Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

AstonMartin

Herbert: Eljön a nap, mikor Stroll kirúgja a fiát

Az egykori F1-es versenyző szerint elérünk majd egyszer ahhoz a ponthoz, amikor Lawrence Strollnak döntést kell hoznia: fia kedvében jár el a továbbiakban is, vagy a csapat érdekeit helyezi előtérbe.

részletek

Stroll továbbra is bizalmatlan

Lance Stroll szerint nagyban befolyásolja a szezonban nyújtott teljesítményét az AMR22-be vetett bizalom hiánya. Állítja, változatlanul kiszámíthatatlan az idei Aston.

részletek

Hosszú távon megtartaná Vettelt az Aston Martin

Mike Krack csapatfőnök hangsúlyozta: amennyiben a négyszeres F1-es világbajnok folytatni szeretné, akkor örömmel vennék, ha hosszabb távon is elkötelezné magát mellettük.

részletek

Ismét jelentős fejlesztéssel készül az Aston Martin

Az F1-es Brit Nagydíjon újabb komoly csomagot vet be a konstruktőri értékelés nyolcadik helyén álló alakulat. Csapatfőnökük szerint nem is kell nagy előrelépés a rendszeres pontszerzéshez.

részletek

Nem a csapat kötelezte Vettelt a sisakcserére

Sebastian Vettel megtarthatta volna az „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” felirattal díszelgő kanadai sisakját, ha akarta volna – állítja Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke.

részletek

Miért lehet probléma Strollnak Vettel feltámadása?

Sebastian Vettel az elmúlt versenyeken egyre jobban érzi magát az Aston Martinban, az exvilágbajnok Jacques Villeneuve pedig elmagyarázta, hogy miért okozhat ez nehézséget Lance Stroll számára.

részletek

Vettel versenyét a VSC azonnal tönkretette

Hátulról rajtolva egy vonatba került és lehetséges taktikai előnyét a nem sokkal később érkező virtuális biztonsági autós fázis hazavágta. A végén kopott gumikon nem voltak esélyei.

részletek

Vettel: Fogalmam sincs, hova tűnt a kiváló tempónk

Az időmérő edzés egyik legnagyobb negatív meglepetése az egész hétvégén kitűnően köröző Sebastian Vettel kiesése volt. Valamit az Aston csapatszinten rontott a kvalifikáción.

részletek

Vettel: A földön kell maradnunk

Az Aston Martin biztató pénteki teljesítménye ellenére a négyszeres világbajnok figyelmeztetett, hogy reális elvárásokat kell támasztaniuk magukkal szemben a hétvége hátralévő részére.

részletek

Vettel hibázott, de így is remekelt Bakuban

Sebastian Vettel az időmérő edzés után a versenyen is kiválóan teljesített Azerbajdzsánban. A nem túl acélos Aston Martinnal hatodikként végzett és ha nem hibázik, jobb is lehetett volna.

részletek

Vettel: Talán több barátot kell szereznem

Szélárnyékra várt a német, de nem volt ott senki - humoros kedvében nyilatkozott az időmérő után és azt is elmondta, hogy mi történt a falnak csapódásánál. Tudta, hogy van tartalék első szárnyuk...

részletek

Mercedes: Túl sok csapatnak adunk motort, ez így nem jó

Jelenleg a Mercedes szállít motorokat a legtöbb csapatnak az F1-es mezőnyben. Szám szerint három partnercsapatuk van és maga a gyári istálló, így nyolc autót látnak el erőforrásokkal. Egyelőre…

részletek