DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

Liberty

Minőség vagy mennyiség: A Liberty új csapatokat vonzana az F1-be

A Liberty Media egyik stratégiai céljának tartja, hogy 2021-től akár több új istálló is érkezzen a Formula–1-be. A csapatfőnökök szerint azonban inkább a jelenleg versenyben lévő csapatokra kellene koncentrálni, mert a minőség fontosabb a mennyiségnél.

részletek

Horner: Lauda hiányát megérzi a Mercedes

A Mercedes csapatát meggyengíti Niki Lauda távolléte, ezt állítja Christian Horner, aki szerint a húzós szituációkban mindig az osztrák legendára támaszkodott Toto Wolff, az Ezüst Nyilak csapatfőnöke.

részletek

Steiner: Költséglimit nélkül az élcsapatok tönkreteszik az F1-et

Günther Steiner szerint a költséglimit bevezetése nem csak a kisebb csapatok, hanem a Formula–1 egészének érdekét szolgálja: a kiegyenlítettebb feltételek ugyanis a sportot is izgalmasabbá és vonzóbbá teszik.

részletek

Most már nagyon sürgetné a Libertyt a Renault

A francia gyártó számára egyre égetőbb lenne tudni, hogy hogyan alakulnak az F1-es szabályok 2021-től, különös tekintettel a költségsapkára, de a Liberty eddig nem teljesítette az ígéretét.

részletek

Többen is kiálltak a Liberty mellett

Az F1-es promóterek szövetsége nyíltan kritizálta a Liberty Media működését, de Mexikó és Oroszország ezzel ellentétes véleményt fogalmazott meg - utóbbi arra számít, hogy több ország is csatlakozik.

részletek

Beleálltak a Libertybe az F1-es promóterek

Nyíltan kritizálták az F1 jelenlegi vezetőségét a futamok rendezői, szerintük nagyon rossz irányba mennek a dolgok és ha ez így folytatódik, másodvonalas pályákra kényszerül majd a sorozat.

részletek

Cáfol a Liberty: Nem eladó az F1

A Liberty Media azonnal megcáfolta azt a hétfőn megjelent és futótűzként terjedő hírt, amely szerint két év után máris eladnák a Formula-1 tulajdonjogait. Az amerikai vállalat szerint ugyanis a jelentés téves adatokat tartalmazott.

részletek

Sajtó: A Liberty Media máris eladná az F1-et

Bár elképesztő összegért vette meg két éve Bernie Ecclestone-tól, sajtóhírek arról számolnak be, hogy a Liberty Media máris szabadulna a száguldó cirkusztól. Az ötletek ennyire nem váltak be?

részletek

A Fülöp-szigetek lehet a Liberty következő célpontja

Úgy tűnik, a Liberty Media valóban komolyan gondolja ázsiai terjeszkedését, a The Independent brit lap beszámolói szerint ugyanis nemrég védjegyoltalmat kért a Fülöp-szigeteki Nagydíjra.

részletek

Az F1TV is élőben közvetít a téli tesztekről

Korábban nem látott újítást vezet be a Liberty Media az F1TV előfizetői számára: napi nyolc órában lehet majd élőben követni a csapatok felkészülését és az új autók finomhangolását a barcelonai téli teszteken.

részletek

Tovább csökkenti az F1 költséglimitét a Liberty

Bekeményített a Liberty Media az alkudozó csapatokkal szemben, és már idén véglegesítenék az F1 2021-es szabálykönyvét, ami a kezdeti 150-200 millió dollár helyett 135 millióra csökkentett költséglimitet tartalmazhat.

részletek

Brawn: Szeretném, ha az F1 sokkal gyorsabban változna

Ross Brawn, a Formula-1 sportszakmai igazgatója nem elégedett a sport átalakításának ütemével. Az egykori csapatfőnök viszont azzal is tisztában van, a valós változások időt vesznek igénybe.

részletek