DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

PaulRicard

Binotto: Igazságtalan hibára hajlamosnak titulálni Leclerc-t

Bár potenciális győzelmet dobott el balesetével az F1-es Francia Nagydíjon a ferraris, főnöke mégis megvédte őt. A maranellóiak vezére talált pozitívumot is a Le Castellet-i hétvégéjükben.

részletek

Vettel: Ez kicsit frusztráló volt

Nem sikerült pontot szereznie Franciaországban Sebastian Vettelnek, aki az utolsó körben hatalmas harcban volt csapattársával. A német szerint ezúttal nem reménykedhettek a jobb eredményben.

részletek

Leclerc falban, Verstappen behúzta Paul Ricard-t

Miután vezető pozícióból Charles Leclerc kiesett, Max Verstappen simán szerezte idei hetedik győzelmét. Egy Red Bull mellett két Mercedes állt a dobogóra a Francia Nagydíjon.

részletek

Ez történt a Francia Nagydíjon

Franciaországban folytatódik a Ferrari és a Red Bull párharca, Lewis Hamilton pedig 300. versenyét futja. Kövessék velünk élőben a 62. Francia Nagydíj eseményeit!

részletek

Ocon: Alapvető probléma van az autóval

Kiszámíthatatlanul viselkedik a francia pilóta szerint az Alpine alatta: egyik versenyen erősnek tűnik, máskor viszont még a tízbe sem jut be vele – a hazai időmérőn ez utóbbi jutott neki.

részletek

Wolff: Ez a teljesítmény nem elég

Az optimista várakozásokkal ellentétben a Mercedes nagyon gyengén szerepelt a Francia Nagydíj időmérő edzésén, Toto Wolff ennél sokkal jobb teljesítményt vár csapatától.

részletek

Russell célba venné Perezt a futamon

Csupán a hatodik helyről vághat majd neki az F1-es Francia Nagydíjnak a Mercedes pilótája, de így is bízik abban, hogy akár a dobogóra is odaérhet vasárnap Le Castellet-ben.

részletek

Schumacher elbeszélgetne a felügyelőkkel a körtörlése után

Kanyarlevágás miatt vették el az utolsó Q1-es idejét a németnek, aki bosszús emiatt, mivel úgy érzi, akár a top 10-be is beférhetett volna – így viszont vasárnapra tervez nagy felzárkózást.

részletek

Hamilton nem tudja a megnőtt hátrány okát

Csak a helyezésével volt elégedett az időmérő után a hétszeres F1-es világbajnok, aki bizakodva vágott neki a Le Castellet-i hétvégének, a Mercedes lemaradása viszont csak nőtt Spielberghez képest.

részletek

Sainz: Egész hétvégén ez volt a terv

Örül a spanyol, hogy a segítségével Charles Leclerc pole-pozíciót szerzett a Francia Nagydíjra, miközben kissé frusztrálja, hogy pont egy olyan hétvégén kap büntetést, ahol kifejezetten erősnek tűnik.

részletek

Perez mentette a menthetőt a kvalifikáción

Sergio Perez (Red Bull) az időmérő edzésig nem találta a sebességet a Francia Nagydíjon, de a kvalifikáción befért az első háromba Charles Leclerc és saját csapattársa, Max Verstappen mögött.

részletek

Verstappen: Nem volt meg a tapadásunk

Max Verstappen a második helyet szerezte meg a Francia GP időmérő edzésén, a holland szerint elsősorban a tapadás hiánya miatt nem tudták megismételni a harmadik edzésen látott teljesítményt.

részletek