Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

LawrenceStroll

Sajtó: Vettel tárgyal a Racing Pointtal

Német lapértesülések szerint a jövőre az Aston Martin nevet felvevő, idén az erősorrendben nagy ugrást tévő Racing Point vezetője, Lawrence Stroll ajánlatot tett Sebastian Vettelnek egy 2021-es szerződésre.

részletek

Sajtó: Wolff részesedést vásárolt az Aston Martinban

Úgy hírlik, igaznak bizonyultak a hosszú hetek óta terjengő pletykák: az osztrák 1 %-hoz közeli értékben vásárolta be magát a cégbe – mindez azonban nem érinti a mercedeses szerepkörét.

részletek

Stroll az Aston Martin új elnöke, megerősítette az F1-es részvételt

Fontos bejelentéseket tett a brit sportautómárka: félmilliárd font tőkeemelés történt, melynek nagy részéről Lawrence Stroll konzorciuma gondoskodik – áprilisban a kanadai elfoglalja az igazgatótanács elnöki székét.

részletek

Wolff reagált az Aston Martin-pletykákra

Az elmúlt hetekben többször is felmerült, hogy a Mercedes F1-es csapatfőnöke Lawrence Stroll hívására átigazolhat a jövőre gyári csapattal érkező britekhez, a szakember azonban tagadja ezt.

részletek

Mallya reagált egykori csapata átalakulására

A Force India alapítója örömmel értesült arról, hogy az Aston Martin érkezésével az egykor tulajdonában lévő alakulat gyári csapattá válik. Szerinte Stroll segítségével csakis felfelé vezet az útjuk.

részletek

Jobban érdekli Strollt a csapat, mint elődjét

A Racing Point csapatfőnöke vetette össze Lawrence Strollt és Vijay Mallyát. A kanadai tulajdonos akár havi tíz nap is ellátogat a gyárba, míg az indiai ritkán jelent csak meg.

részletek

Sajtó: Stroll és Wolff megveszik a Mercedest

Különös hír kezdett terjedni a német sajtóban: miután a Mercedes még nem írta alá a Concorde-egyezményt 2021-re, Toto Wolff és Lawrence Stroll felvásárolnák a csapatot és Aston Martinná változtatnák.

részletek

Lawrence Stroll: Sosem láttam Kubicához fogható harcost

Robert Kubica 2020-ban is F1-es szerepkört kapott: az Alfa Romeo Racing ORLEN fejlesztési pilótája lesz. A Racing Point tulajdonosa, Lawrence Stroll elmondta, sosem látott még hozzá hasonló harcost.

részletek

Hivatalos: Az Aston Martin valóban befektetőket keres

Az Aston Martin hivatalosan megerősítette azokat a feltételezéseket, melyek szerint befektetőkkel tárgyalnak F1-es jövőjüket illetően. A pletykák szerint Stroll a Racing Pointhoz csábítaná a márkát.

részletek

Bíróságra viszik azt, ahogy Lawrence Stroll megvette a Force Indiát

Úgy néz ki, nem minden tiszta azzal az ügylettel kapcsolatban, ahogy Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja tavaly év közben megvette a Force Indiát és lett az istálló tulajdonosa - legalábbis a csapat korábbi orosz szponzora, az Uralkali bíróságra viszi az ügyet.

részletek

Stroll: A Racing Pointból a nagycsapatok egyike lesz

Középtávon a konstruktőri harmadik helyet célozza meg az újjászületett Force India, 2021-től pedig ennél is nagyobb babérokra tör – Lawrence Stroll nem vállal aktív szerepet a csapatvezetésben, az ő dolga a pénz biztosítása lesz. A kanadai milliárdos úgy véli, új biznisze meg fog térülni.

részletek

Perez Strollról: Tehetséges a kölyök

Sergio Perez egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy Lance Stroll személyében a csapat tulajdonosának fia érkezik mellé a Racing Pointhoz. Az istállónál pedig minden a legnagyobb rendben van.

részletek
Olvastad már?