DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

LawrenceStroll

Pozitív Ferrari, milliárdos Wolff – csütörtöki hírek

Tsunodát ültetnék Perez helyére, a Ferrarinál látják a pozitívumokat, a Schumacher-ház megmenekül, visszajöhet a Bridgestone? Április 6. F1-es hírei.

részletek

Az Aston Martinnál ez még kevés: Stroll győzelmet akar

Szenzációs formában kezdte a szezont az Aston Martin, de a következő hónapokban még erősebbek lehetnek – Lawrence Stroll már a győzelmet hiányolja.

részletek

Wolff, Stroll, Elkann: az F1 leggazdagabbjai

Már a Forbes is jegyzi a Mercedes csapatvezetője és résztulajdonosa, Toto Wolff vagyonát: de milyen Formula-1-es kötődésű személyek szerepelnek még a leggazdagabbak listáján?

részletek

Alonso csak Briatorét tudja Strollhoz hasonlítani

A dzsiddai paddockban mikrofonvégre kaptuk Fernando Alonsót, aki karrierje két kiemelkedő csapatvezetőjéről beszélt.

részletek

„Egy ügyfélcsapat megalázta a Mercedest”

Az 1996-os F1-es világbajnok az Aston Martin-projektet tető alá hozó Lawrence Strollt méltatta – a tőlük kikapó Mercedest pedig csak sajnálni tudja.

részletek

Alonso: Csak az Aston tesz meg mindent a győzelemért

A dobogóra álló kétszeres F1-es világbajnok úgy véli: mindenki számára adott az előrelépés lehetősége, de csak az Aston tesz meg ezért mindent.

részletek

Stroll: Ez az első lépés, vb-címért fogunk harcolni

Az Aston Martin tulajdonosa-elnöke hisz benne, hogy a 2023-as autó az első jelentős lépés az úton, amely az F1 csúcsára vezetheti őket.

részletek

Hill: Nem tudom elképzelni, hogy működjön az Alonso–Aston

Az egykori világbajnok szkeptikus, hogy Fernando Alonso és Lawrence Stroll össze fog-e férni egymással. Nem érti, valószínűleg utolsó csapatának miért az Aston Martint választotta a spanyol, de nem hiszi, hogy a pénz beszélt.

részletek

„Igazságtalanul ítélik meg Lawrence Strollt”

Így vélekedik az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack. Az autógyár vezére a közhiedelemmel ellentétben nem szól bele az istálló minden döntéseibe, heti egyszer kér helyzetjelentést.

részletek

Ezért szerződtette az Aston Martin Alonsót

Lawrence Stroll régóta csodálja Fernando Alonsót: mivel a legjobbak embereket akarja a csapatban, természetesnek tűnt számára, hogy a spanyolt környékezi meg. A két fél nagyon gyorsan meg tudott egyezni.

részletek

Lawrence Stroll hosszabbított volna Vettellel

A napokban felerősödtek a találgatások Sebastian Vettel jövőjéről. Az Aston Martin csapat hivatalos oldalán tették közzé, hogy a német versenyző a 2022-es szezon végén távozik a sorozatból.

részletek

Herbert: Eljön a nap, mikor Stroll kirúgja a fiát

Az egykori F1-es versenyző szerint elérünk majd egyszer ahhoz a ponthoz, amikor Lawrence Strollnak döntést kell hoznia: fia kedvében jár el a továbbiakban is, vagy a csapat érdekeit helyezi előtérbe.

részletek