DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Red Bull Racing

Verstappen szerint a Pirelli már nem motivált

Továbbra is szívesen dolgozik együtt az olasz gyártóval a világbajnoki címvédő, ám a holland úgy véli, az F1-es hivatalos beszállítójának már nincs elég motivációja a fejlődéshez. Max Verstappen az egykori gumiháború előnyeiről és a lehetséges jövőbeli lépésekről is ejtett néhány szót.

részletek

Ezért különleges Max Verstappen vezetési stílusa

Szimulátoros csapattársa beszélt arról, miért számít egyedinek, ahogyan a holland pilóta bánik az autóval. Atze Kerkhof erről és Max Verstappen személyiségéről is elárult néhány érdekes dolgot.

részletek

Grosjean: Aki nem hitte azt, hogy Leclerc világbajnok lesz, az őrült

A korábbi F1-es pilóta szerint a 2022-es év elején szinte mindenki úgy vélte, hogy a Ferrari simán világbajnok lesz, így véleménye szerint Charles Leclerc csalódottsága is abszolút megérthető.

részletek

Verstappen újra interjút adott a Netflix stábjának

Ahogyan az várható volt, Max Verstappen 2023-ban ismét látható lesz az F1 történéseit bemutató Drive to Survive című sorozatban. A holland elárulta, már túl vannak egy forgatáson.

részletek

A Red Bull számára az imolai hétvége jelentette a fordulópontot

Max Verstappen után az osztrák istálló csapatfőnöke is úgy vélekedett, hogy az Emilia-romagnai Nagydíjon aratott győzelmük fontos pont volt a szezon során. Christain Horner szerint lélektanilag ez sokat jelentett számukra.

részletek

Horner: Vettel az F1 egyik legnagyobb pilótája

Elismerően beszélt korábbi versenyzőjéről Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke szerint Sebastian Vettel a sportág legnagyobbjai közé sorolható, a szakember pedig kifejtette, miért gondolja így.

részletek

Ricciardo hiányozni fog Norrisnak

Jó kapcsolatot ápolnak egymással, így Lando Norris sajnálja, hogy Daniel Ricciardo jövőre már nem lesz ott a mezőnyben. A fiatal pilóta szerint az ausztrál versenyzővel igazi barátok lettek a McLarennél.

részletek

Norris: Voltak tárgyalásaink a Red Bull-lal

Elismerte a McLaren pilótája, hogy mielőtt aláírta volna jelenlegi szerződését a wokingiakkal, az osztrák istállótól is megkeresték őt. Lando Norris szerint a döntése bizonyítja, bízik a csapatában.

részletek

Tost: A Red Bull junior versenyzői még tapasztalatlanok

Többek között a fiatal tehetségek tapasztalatlansága miatt kerülhetett Nyck de Vries az AlphaTauri istállójához. A csapatfőnök, Franz Tost szerint a holland monzai teljesítménye döntőnek bizonyult.

részletek

Az RB18 lehet Adrian Newey eddigi legjobb munkája

Sok nagyszerű autót tervezett már eddigi munkássága során Adrian Newey, a futamgyőzelmek számát tekintve viszont az idei Red Bull a legsikeresebb. A szakember szerint nem volt könnyű dolguk idén.

részletek

A Ferrarit és a stewardokat is kritizálta az olasz média

A maranellói alakulat mellett a győztest és a versenyirányítást is komolyan kritizálták az olasz lapok hétfőn reggel. A helyi sajtó újfent csalódott a Ferrariban, de más kivetnivalójuk is volt.

részletek

Verstappen: A jó légkör a legfontosabb

A csapatnál uralkodó légkört emelte ki a siker egyik legfontosabb elemeként Max Verstappen. A holland pilóta szerint ez sokat számított az elmúlt években, ezért is tartott ki a Red Bull mellett.

részletek