DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 17. kedd
Podcast

Podcast – Newey: Gyémánt a koronára

Adrian Newey a Red Bull után az Aston Martinnal egyesíti erőit, azaz a gyémánt megvan, már csak a koronát kell elkészíteni. Reakció a Formula Podcast stábjától.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mivel és hogyan győzte meg Lawrence Stroll a tervezőzsenit? Voltak-e más lehetőségei a szakembernek, aki nem csupán egy sztármérnök, sokkal inkább egy igazi intézmény az F1 világában? Mit várhat Newey az Aston Martintól és fordítva? Kikkel dolgozik majd együtt az új résztulajdonos és mennyire lehet gyümölcsöző, esetleg feszültséggel teli az együttműködés? 

Az első reakciók Gergőtől és Sanyitól a közelmúlt legnagyobb horderejű mérnöki fronton történt bejelentésére.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

459064816_1229590195130523_5950844840905428663_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: