DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Liberty

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

„Az F1 egy FIA-bajnokság” – Mohammed ben Sulayem reagált a Liberty kérésére

Az F1 újra szeretné tárgyalni a Concorde-egyezményt, de az FIA szerint erre még van idő, és a szövetségé a döntő szó: ezt nem szabad elfelejteni.

részletek

A Liberty az Andretti érkezését támogatja?

Hamarosan fény derülhet az F1 11. és esetleg 12. csapatának kilétére – és most egy határozott utalás kaptunk arra, hogy nagyon jók az Andretti esélyei.

részletek

Lehet-e három egyedi versenyt rendezni egy országban?

Idén három amerikai helyszínre is ellátogat a mezőny, a Liberty Media vezére pedig úgy látja, hogy mind képes lesz kialakítani saját különlegességét.

részletek

Így változnak idén az F1-es közvetítések

A sisakkamerák korlátozott lehetőségeiről, az új grafikákról és az F1 Sprint saját márkajelzéséről is beszélt Dean Locke, a Formula-1 közvetítésekért és médiáért felelős igazgatója.

részletek

New York szívesen látná az F1-et

Egy újabb amerikai helyszín lenne részese a Formula-1 versenynaptárának. Erről a Liberty Media főnöke beszélt nemrégiben. Greg Maffei elárulta, New York polgármestere felajánlotta segítségét egy jövőbeli versenyhez.

részletek

Brawn örül a változásoknak

Idén is új dolgokkal kísérletezik a Formula-1 és folyamatosan próbálnak alakítani a megszokott formátumokon. Ross Brawn kifejezetten örül ennek, szerinte jó irányba halad a sportág.

részletek

Brawn: Anyagilag a Netflix nem is adott nekünk sokat...

Bár a Netflix F1-tematikájú sorozatához csak töredékét fizette annak, amennyit egy klasszikus tévécsatorna letenne az asztalra a futamok közvetítéséért, Ross Brawn szerint ez nem hogy nem baj, hanem még jó dolog is.

részletek

Carey: A nulláról kellett felépítenünk az F1 marketingjét

Chase Carey szerint a Liberty Mediának nagyon nehéz volt érdeklődést generálnia az F1 körül az Ecclestone-korszak után, és azt is elismeri, sokkal nehezebb dolga volt, mint azt előzetesen gondolta. A nulláról kellett indulniuk.

részletek

Újabb amerikai csapatot, versenyzőt és futamot is szívesen látna a Liberty az F1-ben

A Liberty Media továbbra sem tett le arról, hogy egy második amerikai versennyel bővítse a versenynaptárat, ráadásul szerintük a nézettséggel ennek egyre inkább meg is alapoznak, mert az Egyesült Államokban több F1-rajongó van, mint azt sokan gondolnák.

részletek

Liberty: A szurkolókért versenyzünk...

A Liberty Media feje, Chase Carey szerint azért halasztották el a 2021-es szabályok véglegesítését, mert inkább jól akarják csinálni, mint elsietni. A szurkolókért van minden.

részletek

Liberty: Vissza kell vinni Afrikába az F1-et

Sean Bratches, az F1 kereskedelmi igazgatója szerint a sorozat számára prioritás az, hogy visszavigye a fekete kontinensre a Formula-1-et, ezzel ráadásul egybevágnak azok az igények, hogy Marokkó meg versenyt rendezne.

részletek