Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Ostberg

Svéd Rali: Ogier győzött, Latvalának semmi sem sikerült

Nem történt meglepetés a Svéd Rali utolsó szakaszán, a világbajnok Sebastien Ogier ismét nyert és már két futam után meglépett riválisai elől - nagy eredményt ért el a Hyundai.

részletek

WRC: Ogier vezet, Paddon tapad, új világrekord született

Sebastien Ogier karnyújtásnyira van idei második győzelmétől, de Hayden Paddon továbbra is nyomás alatt tartja a világbajnokot - a Colin's Cresten új világrekord született.

részletek

Ogier vezet a Svéd Rali első napja után

A címvédő Sebastien Ogier áll az élen a Svéd Rali első versenynapját követően - a riválisok közül többen is hibáztak vagy technikai hiba miatt maradtak le.

részletek

Wilson: Ostberg nyerhet Svédországban

A Ford pilótája a hétvégén egy norvég versennyel készül a WRC második futamára, a legendás Svéd Ralira, ahol Malcolm Wilson csapatfőnök szerint a pilóta esélyes a győzelemre.

részletek

WRC: Két év után nyerhet újra a Citroen

Élete első WRC-győzelme küszöbén áll Kris Meeke, aki egyben a 2013-as Német Rali óta nyeretlen Citroent is visszavezetheti a siker útjára. A britet csapattársa, Mads Östberg üldözi Argentínában.

részletek

WRC: Flúgos futam Argentínában

Az Argentin Rali első teljes versenynapja után az áll a legjobban, aki a legkevesebb bajba került – sok a kieső, sok a műszaki hiba, a Citroen pedig három év után első kettős győzelmére készül.

részletek

Csalódottan megy a Citroen Mexikóba

Európában az elmúlt világbajnoki futamon még a tél ereje érződött, a következő fordulókban azonban már meg lehet barátkoznia a mezőnynek a melegebb időjárási körülményekkel...

részletek

WRC: Ogier győzelme, Hirvonen csodás búcsúja

Ogier idén nyolcadszor győzött, Hirvonen gyönyörűen búcsúzott, Meeke a végén bukta el a dobogót, Kubica nem törte össze az autót, Al-Attiyah pedig bajnok lett a másodvonalban. Véget ért a WRC-szezon.

részletek
Olvastad már?