Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Megbízhatóság

Hiába a hibák, a Mercedes csúcsra járatta motorjait

Bár az utóbbi hetekben többször is megbízhatósági probléma lépett fel a német gyártó újfejlesztésű erőforrásainál, a Mercedes Monzában sem tekerte le az egységeket. Pedig a hibák okát nem tudják.

részletek

Oda a Mercedes híres megbízhatósága?

Egy hét leforgása alatt harmadszor adta meg magát egy-egy vadonatúj Mercedes-erőforrás. A Racing Point annyira nem bízik már az új egységben, hogy inkább egy korábbi specifikációt kértek.

részletek

Most a Honda nézte a riválisok motorhibáit

Négy éven át hozzászokhattunk, hogy a japán gyártó erőforrásai megbízhatatlanok és lépten-nyomon tönkremennek. Ez mostanában megváltozott, Belgiumban éppen a többiek szenvedtek.

részletek

Villeneuve: A Honda még most is csak négy versenyt bír ki

A Honda a hírek szerint Monzában egy 25 lóerős pluszt hozó, fejlesztett erőforrással áll elő, ám az 1997-es világbajnok szerint a japán egység közel sem bír ki annyi futamot, mint a legjobbak.

részletek

A Honda a Red Bullnál is készül a büntetésekre

A japán gyártó gőzerővel dolgozik legújabb fejlesztésein, amivel még jobb helyzetbe hozhatják a Red Bullt. Ennek azonban ára van, egy-két futamot fel kell áldozniuk, minden csere büntetéssel jár.

részletek

Verstappen: A Hondával sokkal jobban felkészíthető az autó

A japán gyártó óriási hangsúlyt fektet az eszközök tesztelésére és az autó fő egységeinek összehangolására. Max Verstappen szerint ennek köszönhető, hogy nem csak a motor megbízható idén.

részletek

Marko: A Honda vállaljon több kockázatot

Idén folyamatosan és tartósan megbízhatónak bizonyul a Honda-erőforrás, amit a Red Bullnál is kiemelnek, a főtanácsadó viszont azt szeretné, ha inkább a nyers sebességben javulnának többet.

részletek

Prost: A Renault-motor már a legjobbak között

A csalódást keltő idénykezdet után a Renault úrrá lett a problémákon, a fejlesztések beváltak és a négyszeres világbajnok szerint immáron a mezőny egyik legjobb erőforrásává vált.

részletek

A Honda-motor már hét versenyt kibír

Két évvel ezelőtt leggyakrabban egyetlen futamot sem bírt végig meghibásodás nélkül a japán egység, mostanra nagyot változott a világ. Idei második specifikációs erőforrásuk gyors és megbízható.

részletek

A Renault nem a legjobb előjelekkel készülhet Barcelonára

Ingadozó megbízhatóság, felemás eredmények, gyenge forma legutóbb és még egy büntetés is rontja a francia gyári istálló kilátásait a Spanyol Nagydíjra. Ennek ellenére némi bizakodás érzékelhető.

részletek

Renault: Később kifizetődik a mostani szenvedés

A francia gyártó nem aggódja túl az év elején tapasztalt rengeteg motorhibát. A csapatvezető biztos abban, rövid távon ugyan hátrány, de hosszabb távon nagy javulást jelent az új erőforrás.

részletek

Webber: A Renault-nál sok a szöveg, kevés az eredmény

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint a francia gyártó egyre nagyobb nyomás alá kerül. A téli szünetben tett ígéretek töredéke valósult csak meg, ráadásul a McLaren is jobban teljesít náluk.

részletek
Olvastad már?