Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 20. kedd

Liberty

Carey: A nulláról kellett felépítenünk az F1 marketingjét

Chase Carey szerint a Liberty Mediának nagyon nehéz volt érdeklődést generálnia az F1 körül az Ecclestone-korszak után, és azt is elismeri, sokkal nehezebb dolga volt, mint azt előzetesen gondolta. A nulláról kellett indulniuk.

részletek

Újabb amerikai csapatot, versenyzőt és futamot is szívesen látna a Liberty az F1-ben

A Liberty Media továbbra sem tett le arról, hogy egy második amerikai versennyel bővítse a versenynaptárat, ráadásul szerintük a nézettséggel ennek egyre inkább meg is alapoznak, mert az Egyesült Államokban több F1-rajongó van, mint azt sokan gondolnák.

részletek

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

Liberty: A szurkolókért versenyzünk...

A Liberty Media feje, Chase Carey szerint azért halasztották el a 2021-es szabályok véglegesítését, mert inkább jól akarják csinálni, mint elsietni. A szurkolókért van minden.

részletek

Liberty: Vissza kell vinni Afrikába az F1-et

Sean Bratches, az F1 kereskedelmi igazgatója szerint a sorozat számára prioritás az, hogy visszavigye a fekete kontinensre a Formula-1-et, ezzel ráadásul egybevágnak azok az igények, hogy Marokkó meg versenyt rendezne.

részletek

Már a McLaren is kilépéssel fenyegetőzik

Ha a 2021-től életbe lépő szabályok nem felelnek meg a wokingi csapat igényeinek, komolyan fontolóra veszik a kilépés lehetőségét, árulta el a Guardiannek Zak Brown csapatfőnök.

részletek

Minőség vagy mennyiség: A Liberty új csapatokat vonzana az F1-be

A Liberty Media egyik stratégiai céljának tartja, hogy 2021-től akár több új istálló is érkezzen a Formula–1-be. A csapatfőnökök szerint azonban inkább a jelenleg versenyben lévő csapatokra kellene koncentrálni, mert a minőség fontosabb a mennyiségnél.

részletek

Horner: Lauda hiányát megérzi a Mercedes

A Mercedes csapatát meggyengíti Niki Lauda távolléte, ezt állítja Christian Horner, aki szerint a húzós szituációkban mindig az osztrák legendára támaszkodott Toto Wolff, az Ezüst Nyilak csapatfőnöke.

részletek

Steiner: Költséglimit nélkül az élcsapatok tönkreteszik az F1-et

Günther Steiner szerint a költséglimit bevezetése nem csak a kisebb csapatok, hanem a Formula–1 egészének érdekét szolgálja: a kiegyenlítettebb feltételek ugyanis a sportot is izgalmasabbá és vonzóbbá teszik.

részletek

Most már nagyon sürgetné a Libertyt a Renault

A francia gyártó számára egyre égetőbb lenne tudni, hogy hogyan alakulnak az F1-es szabályok 2021-től, különös tekintettel a költségsapkára, de a Liberty eddig nem teljesítette az ígéretét.

részletek

Többen is kiálltak a Liberty mellett

Az F1-es promóterek szövetsége nyíltan kritizálta a Liberty Media működését, de Mexikó és Oroszország ezzel ellentétes véleményt fogalmazott meg - utóbbi arra számít, hogy több ország is csatlakozik.

részletek

Beleálltak a Libertybe az F1-es promóterek

Nyíltan kritizálták az F1 jelenlegi vezetőségét a futamok rendezői, szerintük nagyon rossz irányba mennek a dolgok és ha ez így folytatódik, másodvonalas pályákra kényszerül majd a sorozat.

részletek
Olvastad már?