Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

AstonMartin

Vettel többre számított első astonos évében

Bár az előzéseket és különösen a Fernando Alonsóval vívott csatát nagyon élvezte, a négyszeres F1-es világbajnok nem tagadta, hogy jobb eredményekben bízott a 2021-es szezon során.

részletek

Hivatalos: Mike Krack az Aston Martin új csapatfőnöke

Az Aston Martin hivatalos közlése szerint, nem sokkal Otmar Szafnauer távozását követően, a BMW motorsport korábbi vezetőjét, Mike Kracket nevezték ki az új Formula-1-es csapatfőnöknek.

részletek

Hülkenberg: Nem sokat lassul az új autó

Az Aston Martin tartalékja szerint a 2022-es autó nem tűnik sokkal lassabbnak a réginél, viszont a vezethetőség és az egymás követésének esélye sem változik sokat az első tapasztalata szerint.

részletek

Ecclestone: Vettel menjen újra a Red Bullhoz

Az F1 egykori mindenható ura szerint a négyszeres világbajnok német korábbi sikerei színhelyén megmutathatja, hogy még mindig képes a legmagasabb szinten teljesíteni. Gyenge autóval nem tudja.

részletek

Korábbi főszponzora is elhagyja az Astont?

A BWT nagyot csalódott Lawrence Strollban és a hírek szerint Otmar Szafnauerrel tart az Alpine-hoz - a cég mindenképpen rózsaszín autót akart, amit Stroll nem adott meg, így véget ér az együttműködés.

részletek

Távozik posztjáról az Aston Martin csapatfőnöke

Az F1-es istálló közleményben jelentette be, hogy 12 év után távozott Otmar Szafnauer. Az alakulatot a vezetőség együttesen irányítja, amíg ki nem jelölik a szakember utódját.

részletek

Az Astonnak ismét óriási segítség lesz a Mercedes klónozása?

2020-ban egyszer már óriási előreugrást hozott az akkor még Racing Point néven szereplő istállónak a Mercedes lemásolása. 2022-ben ismét a siker záloga lesz a lépés? Úgy tűnik.

részletek

Perre ment korábbi mérnökével a Red Bull

Az aerodinamikai vezető, Dan Fallows leszerződött az Aston Martinnal: korábbi munkaadója azonban mindent megtesz, hogy ne a 2022-es szezonban, hanem csak másfél év múlva csatlakozhasson a zöldekhez.

részletek

Ódákat zengett Vettelről az Aston főnöke

Nem győzte dicsérni négyszeres F1-es világbajnok pilótáját Otmar Szafnauer, aki örült, hogy a német versenyző visszaigazolta azt, amit korábbi ismeretei alapján gondolt a hozzáállásáról.

részletek

Vettel: Ne trágárkodjunk annyit a csapatrádióban

Amióta apa lett, Sebastian Vettelt jobban zavarja az F1-ben tapasztalható nyilvános káromkodás. Az érzelmek kimutatása a sport része, de nem szabad túlzásba esni – ő gyerekeire való tekintettel megválogatja szavait.

részletek

Vettel: Még lobog bennem a tűz

A négyszeres világbajnok számára ugyan az utóbbi időben fontos lett a környezettudatosságról szóló üzeneteket átadása, de a német állítja: nem ezért versenyez még mindig az F1-ben.

részletek

„Nagyon jónak tűnik a 2022-es Aston”

Erről a csapat teszt- és fejlesztőpilótája, Nick Yelloly beszélt: szerinte a szimulátorban látott tapasztalatok a pályán is visszaköszöntek, amikor kipróbáltak néhány dolgot Abu Dhabiban.

részletek