DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Razali

Yamaháról Apriliára vált az RNF Racing

Először lesz szatellit alakulata a noalei gyártónak a MotoGP-ben, miután Razlan Razaliék alakulata bejelentette, hogy szakít a hangvillásokkal a 2022-es esztendő végén.

részletek

„Nem kellett volna leigazolnunk Valentinót”

A szezon végén visszavonult Doktor utolsó csapatfőnöke vélekedett így az eredménytelen 2021-es szezont követően. Eközben az is hivatalossá vált, hol láthatjuk legközelebb versenyezni az olaszt.

részletek

Rossi elmondta, mikor és mi alapján dönt a folytatásról

Mindenekelőtt az eredmények fogják meghatározni, hogy a 2021-es évad végén szögre akasztja-e a bukósisakját a MotoGP legendája – de úgy tűnik, a csapat is elvár bizonyos teljesítményt tőle.

részletek

Rossi helyett Dovizioso érkezhet a Petronashoz?

Most már hónapok óta várunk a bejelentésre, mely szerint a „Doktor” a Yamaha szatellit alakulatánál folytatja – a pletykák szerint nem csak jogi huzavona állhat a késlekedés hátterében.

részletek

„Rossi dobogója eloszlatta a kétségeket”

Maga az olasz motoros és leendő főnöke, a Petronas Yamahát irányító Razlan Razali is aggódott az első versenyhétvége után, az andalúz harmadik hely viszont mindkét felet megnyugtatta.

részletek

Miért késik Rossi és Dovizioso szerződtetése?

Bár a legtöbben biztosra veszik, hogy a „Doktor” megy a Petronas Yamahához, míg honfitársa a megrekedő tárgyalások ellenére is marad a Ducatinál, egyelőre nem történt bejelentés egyik esetben sem.

részletek

Terhes lenne Rossi alkalmazása a Petronas Yamahának?

Bár a csapatfőnök akár 2021 után is szívesen dolgozna együtt az olasszal, de hangsúlyozta: nem szeretné, ha csak levezetni jönne hozzájuk a „Doktor”, és egyetlen versenyző sem áll a csapat felett.

részletek

Petronas: Megkezdődtek a tárgyalások Rossival

A Yamaha szatellit csapatának főnöke szerint egyelőre jól alakulnak a dolgok, de a részleteket még tisztázni kell. Úgy tűnik, az is megvan, ki lehet a „Doktor” csapattársa jövőre.

részletek

Rossi hívására vár a Petronas Yamaha

Az olasz nemrég elmondta, szeretné folytatni jövőre is, erre a legkézenfekvőbb opció a hangvillások második számú alakulata lenne, amelynek csapatfőnöke is nyitott lenne a „Doktor” szerepeltetésére.

részletek

Rossi gyári maradását eredményezheti, ha törlik a szezont?

A Petronas SRT ugyanis megtartaná Quartararót 2021-re is, ha nem lesz idén verseny – igaz, a Yamaha erről hallani sem akar. És persze kérdéses a „Doktor” jövője úgy általában véve is.

részletek

Tényleg számlát nyújtott be a Haas a sepangi pályának?

Romain Grosjean önhibáján kívül, egy csatornafedelet eltalálva törte össze autóját a Malajziai Nagydíj szabadedzésén: ezután napvilágot látott egy valódinak tűnő irat, melyben a kárt kiszámlázták a szervezőknek.

részletek

Még visszatérhet a Malajziai Nagydíj

Néhány hónapja biztossá vált, hogy 2017 után az F1 határozatlan időre elköszön Sepangtól, ám a promóter szerint van még rá esély, hogy újra felbőgjenek a motorok a délkelet-ázsiai pályán.

részletek