szerint

A monacói F1-es pilóta szerint kisebb a légellenállása az SF-23-asnak, ami jobb végsebességgel járhat – de nem biztos, hogy ez nem ment más rovására.

részletek

Sainz: Zökkenőmentes eddig a Ferrari tesztje

Elégedett a Ferrari eddig elvégzett munkájával Carlos Sainz: A spanyol szerint problémamentes napokon vannak túl, a tavalyi autó koncepciója alapján fejlesztik az SF-23-ast.

részletek

Binotto: Ez nem az én autóm, hanem a Ferrarié

A tavaly év végén menesztett Mattia Binotto egy olasz lapnak beszélt a Ferrari 2023-as autójáról. Az ő keze munkája is benne van az SF-23-ban.

részletek