DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Mansziget

Apa és fia tragédiája a Man-szigeten

Ötre nőtt a 2022-es Man-szigeti TT halálos áldozatainak száma. A pénteki oldalkocsis futam utolsó körében Roger Stockton és utasa, Bradley Stockton is életét veszítette.

részletek

Újabb tragédia a Man-szigeten

Napokkal Dan Kneen halála után egy második végzetes baleset történt a Man-szigeti TT-n. A Supersport hétfői versenyén az újonc Adam Lyon veszítette életét.

részletek

256. áldozatát követelte a Man-szigeti TT

A világ legveszélyesebb motorversenyének szerdai edzésnapján elhunyt a 30 éves Dan Kneen, a Superbike kategória egyik élmenője. Egy másik versenyző kritikus állapotban van kórházban.

részletek

Arat a halál a Man-szigeten

Háromra nőtt az idei Man-szigeti TT haláleseteinek száma, méghozzá 24 óra alatt: Davey Lambert és Jochem van den Hoek után a legendás futam leggyorsabb ír motorosa, Alan Bonner vesztette életét.

részletek

Már két halott a Man-szigeten

Újabb halálos áldozatot követelt a világ legőrültebb utcai motorversenyeként ismert Man-szigeti TT: a holland Jochem van den Hoek 24 óra alatt a második versenyző, aki meghalt a 60 kilométeres versenypályán.

részletek

Újabb halál a Man-szigeti TT-n

Minden évben az egyik legnagyobb kihívással és vakmerőséggel járó motoros esemény a Man-szigeti TT, sajnos idén sem múlik el tragédia nélkül. Davey Lambert a vasárnapi versenyen történt bukásának következményeibe halt bele.

részletek

Wolff a Man-szigeti TT-hez hasonlítja Bakut

Az F1-nek el kellene szakadnia a Tesco-parkolókhoz hasonló pályáktól, a túl széles aszfaltozott bukóterek ugyanis nem generálnak elegendő izgalmat a sportban - mondja legfrissebb tapasztalata alapján a Mercedes csapatvezetője.

részletek

Újabb őrült körrekorddal zárult a Man-szigeti TT

Egy héten belül másodszor is megdőlt a leggyorsabb kör rekordja a 97. Man-szigeti TT során, ami az esemény legnagyobb presztízzsel járó zárórendezvényén győzelmet is ért tulajdonosának.

részletek

Man-szigeti TT: Akit mától együtt emlegetnek Mike Hailwooddal

Mike Hailwoodot a sporttörténet egyik legjobb motorversenyzőjeként tartják számon, ám a Man-szigeti TT szerdai napján a mezőny egy tagját, Ian Hutchinsont hirtelen vele egy lapon kezdték el emlegetni. Nem is érdemtelenül.

részletek

„Rossi simán nyerhetne itt, csak nem akar”

A Man-szigeti TT egyik legsikeresebb alakja szerint pár év alatt Valentino Rossi is felérhetne a csúcsra a világ legőrültebb motorversenyén. A Katalán Nagydíj bizonyította, hogy a baj bárhol bekövetkezhet, így az egész csak azon múlik, hogy egy versenyző mennyire tudja kizárni gondolataiból a félelmet.

részletek

Man-szigeti TT: Történelmi körrekord és kizárás

Megkezdődött a főattrakció, a versenyhét a Man-szigeti TT-n, amely során eddig a legszebb és a legbotrányosabb történés is ugyanazon személy nevéhez fűződik. Az esővel eddig szerencséje van a mezőnynek.

részletek

Két haláleset a Man-szigeti TT-n

Szombaton rendezték a világ legveszélyesebbnek tartott motorversenye, a Man-szigeti TT első versenynapját. Az oldalkocsis futamon és a Superstock edzésén is tragédia történt.

részletek