Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Liberty

Sajtó: A Liberty Media máris eladná az F1-et

Bár elképesztő összegért vette meg két éve Bernie Ecclestone-tól, sajtóhírek arról számolnak be, hogy a Liberty Media máris szabadulna a száguldó cirkusztól. Az ötletek ennyire nem váltak be?

részletek

A Fülöp-szigetek lehet a Liberty következő célpontja

Úgy tűnik, a Liberty Media valóban komolyan gondolja ázsiai terjeszkedését, a The Independent brit lap beszámolói szerint ugyanis nemrég védjegyoltalmat kért a Fülöp-szigeteki Nagydíjra.

részletek

Az F1TV is élőben közvetít a téli tesztekről

Korábban nem látott újítást vezet be a Liberty Media az F1TV előfizetői számára: napi nyolc órában lehet majd élőben követni a csapatok felkészülését és az új autók finomhangolását a barcelonai téli teszteken.

részletek

Tovább csökkenti az F1 költséglimitét a Liberty

Bekeményített a Liberty Media az alkudozó csapatokkal szemben, és már idén véglegesítenék az F1 2021-es szabálykönyvét, ami a kezdeti 150-200 millió dollár helyett 135 millióra csökkentett költséglimitet tartalmazhat.

részletek

Brawn: Szeretném, ha az F1 sokkal gyorsabban változna

Ross Brawn, a Formula-1 sportszakmai igazgatója nem elégedett a sport átalakításának ütemével. Az egykori csapatfőnök viszont azzal is tisztában van, a valós változások időt vesznek igénybe.

részletek

Silverstone: Nem ragaszkodunk mindenáron a Brit Nagydíjhoz

Silverstone az F1 egyik történelmi helyszíne, itt rendezték annak idején a világbajnokság első versenyét 1950-ben. A pálya szerződése lejáróban van, és bár hosszabbítanának, nem mindenáron.

részletek

Csak Silverstone-ban lehet Brit Nagydíj?

A brit motorsport-szövetség elnöke, nem mellesleg korábban világbajnok ralinavigátorként és az F1-es BAR-Honda csapatfőnökeként tevékenykedő David Richards szerint mindenképp. Richards szerint nem jó ötlet pont náluk az utcai futam.

részletek

Nem mondott le a Liberty egy második amerikai versenyről

Bár a Liberty Media regnálásának első új versenyhelyszíne Vietnám lett, az F1-et vezető csoport nem tett le a kezdetektől meglévő vágyáról, egy második amerikai futamról.

részletek

Jön a földrajzosok versenynaptára még több utcai pályával

A Formula-1-es versenynaptár nagyfokú átrendeződésére számíthatunk a jövőben a sport kereskedelmi ügyeit vezető Sean Bratches szerint, aki az új pályákat illetően a városon belüli helyszínekre helyezné a hangsúlyt.

részletek

A gumistratégia módosításáról üléseztek az F1 csapatfőnökei

A Formula–1 csapatvezetői a Japán Nagydíj előtt tartották éves tanácsülésüket, ahol ezúttal azt vitatták meg, hogyan tehetnék izgalmasabbá a sportot, elsősorban a gumistratégiák változatosabbá tételén keresztül.

részletek

Vettel nem rajong a Liberty új időmérős tervéért

Sebastian Vettel nem volt különösebben elragadtatva, a Liberty Media legújabb időmérős ötletétől. A német úgy látja, mindegy hány részből áll a kvalifikáció, az embereket úgyis az utolsó érdekli a legjobban.

részletek

Még mindig nem biztos a Ferrari maradása az F1-ben

A Scuderia új vezérigazgatója szerint ugyan közeledtek az álláspontok, de még mindig messze vannak attól, hogy bármit is alá lehessen írni - zajlanak a tárgyalások, a vége viszont egyelőre távolinak tűnik.

részletek
Olvastad már?