DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Sztorik a jövőről és a múltból Ross Brawnnal

Az F1 jelenéről, közeli és távoli jövőjéről faggatta a Formula Podcast Ross Brawnt, a sportág ügyvezető igazgatóját, aki beszélt arról a magyar mérnökről is, aki velük együtt dolgozik a csúcskategória izgalmasabbá tételén.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Ki lesz 2021 világbajnoka? Mi igaz abból a legendából, hogy a 2022-es versenygép „Ross autója”? Milyen jövő vár a legelitebb géposztályra, hogyan fest majd az F1 10-20 év múlva? Mi kérdeztünk, a mérnök-stratéga-csapatfőnök legendából lett szakági főguru pedig válaszolt, s olyan érdekességeket is megtudhattunk tőle például, hogy a Formula-1 komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a belső égésű motorok a versenypályán és a közúton is minél tovább használatban maradjanak – természetesen környezetkímélő módon! Egy ideje tudjuk, hogy a FOM kötelékében egy magyar szakember is dolgozik a sportág izgalmasabbá tételében, Brawn pedig elárulta, hogy pontosan milyen területen ténykedik a kiváló mérnök-autóversenyző, Balogh Bence.

Ezúttal is kérdezhettek a Formula Podcast Facebook-csoport tagjai, akik elsősorban a szakember múltjára voltak kíváncsiak. Brawn beszélt a nevét viselő istállóval véghezvitt 2009-es csodáról, felfedte, hogy ki a második kedvenc versenyzője Michael Schumacher mellett, s kiderül az is, hogy vajon van-e valaki a jelenlegi F1-ben, aki saját korábbi önmagára emlékezteti.

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Novemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!  

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: