Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

LawrenceStroll

Stroll világbajnok csapatot faragna az Aston Martinból

Az átalakuló csapat tulajdonosának egyértelmű célja, hogy felérjen a csúcsra az F1-ben – ehhez szerinte az ő forrásai mellett az újonnan igazolt Sebastian Vettel is nagy segítségükre lehet.

részletek

Lawrence Stroll: Csak ősszel lesz Ausztrál Nagydíj

Eddig is sejthető volt, hogy nem Ausztráliában lesz megtartva a 2021-es szezonnyitó, de ezt most az Aston Martin csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll meg is erősítette. Új dátumot kap Melbourne.

részletek

Új névadó szponzorral vág bele az F1-es kalandba az Aston Martin

Hivatalosan is elindította az új korszakot a Racing Pointból átalakuló csapat, amely bejelentette, hogy az ikonikus márkanév mellett egy új főtámogatót is behoz az F1-be idén.

részletek

Az Aston Martin megérkezett a Formula-1-be

A gyorsasággal és a precizitással egyelőre nincs gond: amint éjfélt ütött az óra az Egyesült Királyságban, 2021. január 1-jének éjszakáján beköszönt a Formula-1-be a Racing Point irányítását átvevő Aston Martin.

részletek

Stroll: Régóta zaklatnak a hátterem miatt

Már gokartos évei alatt hátrányos megkülönböztetés érte Lance Strollt: kipécézték és azt hangoztatták, neki könnyű dolga van apja pénze miatt. A kanadai továbbra is azért a célért küzd, hogy egyszer világbajnok legyen.

részletek

Lawrence Stroll: Perez megérdemelné a Red Bullt

A Racing Point tulajdonosa és Otmar Szafnauer csapatfőnök is reméli, hogy az F1-es Szahíri Nagydíjon első futamgyőzelmét szerző mexikói 2021-ben is a mezőny tagja lesz.

részletek

Vettel elmondta, mivel győzte meg Stroll

Sebastian Vettel elárulta, mi volt az, amivel Lawrence Stroll meggyőzte őt, hogy jövőre csatlakozzon a csapatához, miközben ejtett néhány szót Mick Schumacherről és Fernando Alonsóról is.

részletek

Még nagyobb részt vásárol a Mercedes az Aston Martinból

A jövőben 20 %-ra nő a németek részesedése Lawrence Stroll vállalatában, amivel szoros technológiai együttműködés jár. Bár a bejelentés egyelőre az autógyártásra vonatkozott, a Formula-1-es csapaton is érződhet hatása.

részletek

Wolff szívesen menne bíróságra, Stroll kikéri magának a csalást

A Mercedest eddig nem vették elé a Racing Point ügyében: Toto Wolff provokatívan kijelentette, csak óvjanak a riválisok, mivel ők ártatlanok. Lawrence Strollt felháborította a fellebbezni tervezők rossz sportemberi magatartása: hadat üzent a csalással vádaskodó csapatoknak.

részletek

Perez pozitív tesztje miatt nem jelentették be Vettelt?

Sokan arra számítottak, hogy a Brit GP-n válhat hivatalossá, hogy a négyszeres világbajnok veszi át jövőre a mexikói helyét – állítólag ezeket a terveket a pilóta fertőzése húzta keresztül.

részletek

Számít Perez hűsége a Racing Pointnak

Meg persze az sem elhanyagolható tényező, hogy aláírt szerződéssel rendelkezik – mutatott rá Otmar Szafnauer, aki szerint ezek okán meg fogják tartani a mexikóit. De azért Strollt is dicsérte.

részletek

Sajtó: Vettel tárgyal a Racing Pointtal

Német lapértesülések szerint a jövőre az Aston Martin nevet felvevő, idén az erősorrendben nagy ugrást tévő Racing Point vezetője, Lawrence Stroll ajánlatot tett Sebastian Vettelnek egy 2021-es szerződésre.

részletek
Olvastad már?