Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Le Mans

Meghalt Senna egykori csapattársa, Johnny Dumfries

A skót arisztokrata Johnny Dumfries néven versenyzett a Formula-1-ben és Le Mans-ban, ahol győzelmet is szerzett a Jaguarral. Aktív versenyzői pályafutása után Bute őrgrófja lett.

részletek

Alonso: Mostantól az Indy 500 az első

Alighogy megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt, máris elismerte Fernando Alonso, hogy mostantól legfőbb célja a tripla korona elnyerése, így az Indy 500 mindenek felett áll számára.

részletek

A Triple Crown mellett egy másik mesterhármas is összejöhet Alonsónak

Fernando Alonsóval kapcsolatban leginkább a Triple Crown emlegetik, mint elérhető célt, főleg, miután hétvégén nyert Le Mans-ban, de van egy másik, hasonlóan exkluzív mesterhármas is, amit üldözhet.

részletek

LM24 21. óra: Változó dobogók

Az élen álló egység kiléte egyik kategóriában sem változott az elmúlt órákban – sőt, a négyből háromban tegnap délután óta, mögöttük viszont zajlanak az események, és vannak újabb kiesők is.

részletek

LM24 18. óra: Hullanak az autók

Ahhoz képest, hogy mennyire jól kezdődött az idei Le Mans megbízhatósági szempontból, az elmúlt órákban azért alaposan megfogyatkozott a mezőny – és még mindig hátra van egy teljes WEC-futam távja.

részletek

ÉLŐ: A világ legnagyobb autóversenye

A Formula.hu sorozatban negyedszer követi végig 24 órán át élőben a legendás Le Mans-i egynapos versenyt, benne érdekességekkel, nyilatkozatokkal, videókkal és mindennel, ami a La Sarthe versenypályán történik.

részletek

Le Mans: Kezdődik!

Szombat délután háromkor elrajtol a világ legnagyobb autóversenyének 2018-as kiadása – beharangozó sorozatunk utolsó részében szólunk pár szót a kategóriákról, a versenyzői besorolásokról és a szabályokról.

részletek

Le Mans: Minden, amit a mezőnyről tudni kell

Ha tudatosan szeretnéd végigkövetni a világ legnagyobb autóversenyének 86. kiadását, most segítséget nyújtunk ehhez: az alábbi cikkben az összes résztvevőről megtalálsz mindent, amit tudni érdemes! 4 kategória, 40 csapat, 60 autó, 180 pilóta, régi ismerősök és nagy esélyesek, minden egy helyen.

részletek

Alonso: Készek vagyunk történelmet írni

Fernando Alonso nem sokkal azután, hogy a Kanadai Nagydíj is csalódással ért véget számára, máris elutazott Franciaországba, hogy a hétvégi Le Mans-i 24 óráson vegyen részt.

részletek

Button: Ez egy más világ, de boldog vagyok

A Formula-1 korábbi brit világbajnoka pályafutása első 24 órás Le Mans-i megmérettetésére készül, és az első teszt eredményét kielégítőnek tartja.

részletek

Alonso: Felkészültem Le Mans-ra

Fernando Alonso felkészültnek érzi magát a két hét múlva esedékes Le Mans-i 24 órásra, mivel elmondása szerint az összes fellelhető videót megnézte a Toyota tavalyi versenyéről.

részletek

Button: A McLaren kissé elkiabálta magát

Jenson Button, 2009 Formula-1-es világbajnoka szerint a McLarennél meggondolatlanok voltak, mikor a szezon elején azt hangoztatták, hogy az övék a legjobb karosszéria.

részletek