Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Riválisok

Alonso: Elég baj a Ferrarinak, ha ellenünk harcol

A kétszeres világbajnok spanyol egyáltalán nem számít arra, hogy egyáltalán versenyben lehet az idei évben a Ferrarikkal, ha azonban ez mégis megtörténik, az elég nagy bajt jelez a vörösöknél.

részletek

Schumacher: Williams azt akarta, hogy pilótái szó szerint gyűlöljék egymást

Ralf Schumacher érdekes tapasztalatot osztott meg korábbi, F1-es múltjából. Frank Williams csapatfőnökként kifejezetten arra játszott, hogy két pilótája zsigerből gyűlölje egymást. Néha sikerült is.

részletek

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek

Schumacher elveszítheti szombati győzelmét

Négy rivális csapat is fellebbezést fontolgat Mick Schumacher Szocsiban aratott szombati futamgyőzelme miatt. Úgy gondolják, a bokszkiállás körül nem egészen volt minden rendben. Elveszhet az első hely.

részletek

Verstappen: Szoros lehet... a mögöttünk levőkkel

A Mercedest elérhetetlennek érzi a Red Bull holland vezérpilótája, ellenben veszélyben érzi még az elérhető harmadik helyezést is. Több csapat pályázik a második erő címére Silverstone-ban.

részletek

Leclerc: Verstappen miatt válok agresszívvá

Több, mint egy évtizede rivalizál egymás ellen a két fiatal tehetség. Charles Leclerc elismerte, hogy holland vetélytársa teszi őt gyakran sokkal agresszívabbá, ugyanakkor nincs köztük harag.

részletek

Kubicát menesztették, mégis örül, hogy kezd magára találni a Williams

Bár a tavalyi év során nem alakult teljesen felhőtlenül a patinás istálló és a nyolc év után visszatérő lengyel kapcsolata, mégis el lehet válni jó viszonyban is. Kubica örül, hogy a Williams újra felzárkózik.

részletek

Vettel és Leclerc csatározásával a Mercedes jár jól

Körvonalazódik az, amit már az évad előtt lehetett sejteni, Sebastian Vettel és Charles Leclerc nem esznek egymás tenyeréből. Rivalizálásuk legnagyobb nyertese pedig a Mercedes lehet.

részletek

Coronel: Hamilton tudja, hogy csak Verstappen győzheti le

Tom Coronel 2020-ban reális célkitűzésnek érzi Max Verstappen számára, hogy a Red Bull-Hondával felérjen a csúcsra, ettől pedig Lewis Hamilton és a Mercedes is jogosan kezd tartani.

részletek

Ezt csodálja Leclerc Lewis Hamiltonban

A Formula-1 jelenlegi legeredményesebb pilótája Lewis Hamilton, akire néha még a rivális is felnéz. Van egy olyan képessége, amit Charles Leclerc is igyekszik minél hamarabb elsajátítani.

részletek

Ők voltak Leclerc eddigi legkeményebb ellenfelei

Már egy ideje zajlik a generációváltás a Formula-1-ben, a fiatalok egyre nagyobb fenyegetést jelentenek a világbajnokok számára. Korábban pedig más sorozatokban már megmérkőzhettek.

részletek

Brawn: Verstappen és Leclerc biztosítja, ami az F1-nek kell

Az elmúlt időszakban többször is komoly kritikát kapott a Formula-1 az izgalmak hiánya miatt. A sorozat sportigazgatója szerint azonban Max Verstappen és Charles Leclerc csatározása az igazi jövőkép.

részletek
Olvastad már?