Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

ManTT

Újabb tragédia a Man-szigeten

Napokkal Dan Kneen halála után egy második végzetes baleset történt a Man-szigeti TT-n. A Supersport hétfői versenyén az újonc Adam Lyon veszítette életét.

részletek

256. áldozatát követelte a Man-szigeti TT

A világ legveszélyesebb motorversenyének szerdai edzésnapján elhunyt a 30 éves Dan Kneen, a Superbike kategória egyik élmenője. Egy másik versenyző kritikus állapotban van kórházban.

részletek

A Man-szigeti TT után tér vissza a Moto3-ba a brit pilóta

Danny Webb néhány éve került ki a gyorsasági motoros világbajnokság körforgásából. Azóta az utcai versenyzés világában próbált szerencsét: nemrég rajthoz állt a Man-szigeti TT-n is.

részletek

Retro – Győzelem 11 év szünet után

Akárcsak John Surtees, ő is világbajnoki címeket nyert motoron – két keréken még honfitársánál is eredményesebb volt –, aztán F1-re váltott. Hosszú-hosszú kihagyás után újra elindult a világ legveszélyesebb motorversenyén, ahol szenzációs győzelmet ért el.

részletek

Dunlop: Rekordok dőltek meg a TT-n

A Dunlop, melynek neve immár elválaszthatatlanul összefonódott az Isle of Man TT versennyel, ismét bizonyította, hogy a híres motorverseny történelmének legsikeresebb abroncsgyártója.

részletek

Bitter Sándor 2015-ben sem adja alább

Úgy néz ki, az egyetlen magyar utcai motorversenyzőnek végre olyan szezonja lehet, amilyet tudása alapján mindig is megérdemelt volna. Több rangos versenyen is elindul, előtte pedig a felkészülés is tartalmas lesz.

részletek

Őrült száguldás házfalak és fák között

A Man-szigeti TT a világ egyik leghíresebb és legveszélyesebb utcai motorversenye, amelyen szinte minden évben meghal valaki. Itt tényleg csak a sebesség legőrültebb megszállottjai szállnak harcba, megmutatjuk, miért.

részletek
Olvastad már?