Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

LawrenceStroll

Az Astonnál tér vissza a volt McLaren-főnök

Martin Whitmarsh hosszú éveken át dolgozott a wokingiak F1-es csapatánál, most pedig az Aston Martin Performance Technologies élére nevezte ki őt vezérigazgatónak Lawrence Stroll.

részletek

Stroll: Határozott szándékunk megtartani Vettelt

Noha tavalyi leigazolásakor többéves együttműködésről szólt a bejelentés, most mégis késlekednek a hosszabbítás megerősítésével az Aston Martinnál. A tulajdonos azonban elégedett a némettel.

részletek

Aston Martin: Nem környékeztük meg Alonsót

A német sajtó szerint Lawrence Stroll váratlanul a kétszeres világbajnokra akarta lecserélni Sebastian Vettelt. A csapat elismerte, hogy Stroll találkozott Fabio Briatorével, de szó sem volt köztük Alonsóról.

részletek

Vizsgálat indulhatott Wolff Aston-üzlete miatt

Sajtóhírek szerint a német és a brit hatóságok is vizsgálják, hogy nem folytatott-e tiltott bennfentes kereskedelmet a Mercedes F1-es csapatfőnöke, amikor részvényeket vásárolt az Aston Martinban.

részletek

„Régóta erről a napról álmodtam”

Az Aston Martin F1-es visszatérésével Lawrence Stroll csapattulajdonosnak egyszerre két régi álma teljesült. A kanadai üzletember hosszú éveken át dolgozott azon, hogy a napokban bemutatott istálló létrejöjjön.

részletek

Stroll: Hamilton megszerzése csábító lehetőség

Gőzerővel készül és koncentrál első szezonjára az Aston Martin, akiknek Sebastian Vettel személyében egy világbajnokot is sikerült elcsábítaniuk, és nem zárkóznának el még egy érkezésétől.

részletek

Az Aston tudja, milyen autó kell Vettelnek

A négyszeres F1-es világbajnok új csapatának főnöke, Otmar Szafnauer kijelentette: olyan autót szeretnének biztosítani 2021-ben a német számára, amely passzol a stílusához.

részletek

„Nem lenne senkinek kifogása Lance-szel, ha nem lenne a fiam”

Lawrence Stroll szerint fia tavalyi pole-pozíciója és dobogói igazolják, hogy megérdemli helyét a Formula-1-ben és az Aston Martinnál. Sőt, az ifjabb Stroll Monzában győzhetett is volna.

részletek

Stroll világbajnok csapatot faragna az Aston Martinból

Az átalakuló csapat tulajdonosának egyértelmű célja, hogy felérjen a csúcsra az F1-ben – ehhez szerinte az ő forrásai mellett az újonnan igazolt Sebastian Vettel is nagy segítségükre lehet.

részletek

Lawrence Stroll: Csak ősszel lesz Ausztrál Nagydíj

Eddig is sejthető volt, hogy nem Ausztráliában lesz megtartva a 2021-es szezonnyitó, de ezt most az Aston Martin csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll meg is erősítette. Új dátumot kap Melbourne.

részletek

Új névadó szponzorral vág bele az F1-es kalandba az Aston Martin

Hivatalosan is elindította az új korszakot a Racing Pointból átalakuló csapat, amely bejelentette, hogy az ikonikus márkanév mellett egy új főtámogatót is behoz az F1-be idén.

részletek

Az Aston Martin megérkezett a Formula-1-be

A gyorsasággal és a precizitással egyelőre nincs gond: amint éjfélt ütött az óra az Egyesült Királyságban, 2021. január 1-jének éjszakáján beköszönt a Formula-1-be a Racing Point irányítását átvevő Aston Martin.

részletek
Olvastad már?