Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

LawrenceStroll

Stroll: Hamilton megszerzése csábító lehetőség

Gőzerővel készül és koncentrál első szezonjára az Aston Martin, akiknek Sebastian Vettel személyében egy világbajnokot is sikerült elcsábítaniuk, és nem zárkóznának el még egy érkezésétől.

részletek

Az Aston tudja, milyen autó kell Vettelnek

A négyszeres F1-es világbajnok új csapatának főnöke, Otmar Szafnauer kijelentette: olyan autót szeretnének biztosítani 2021-ben a német számára, amely passzol a stílusához.

részletek

„Nem lenne senkinek kifogása Lance-szel, ha nem lenne a fiam”

Lawrence Stroll szerint fia tavalyi pole-pozíciója és dobogói igazolják, hogy megérdemli helyét a Formula-1-ben és az Aston Martinnál. Sőt, az ifjabb Stroll Monzában győzhetett is volna.

részletek

Stroll világbajnok csapatot faragna az Aston Martinból

Az átalakuló csapat tulajdonosának egyértelmű célja, hogy felérjen a csúcsra az F1-ben – ehhez szerinte az ő forrásai mellett az újonnan igazolt Sebastian Vettel is nagy segítségükre lehet.

részletek

Lawrence Stroll: Csak ősszel lesz Ausztrál Nagydíj

Eddig is sejthető volt, hogy nem Ausztráliában lesz megtartva a 2021-es szezonnyitó, de ezt most az Aston Martin csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll meg is erősítette. Új dátumot kap Melbourne.

részletek

Új névadó szponzorral vág bele az F1-es kalandba az Aston Martin

Hivatalosan is elindította az új korszakot a Racing Pointból átalakuló csapat, amely bejelentette, hogy az ikonikus márkanév mellett egy új főtámogatót is behoz az F1-be idén.

részletek

Az Aston Martin megérkezett a Formula-1-be

A gyorsasággal és a precizitással egyelőre nincs gond: amint éjfélt ütött az óra az Egyesült Királyságban, 2021. január 1-jének éjszakáján beköszönt a Formula-1-be a Racing Point irányítását átvevő Aston Martin.

részletek

Stroll: Régóta zaklatnak a hátterem miatt

Már gokartos évei alatt hátrányos megkülönböztetés érte Lance Strollt: kipécézték és azt hangoztatták, neki könnyű dolga van apja pénze miatt. A kanadai továbbra is azért a célért küzd, hogy egyszer világbajnok legyen.

részletek

Lawrence Stroll: Perez megérdemelné a Red Bullt

A Racing Point tulajdonosa és Otmar Szafnauer csapatfőnök is reméli, hogy az F1-es Szahíri Nagydíjon első futamgyőzelmét szerző mexikói 2021-ben is a mezőny tagja lesz.

részletek

Vettel elmondta, mivel győzte meg Stroll

Sebastian Vettel elárulta, mi volt az, amivel Lawrence Stroll meggyőzte őt, hogy jövőre csatlakozzon a csapatához, miközben ejtett néhány szót Mick Schumacherről és Fernando Alonsóról is.

részletek

Még nagyobb részt vásárol a Mercedes az Aston Martinból

A jövőben 20 %-ra nő a németek részesedése Lawrence Stroll vállalatában, amivel szoros technológiai együttműködés jár. Bár a bejelentés egyelőre az autógyártásra vonatkozott, a Formula-1-es csapaton is érződhet hatása.

részletek

Wolff szívesen menne bíróságra, Stroll kikéri magának a csalást

A Mercedest eddig nem vették elé a Racing Point ügyében: Toto Wolff provokatívan kijelentette, csak óvjanak a riválisok, mivel ők ártatlanok. Lawrence Strollt felháborította a fellebbezni tervezők rossz sportemberi magatartása: hadat üzent a csalással vádaskodó csapatoknak.

részletek
Olvastad már?