Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 11. szombat

MCL33

Sainz: Nem másoljuk a Red Bullt

Nemrég olyan feltételezések kaptak szárnyra, hogy a McLaren aerodinamikailag igyekszik a lehető leginkább lemásolni az energiaitalos istálló idei remekművét, ám a spanyol pilóta ezt tagadja.

részletek

Új autót akart, de elkésett a McLaren

Egyre tisztábban látszik, miért sikerült félre az F1-es csapat idei szezonja. Alapvető problémák adódtak az autó karosszériájával, amit akár teljesen kicseréltek volna, ha hamarabb kapcsolnak.

részletek

A McLaren tagadja, hogy leállt a fejlesztéssel

Rendkívül félresikerült konstrukció volt az MCL33, a híresztelések szerint Woking már májusban le is mondott róla és leállította annak fejlesztését. A vezérigazgató ezt határozottan cáfolja.

részletek

A McLaren feláldozta az évet 2019-ért

Nagyjából sejthető volt korábban is, de a McLaren sportigazgatója elismerte, hogy látványos formaromlásuk hátterében az áll, hogy minden erejükkel a 2019-es versenyautóra összpontosítanak.

részletek

A McLaren extrém beállítás mellett dönthet

Az istálló idei gyengesége az egyenesben tapasztalható sebességhátrány, ami részben a motornak, részben a gyenge aerodinamikának köszönhető. Ám Szocsiban különleges beállítást fontolgatnak.

részletek

Ártottak az idei szabályok a McLarennek

A tavalyihoz képest gyengébb karosszériával állt idén elő a McLaren F1-es csapata, ismerte el Fernando Alonso. A spanyol szerint az MCL33-as megsínylette az aerodinamikai korlátozásokat.

részletek

A McLaren még mindig nem érti az autóját

Gyakorlatilag a szezon harmadán túl vagyunk, de a wokingi alakulat továbbra sem az elvárásoknak megfelelően szerepel. A csapat vezetői szerint még mindig csak ismerkednek az autóval.

részletek

Alonso elégedett, de nehéz lesz a Q3-ba kerülés

A McLaren spanyolja mindkétszer az első tízben végzett a pénteki napon Bakuban, mégsem biztos benne, hogy elérhető a Q3 az Azerbajdzsáni Nagydíj időmérő edzésén.

részletek

Ezek az idei McLaren előnyei és hátrányai

Csakúgy, mint Bahreinben, ismét nem szerepelt jól a wokingi alakulat a kínai időmérő edzésen. Eric Boullier felsorolta mely területeken kell mindenképp javulniuk, és melyek tökéletesek az MCL33-n.

részletek

Alonso: Nem szabad elbízni magunkat

Kiválóan szerepelt a wokingi alakulat a szezonnyitón: igaz, a szerencse is kellett hozzá, de kettős pontszerzéssel zártak. Alonso mégis óva inti a McLarent: fejlődés kell a további jó szerepléshez.

részletek

Alonso: Felejtsük el a középmezőnyt

Célpont: A Red Bull. Fernando Alonso töretlenül hisz abban, hogy Ausztrália csak a kezdet volt, a McLarenből még rengeteg potenciál aknázható ki, és már Bahreinben megindulnak a három topcsapat felé.

részletek

Alonso legközelebb mindkét Red Bullt elkapná

Jól indult a szezon Fernando Alonsónak, mivel egy ötödik hellyel nyitotta 2018-at. Igaz, kellett ehhez a hiba is a többiektől, de egyáltalán nem volt rossz a McLaren versenytempója.

részletek
Olvastad már?