Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat

Riválisok

Hamilton: Verstappen erőszakos, én viszont nem

Lewis Hamilton úgy jellemezte jelenlegi legnagyobb riválisát, hogy pokoli agresszív és erőszakos a pályán. Ő maga azonban nem ilyen, csak igyekszik legyőzni az ilyen pilótákat is.

részletek

Egy rivális csapat húzhatta keresztül a Ferrari terveit

A Ferrari – eredeti terveivel ellentétben – a 2018-as autóval tartott egy privát tesztet Fioranóban, még a múlt héten. Állítólag egy rivális csapat szúrhatott ki velük néhány nappal a teszt előtt.

részletek

Red Bull: A Ferrari lehet a fő ellenfelünk

Az egyéni világbajnoki címet megkaparintó energiaitalos istállónál úgy érzik, a Ferrari olyan irányba haladt tavaly, ami miatt 2022-ben nagy fenyegetést jelenthet.

részletek

Alonso: Csapatként legyőzzük a gyorsabb Astont és AlphaTaurit is

Fernando Alonso tudja, hogy nyers tempóban nem tudják felvenni a versenyt az AlphaTaurival és az Aston Martinnal sem, de így is legyőzhetik mindkét istállót 2021-ben.

részletek

Alonso: Elég baj a Ferrarinak, ha ellenünk harcol

A kétszeres világbajnok spanyol egyáltalán nem számít arra, hogy egyáltalán versenyben lehet az idei évben a Ferrarikkal, ha azonban ez mégis megtörténik, az elég nagy bajt jelez a vörösöknél.

részletek

Schumacher: Williams azt akarta, hogy pilótái szó szerint gyűlöljék egymást

Ralf Schumacher érdekes tapasztalatot osztott meg korábbi, F1-es múltjából. Frank Williams csapatfőnökként kifejezetten arra játszott, hogy két pilótája zsigerből gyűlölje egymást. Néha sikerült is.

részletek

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek

Schumacher elveszítheti szombati győzelmét

Négy rivális csapat is fellebbezést fontolgat Mick Schumacher Szocsiban aratott szombati futamgyőzelme miatt. Úgy gondolják, a bokszkiállás körül nem egészen volt minden rendben. Elveszhet az első hely.

részletek

Verstappen: Szoros lehet... a mögöttünk levőkkel

A Mercedest elérhetetlennek érzi a Red Bull holland vezérpilótája, ellenben veszélyben érzi még az elérhető harmadik helyezést is. Több csapat pályázik a második erő címére Silverstone-ban.

részletek

Leclerc: Verstappen miatt válok agresszívvá

Több, mint egy évtizede rivalizál egymás ellen a két fiatal tehetség. Charles Leclerc elismerte, hogy holland vetélytársa teszi őt gyakran sokkal agresszívabbá, ugyanakkor nincs köztük harag.

részletek

Kubicát menesztették, mégis örül, hogy kezd magára találni a Williams

Bár a tavalyi év során nem alakult teljesen felhőtlenül a patinás istálló és a nyolc év után visszatérő lengyel kapcsolata, mégis el lehet válni jó viszonyban is. Kubica örül, hogy a Williams újra felzárkózik.

részletek

Vettel és Leclerc csatározásával a Mercedes jár jól

Körvonalazódik az, amit már az évad előtt lehetett sejteni, Sebastian Vettel és Charles Leclerc nem esznek egymás tenyeréből. Rivalizálásuk legnagyobb nyertese pedig a Mercedes lehet.

részletek