DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

ManTT

Ezért azonosították félre az elhunytat a Man TT-n

Az idei Man TT legbizarrabb esetét egyértelműen Cesar Chanal és Olivier Lavorel halálos oldalkocsis balesete okozta, ahol összekeverték a két versenyzőt és rosszul azonosították a holttestet.

részletek

Apa és fia tragédiája a Man-szigeten

Ötre nőtt a 2022-es Man-szigeti TT halálos áldozatainak száma. A pénteki oldalkocsis futam utolsó körében Roger Stockton és utasa, Bradley Stockton is életét veszítette.

részletek

Rosszul azonosították a halálos baleset áldozatát a Man TT-n

Közleményt adtak ki a legendás utcai motorverseny szervezői, amely szerint mégsem Olivier Lavorel, hanem Cesar Chanal hunyt el a szombati oldalkocsis halálos balesetben.

részletek

Harmadik áldozatát szedte az idei Man-szigeti TT

Újabb tragédiáról adtak hírt a világ legveszélyesebb utcai motorversenyének tartott viadal szervezői: Davy Morgan a Supersport-kategória versenyének utolsó körében szenvedett halálos balesetet.

részletek

Halálos oldalkocsis baleset a Man TT-n

Második áldozatát szedte szombaton az utcai motorverseny: a szervezők közleménye szerint az egyik oldalkocsis egység utasa, Olivier Lavorel hunyt el, míg társát kritikus állapotban vitték kórházba.

részletek

Újabb motoros életét követelte a Man-szigeti TT

Szerda este jelentették be a szervezők, hogy a 29 éves Mark Purslow életét veszítette az egyik edzésen elszenvedett balesetben. Egy másik versenyzőt is kórházba kellett szállítani kedden.

részletek

A Dunlop család harmadik tagjával végzett a versenyzés

William Dunlop szombaton életét veszítette egy írországi közúti motorverseny edzésén. TT-legenda nagybátyja és apja a múltban szintén tragikus baleset áldozata lett.

részletek

Újabb tragédia a Man-szigeten

Napokkal Dan Kneen halála után egy második végzetes baleset történt a Man-szigeti TT-n. A Supersport hétfői versenyén az újonc Adam Lyon veszítette életét.

részletek

256. áldozatát követelte a Man-szigeti TT

A világ legveszélyesebb motorversenyének szerdai edzésnapján elhunyt a 30 éves Dan Kneen, a Superbike kategória egyik élmenője. Egy másik versenyző kritikus állapotban van kórházban.

részletek

A Man-szigeti TT után tér vissza a Moto3-ba a brit pilóta

Danny Webb néhány éve került ki a gyorsasági motoros világbajnokság körforgásából. Azóta az utcai versenyzés világában próbált szerencsét: nemrég rajthoz állt a Man-szigeti TT-n is.

részletek

Retro – Győzelem 11 év szünet után

Akárcsak John Surtees, ő is világbajnoki címeket nyert motoron – két keréken még honfitársánál is eredményesebb volt –, aztán F1-re váltott. Hosszú-hosszú kihagyás után újra elindult a világ legveszélyesebb motorversenyén, ahol szenzációs győzelmet ért el.

részletek

Dunlop: Rekordok dőltek meg a TT-n

A Dunlop, melynek neve immár elválaszthatatlanul összefonódott az Isle of Man TT versennyel, ismét bizonyította, hogy a híres motorverseny történelmének legsikeresebb abroncsgyártója.

részletek