Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 18. szerda

Rangsor

„Vettel már nincs a legjobb öt pilóta között”

Az egykori Formula-1-es pilóta már számos nevet fel tudna sorolni a jelenlegi mezőnyből, akik jobbak Sebastian Vettelnél. Fernando Alonsót azonban a negyedik iksz ellenére is betenné a legjobb ötbe.

részletek

Power Rankings: Hamilton nincs az első 3-ban

A pilóták 2021-es teljesítményét futamonként értékelő sorozatunkban idén először két kerek tízest is kiosztottunk, Lewis Hamilton pedig második nagy bakijával leszorult az összetett dobogóról is.

részletek

Prost: Csak vezérpilótaként lehetséges ennyi győzelem, mint Hamiltonnak

A négyszeres világbajnok francia szerint Lewis Hamilton egyértelműen kedvezményezett a Mercedesnél, de az összes nagy bajnok így érte el nagy sikereit. A motivációval sincs gond a britnél.

részletek

Leclerc sem gondolja, hogy Vettel előtt lenne

A Mercedesnél és a Red Bullnál teljesen egyértelmű, kit támogat jobban az istálló, a Ferrarinál azonban nincs ilyen egyértelmű hierarchia. Charles Leclerc cáfolja, hogy elsőszámú lenne jövőre.

részletek

Wolff: Már tavaly is gyorsabb volt a Ferrari

A Mercedesnél készpénznek veszik, hogy a Scuderia nyers tempóban előttük jár, de mivel tavaly is sikerült végül legyűrniük a vörös istállót, a csapatfőnök idén is hasonlóra készül.

részletek

Alesi: Jobb, ha a Ferrari készül a nagy csatákra

A Red Bull-Hondánál eddig nagy az elégedettség, a karosszériát és a motort is nagyon dicsérik. Talán a Ferrari jelenleg egy hajszálnyi előnyben van, de nem lesz sétagalopp ez a hosszú évad.

részletek

Russell nem akar hazudni, a Williams a leglassabb

Az első heti hatalmas késlekedés tudatában nem annyira meglepő, hogy a Williams-Mercedes a leglassabb a jelenlegi mezőnyben. A gárda újonc brit pilótája ezt most már reálisan el is ismerte.

részletek

Hülkenberg: A Red Bull-Honda előttünk jár

Úgy tűnik, hiába volt a fogadkozás és a szájkarate a francia gyártó részéről, a Renault egyik pilótája maga ismerte el, hogy a Red Bull a Honda motorral is a tavalyihoz hasonló előnnyel bír.

részletek

A Red Bullt a Honda már a Mercedes elé repítette?

A téli tesztelések során a csapatok általában bizakodóan kezdik a felkészülést. A Mercedes csapatfőnöke szerint a Ferrari előttük jár. A Red Bull főtanácsadója szerint viszont még a bikák is.

részletek

A McLaren és a Williams ezért sikertelen

A korábbi évtizedekben a világbajnoki címért küzdöttek, most pedig a mezőny végén kell keresnünk a két patinás istállót. Korábbi pilótájuk szerint pusztán a név miatt nem jönnek a sikerek.

részletek

A Renault-t túlköltekezi a Honda, így előzhetett

A Renault attól tart, hogy a Honda által befektetett óriási pénzösszeg miatt továbbra is jobban fejlődhet a japán erőforrás, mint a francia gyártó egysége. A Honda iszonyatos összegekkel fejleszt.

részletek

Vandoorne: A McLaren egy kezdő csapatnak tűnik

A 2018-as szezon után nem lesz maradása Stoffel Vandoorne-nak Wokingban, ám úgy véli, jelenleg az istálló helyzete szörnyű, olyan képet fest magáról, mint valami újonc gárda.

részletek