DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

RedBullJuniorTeam

Akadémisták – A kisbikák

A Red Bull-családba az elmúlt években többször is kívülről kellett F1-es versenyzőt hozni – vajon a mostani juniorok megtörhetik ezt a trendet?

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

Ég és föld a Red Bull-juniorcsapat és a Ferrari-akadémia

A Red Bullnál megmondják, mit kell tenni, aztán boldoguljon a versenyző. A Ferrarinál sokkal családiasabb a légkör – erről számolt be a mindkét programot megjáró Callum Ilott.

részletek

Ez lesz a Red Bull-fiatalok sorsa jövőre

Kezd kialakulni a junior kategóriák mezőnye a következő szezonra, két Red Bull-akadémista jövője is eldőlt: Ayumu Iwasa marad a DAMS-nél az F2-ben, míg Liam Lawson a Super Formulába igazol.

részletek

Ők lesznek jövőre a Red Bull juniorjai

Alakul a Red Bull juniorprogramjának felállása a 2023-as szezonra, noha még mindig vannak fiatal pilóták, akiknek a jövőjéről még nem történt hivatalos bejelentés.

részletek

Helmut Marko nem elégedett a Red Bull-juniorokkal, mindenképp Hertát akarja

Az elmúlt hetekben a F1-es átigazolási piac másról nem szól, mint hogy kié lesz az árván maradt Alpine-ülés. Jelenleg a legújabb forgatókönyvek szerint Pierre Gasly lehet a francia csapat új reménysége, akinek a helyére viszont a Red Bull Colton Hertát ültetné annak ellenére, hogy nincs elég szuperlicenszpontja. Dr. Helmut Marko szerint a csapat utánpótlás-versenyzői még nem készek, az amerikai érkezésének viszont nem mindenki örülne.

részletek

Ezért igazolta le a Red Bull a 16 éves Verstappent

A mindössze első formulaautós évét taposó holland elkezdett sorozatban nyerni az F3-ban – hat győzelemig jutott –, Helmut Marko pedig gyorsan lecsapott rá. Hat nappal az utánpótláscsapatba kerülés után F1-es ülést kapott.

részletek

Sok éve a Red Bull hazaküldte Perezt

Az istálló új versenyzője felidézte, már 2007 környékén kapcsolatba került a Red Bull-lal, de lassúnak találták a teszten, ezért kirúgták. Később szintén volt egy lehetősége, hogy a csapat juniorpilótája legyen.

részletek

14 éves amerikait karol fel a Red Bull

Bejelentette idei versenyzőit a Red Bull Junior Team: hét pilótát támogatnak 2020-ban, ráadásul a szokástól ellentétben nem szelektáltak a tagok közt, de beválasztottak egy újoncot. Hasonlóan nagy létszámú a Ferrari és a Renault akadémiája, hét és hat pilótával.

részletek

Silvestro: A női széria értelmetlen

W Series néven női versenyzőknek indítanak sorozatot a jövő évtől. Elsőre jó ötletnek, új lehetőségnek tűnik a Formula-1-be kerüléshez, ám egy aktív hölgyversenyző szerint nem túl jó az elképzelés.

részletek

A Red Bull valóban betámadta a McLarent

Egyre több helyről hallani a pletykáról, amely szerint a Red Bullnál tepernek azért, hogy Brendon Hartley helyére leigazolják Lando Norrist, a McLaren által protezsált F2-es szupertehetséget. Konkrétum nincs, az viszont érdekes, hogy lapunk érdeklődésére a wokingi csapat versenyigazgatója, Eric Boullier nem cáfolta, hogy van külső kérője a 18 esztendős pilótának.

részletek

Meglepő húzás a Red Bull pilótaprogramjában

Az energiaitalos istálló fiatalokat nevelő programja négy új névvel gazdagodott, ám nem olyan módon, ahogyan arra számítani lehetett - egyelőre nincs új Max Verstappen a láthatáron.

részletek