Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Megbízhatóság

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek

Gondok vannak az idei Mercedes-motorral

A német gyártó elismerte, hogy új fejlesztésű, idei erőforrásával bizony jócskán akadnak gondok az elmúlt hetekben végzett tesztek során. Úgy vélik azonban a Mercedesnél, hogy úrrá lesznek rajtuk.

részletek

Még Hamilton is elismeri, most tényleg jók

Három nap tesztelés után nem szabad előre eredményt hirdetni, de egyértelmű, hogy a Mercedes idén sem lesz gyenge. Még az általában pesszimista Hamilton is tudja, szuper munkát végeztek.

részletek

Hamilton újabb száz kört megtett volna

Nem túl biztató a riválisok számára, hogy Lewis Hamilton 106 kör után is olyan jól érezte magát az új Mercedesben, hogy szíve szerint folytatta volna. Az autó gyors és megbízható, nehéz lesz megfogni.

részletek

Chandhok: Még mindig van gond a Honda-motorral

Az egykori F1-es pilóta szerint a japán gyártó a Toro Rosso kárára szerepelhetett ilyen fényesen a Red Bull-lal. Ugyanakkor elismeri, 2020-ban ennél is sokkal jobb teljesítményt láthatunk a Hondától.

részletek

Ezért volt képes áttörésre a Honda és még nincs vége a fejlődésnek

Sokan ugratták a Red Bull vezetőségét egy évvel ezelőtt, hogy jobb, ha hozzászoknak a sorozatos technikai hibákhoz a Honda oldalán. A japánok azonban erre is rácáfoltak és tempóban is nagyot javultak.

részletek

Verstappen: Azt hittem, idén rengetegszer le fogunk robbanni

Max Verstappen a Hondával kötött szerződés pillanatában biztos volt abban, hogy 2019-ben többször is motorhibával kiesnek majd, a japánok azonban kellemes meglepetést szereztek idén.

részletek

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

Hiába a hibák, a Mercedes csúcsra járatta motorjait

Bár az utóbbi hetekben többször is megbízhatósági probléma lépett fel a német gyártó újfejlesztésű erőforrásainál, a Mercedes Monzában sem tekerte le az egységeket. Pedig a hibák okát nem tudják.

részletek

Oda a Mercedes híres megbízhatósága?

Egy hét leforgása alatt harmadszor adta meg magát egy-egy vadonatúj Mercedes-erőforrás. A Racing Point annyira nem bízik már az új egységben, hogy inkább egy korábbi specifikációt kértek.

részletek

Most a Honda nézte a riválisok motorhibáit

Négy éven át hozzászokhattunk, hogy a japán gyártó erőforrásai megbízhatatlanok és lépten-nyomon tönkremennek. Ez mostanában megváltozott, Belgiumban éppen a többiek szenvedtek.

részletek

Villeneuve: A Honda még most is csak négy versenyt bír ki

A Honda a hírek szerint Monzában egy 25 lóerős pluszt hozó, fejlesztett erőforrással áll elő, ám az 1997-es világbajnok szerint a japán egység közel sem bír ki annyi futamot, mint a legjobbak.

részletek
Olvastad már?