DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

McNish

„Perez már nem második számú a Red Bullnál”

A Monacói Nagydíjon mutatott teljesítménye után már kezd egyenrangúvá válni a csapattársával Sergio Perez Allan McNish szerint. A korábbi F1-es pilóta úgy véli, új helyzet állt elő a csapatnál.

részletek

Maszkgyártás és home office az FE-csapatoknál

A kényszerpihenő alatt a Formula-E 12 istállójánál eltérő mértékben zajlik a munka: egyes gyárak még üzemelnek, mások már otthonról dolgoznak. Eközben a Virgin Racing tulajdonosai beszálltak a maszkbizniszbe.

részletek

McNish: Kellett a támadó mód a Formula-E-be

Az Audi csapatfőnöke annak ellenére mondja ezt, hogy csapata egyébként nem futott különösebben jó versenyt. A skót szerint ez felkavarja kellően az állóvizet a sorozatban.

részletek

Le Mans: Az Audi kiszállása csak egy döccenő

Allan McNish úgy véli, hogy a hosszútávú versenyzés ikonikus alakjának elvesztése nem rengeti meg alapjaiban sem Le Mans-t, sem a WEC-szériát - sőt, nagy csatára számít az LMP1-ben.

részletek

A Red Bull kikaparhatja a gesztenyét Hamiltonnak

Allan McNish szerint amikor Hamilton formában van, egy lépéssel a többiek előtt jár, Rosbergnek viszont meg kell törnie csapattársa lendületét, ha nem akar túl sok kockázatot vállalni Brazíliában.

részletek

Hamilton képes megnyerni mind a négy futamot

Egy korábbi F1-es pilóta szerint a rajtokon múlik a dolog - ha koncentrál és nem hibázik, akkor minden hátralévő futamot megnyerhet. Ennél többet most már nem tehet.

részletek

Hiába beszél a többi pilóta Verstappennel

A Red Bull holland F1-es pilótája kőkemény és nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak a többiek - kísértetiesen hasonlít a fiatal Michael Schumacherre. A spái hétvégéből azonban tanulnia kell.

részletek

Ezért érte utol a Red Bull a Ferrarit

Egy korábbi F1-es pilóta elmagyarázta, hogy mi a legnagyobb gond a Scuderiával és hogy miért fordítja meg a csatát lassan a Red Bull - sőt, a számok alapján már meg is fordította.

részletek

„A valóság nem túl biztató a Ferrari számára”

A korábbi F1-es, Allan McNish szerint a Scuderiára nehéz feladat vár, ha egy szinten akarnak lenni idén a Mercedesszel. Rosberg Bahreinben sokkal nagyobb előnnyel nyerhetett volna, mint végül tette.

részletek

McNish: Ez a Honda már nem az a Honda, mint 25 éve

A skót expilóta a McLaren-Honda F1-es csapatának tesztversenyzője volt a 90-es évek elején, ezért van összehasonlítási alapja - szerinte rengeteg időbe fog kerülni, amíg a japánok fel tudnak zárkózni.

részletek

Miért nem akar az F1 újabb gumiháborút?

Érdekes tendencia kezd kirajzolódni: azok, akik jelenleg nem aktív részesei a Formula-1-nek, támogatják, hogy a sportban újra több gumiszállító legyen, a bennfentesek azonban ellenzik ezt az irányt.

részletek

Alonso sosem lesz háromszoros világbajnok?

A spanyol már 33 esztendős, ilyen korban nem engedheti meg magának, hogy két-három évet várjon, amennyire a McLaren-Hondának szüksége lehet, hogy a mezőny elejére kerüljön – véli Allan McNish, a korábbi F1-es pilóta és Le Mans-győztes.

részletek