DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 24. szerda

Red Bull Racing

Albon bízik Perez képességeiben

Kiélezett csatára számít a világbajnoki címért folytatott harcban Alexander Albon. A brit-thai pilóta szerint Sergio Perez minden eddiginél jobb formában van, így jó esélyei vannak a címvédő ellen.

részletek

Erről beszélgetett Elon Musk és Christian Horner

A Miami Nagydíjon rengeteg ismert ember feltűnt a paddockban, köztük Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb üzletembere is, aki jót beszélgetett a Red Bull csapafőnökével. Horner elárulta, mi volt a téma.

részletek

Döntött a Pirelli, Leclerc kockáztatna – pénteki hírek

Fontos módosítást jelentett be az olasz gyártó, kockázatot vállalna a Ferrari monacói pilótája, az IndyCar elnök-vezérigazgatója pedig kiakadt az F1-re. Ezek voltak május 12-e legfontosabb hírei.

részletek

Marko szerint Verstappen csak az ütközés miatt volt lassabb

Nem aggódnak az energiaitalosoknál Helmut Marko szerint. Az istálló tanácsadója elmondta, előnyben voltak a gumikezelést tekintetében, Verstappen visszaesése pedig egyértelműen az ütközésnek tudható be.

részletek

Ricciardo számára mozgalmas volt a tél

A szünet alatt abszolút nem unatkozott Daniel Ricciardo. Az ausztrál elárulta, mivel töltötte az elmúlt néhány hónapot, valamint ismét utalást tett arra, hogy szeretne visszatérni a rajtrácsra.

részletek

Horner álmodni sem mert ilyen kezdésről

Még csak meg sem fordult a Red Bull csapatfőnökének a fejében, hogy zsinórban két kettős győzelemmel kezdhetik meg az idei szezont. Christian Horner komolyan meglepődött a fölényük mértékén.

részletek

Alonso a harmadik tavaszát éli – Marko

Komoly dicsérettel illette a spanyolok kétszeres világbajnokát Helmut Marko. A Red Bull tanácsadója szerint az Aston Martin lehet a második erő, Alonso miatt pedig csak még veszélyesebbé válhatnak.

részletek

Alonso szerint az Aston Martin egyedi darab

Bár a Red Bull nem is annyira burkoltan azzal vádolta meg a csapatot, hogy lemásolták a tavaly koncepciójukat, a spanyol kitart amellett, hogy az Aston Martin sok dologban eltér az osztrák istálló autóitól.

részletek

Ezért tart a Red Bull a Ferraritól

Nem számítanak dominanciára idén az osztrák istállónál. Bár George Russell nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Red Bull minden futamot megnyerhet idén, Helmut Marko és Christian Horner szerint ezt akár a Ferrari is megakadályozhatja.

részletek

Leclerc most nem követhet el hibákat – Domenicali

A monacói pilótának túl kell lendülnie a frusztráltságon és a csapata élére kell állnia Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy gondolja, a Ferrarinak még lesz esélye idén, mivel a Red Bull szezonjára később kihatással lehet a költségsapka miatt kapott büntetésük.

részletek

Megvan Stroll helyettese, a Ferrarinál nem aggódnak – vasárnap

Döntést hoztak a kanadai pilóta helyettesítéséről, több csapat is optimista a tesztek után, a Ferrari csapatfőnöke pedig higgadtan várja az új szezont. Összefoglaltuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

A Red Bull tanácsadója szerint bezárul a kör a Ford visszatérésével

Több szempontból is összefonódik az energiaitalosok és a Ford története Helmut Marko szerint, aki egy korábbi személyes történet miatt is kötődik az amerikai márkához.

részletek