Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 24. csütörtök

AstonMartin

LM24 21. óra – Ez a harc lesz a végső

Egymást üti a búcsúzó Rebellion két egysége a második helyért, a Próban minden adott egy szenzációs végjátékhoz, Davidsonék megpróbálják a lehetetlent, nagy győzelemre készül az Aston Martin.

részletek

LM24 18. óra – Aston vs. Ferrari csata

Az élen a #7-es drámája után simán vezet a #8-as Toyota, miközben az LMP2-ben is jött a dráma, a GTE Próban pedig továbbra is másodpercekre egymástól az első két helyezett.

részletek

LM24 15. óra: Toyota-dráma, GT-csata

Féltáv után jött a fordulat az élen, az addig simán vezető #7-es turbógondok miatt fél órát vesztegelt a bokszban, így már a #8-as vezet. A többi kategória továbbra is elképesztően szoros.

részletek

Perez: Fáj, hogy egy jó autóról kell lemondanom

Sebastian Vettel érkezése miatt szerződést bontottak Sergio Perezzel a Racing Pointnál, ami – bár sok lehetőség közül választhat – fáj a mexikóinak, mert tudja, egy jó autót kénytelen elengedni.

részletek

Vettel nagyon bízik az Aston Martinban

A négyszeres F1-es világbajnok szerint a csapat ereje meggyőző volt számára és hogy kevés pénzből milyen eredményeket értek el - most pedig már a hátterük is rendben lesz majd.

részletek

Brawn: Vettelnek hoznia kell az eredményeket

Ross Brawn szerint Sebastian Vettel leigazolása erős lépés Lawrence Strolltól és szerinte a német még mindig jobbá tesz mindenkit - viszont innentől hozni kell az elvárt eredményeket.

részletek

„Vettel piszkosul jó döntést hozhatott”

A Mercedes korábbi motorsport igazgatója, Norbert Haug piszkosul okos döntésnek tartja Sebastian Vettel csapatváltását, mivel az Aston Martinnál minden lehetőség adott a sikerhez.

részletek

Sajtó: Stroll Vettel után Newey-t is megszerezné

Bár a körülmények továbbra is vitatottak, de a Racing Point idén a Mercedes másolásával nagyot ugrott előre a rajtrácson. Jövőre meglesz Sebatian Vettel, a főnök pedig most Adrian Neweyt akarja?

részletek

Racing Point: Stroll helye sosem volt veszélyben

Otmar Szafnauer elmondta: a fiatal kanadai szerződésében nem voltak olyan záradékok, mint Perezében, így amikor felmerült Vettel szerződtetése, egyértelmű volt, hogy a mexikóinak kell távoznia.

részletek

Sajtó: Vettel fizetése jócskán megcsappan az Astonnál

A német Bild információi szerint a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel jókora fizetéscsökkentésbe ment bele új csapatánál és annak is próbáltak utánajárni, hogy meddig szól a megegyezés.

részletek

Vettel jobb lehet az Astonnal, mint most

Ralf Schumacher szerint az az autó feküdni fog a németnek, Gerhard Berger is fejlődést vár tőle, de dr. Helmut Marko is örül a döntésnek - Franz Tost viszont egyelőre óvatos a témában.

részletek

A Mercedes-motor volt az egyik érv Vettel számára

Nem olyan rég írta alá a szerződést a Racing Pointtal, a megegyezés időtartamáról nem beszél, arról azonban igen, hogy a visszavonulás közel volt-e. Kérdések tömkelegét kapta Sebastian Vettel a mugellói FIA-sajtótájékoztatón.

részletek
Olvastad már?