Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 27. csütörtök

RossBrawn

Brawn: Van még ideje a Ferrarinak

Bár az elvárásokhoz és a téli teszten mutatott teljesítményhez képest kifejezetten gyengén kezdte 2019-et a Ferrari, de a csapat korábbi sikerkovácsa, a jelenleg a Liberty Mediánál ténykedő Ross Brawn szerint az olaszoknak van még ideje, hogy egyenesbe hozzák a szezonjukat.

részletek

Vagányabb motorok is jöhettek volna az F1-be

Eredetileg merészebb erőforrásokat képzelt el a 2021 utáni F1-ben Ross Brawn, ám kockázat volt a meglévő gyártók távozása, ezért csak visszafogottan nyúltak bele a jelenlegi konstrukciókba.

részletek

Minardi: Binotto Ross Brawn tanítványa

Újabb egykori szakember ért maximálisan egyet a Ferrarinál történt vezetőcsere ügyében. A korábbi kiscsapat vezére szerint Mattia Binotto Ross Brawn keze alatt a lehető legjobbá vált.

részletek

Brawn: Hamilton olyan volt idén, mint Senna vagy Schumacher

A Formula-1 sportszakmai vezetője, Ross Brawn szerint Lewis Hamilton olyan hatással van a sportágra, mint Ayrton Senna vagy Michael Schumacher volt: az ő teljesítménye után is teljesen más lett a mérce.

részletek

Ezt gondolja Brawn a bakizó szupermodellről

A Formula-1 ügyvezető igazgatója bocsánatot kért a szupermodell Winnie Harlow-tól, amiért a Kanadai Nagydíj végén kínos helyzetbe hozták, s emiatt sok támadást kapott a sportág rajongóitól.

részletek

Haas: Túl későn jöttek a 2019-es szabályok

Az amerikai csapat főnöke, Günther Steiner méltatlankodik amiatt, hogy a nemrég elfogadott 2019-es F1-es technikai szabályok hatására módosítaniuk kell a jövő évi autójuk tervezési programját.

részletek
Olvastad már?