Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

LawrenceStroll

Wolff reagált az Aston Martin-pletykákra

Az elmúlt hetekben többször is felmerült, hogy a Mercedes F1-es csapatfőnöke Lawrence Stroll hívására átigazolhat a jövőre gyári csapattal érkező britekhez, a szakember azonban tagadja ezt.

részletek

Mallya reagált egykori csapata átalakulására

A Force India alapítója örömmel értesült arról, hogy az Aston Martin érkezésével az egykor tulajdonában lévő alakulat gyári csapattá válik. Szerinte Stroll segítségével csakis felfelé vezet az útjuk.

részletek

Jobban érdekli Strollt a csapat, mint elődjét

A Racing Point csapatfőnöke vetette össze Lawrence Strollt és Vijay Mallyát. A kanadai tulajdonos akár havi tíz nap is ellátogat a gyárba, míg az indiai ritkán jelent csak meg.

részletek

Sajtó: Stroll és Wolff megveszik a Mercedest

Különös hír kezdett terjedni a német sajtóban: miután a Mercedes még nem írta alá a Concorde-egyezményt 2021-re, Toto Wolff és Lawrence Stroll felvásárolnák a csapatot és Aston Martinná változtatnák.

részletek

Lawrence Stroll: Sosem láttam Kubicához fogható harcost

Robert Kubica 2020-ban is F1-es szerepkört kapott: az Alfa Romeo Racing ORLEN fejlesztési pilótája lesz. A Racing Point tulajdonosa, Lawrence Stroll elmondta, sosem látott még hozzá hasonló harcost.

részletek

Hivatalos: Az Aston Martin valóban befektetőket keres

Az Aston Martin hivatalosan megerősítette azokat a feltételezéseket, melyek szerint befektetőkkel tárgyalnak F1-es jövőjüket illetően. A pletykák szerint Stroll a Racing Pointhoz csábítaná a márkát.

részletek

Bíróságra viszik azt, ahogy Lawrence Stroll megvette a Force Indiát

Úgy néz ki, nem minden tiszta azzal az ügylettel kapcsolatban, ahogy Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja tavaly év közben megvette a Force Indiát és lett az istálló tulajdonosa - legalábbis a csapat korábbi orosz szponzora, az Uralkali bíróságra viszi az ügyet.

részletek

Stroll: A Racing Pointból a nagycsapatok egyike lesz

Középtávon a konstruktőri harmadik helyet célozza meg az újjászületett Force India, 2021-től pedig ennél is nagyobb babérokra tör – Lawrence Stroll nem vállal aktív szerepet a csapatvezetésben, az ő dolga a pénz biztosítása lesz. A kanadai milliárdos úgy véli, új biznisze meg fog térülni.

részletek

Perez Strollról: Tehetséges a kölyök

Sergio Perez egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy Lance Stroll személyében a csapat tulajdonosának fia érkezik mellé a Racing Pointhoz. Az istállónál pedig minden a legnagyobb rendben van.

részletek

Stroll apja az első háromba juttatná a Racing Pointot

Mer nagyot álmodni a jövőre nevet váltó Force India tulajdonosa, aki kijelentette: nem fia karrierjének egyengetése miatt vásárolta fel az istállót, hanem azért, mert üzleti lehetőséget látott benne.

részletek

Perez: Karrierem legnehezebb éve volt

Egy kaotikus szezonon lesz túl hamarosan a Force India és Sergio Perez is, a mexikói szerint pedig élvezniük kell az utolsó versenyhétvégét. Hálás minden dolgozónak az idei erőfeszítéseiért.

részletek

Force India: Irány a legjobb három

Otmar Szafnauer 2019-re nem kisebb célt tűzött ki a Force India számára, mint a konstruktőri dobogót év végén. Lawrence Stroll is utol szeretné érni az élen lévőket.

részletek
Olvastad már?