Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

AstonMartin

Az Astonnál tér vissza a volt McLaren-főnök

Martin Whitmarsh hosszú éveken át dolgozott a wokingiak F1-es csapatánál, most pedig az Aston Martin Performance Technologies élére nevezte ki őt vezérigazgatónak Lawrence Stroll.

részletek

„Aggódtam Sebastianért”

Sebastian Vettel jó kapcsolatot ápol a Schumacher családdal, jó barátai pedig szomorúan vették volna tudomásul, ha már most búcsút intett volna a sportnak. Tudják viszont, másfelé is húzza a szíve.

részletek

Alonso: Csapatként legyőzzük a gyorsabb Astont és AlphaTaurit is

Fernando Alonso tudja, hogy nyers tempóban nem tudják felvenni a versenyt az AlphaTaurival és az Aston Martinnal sem, de így is legyőzhetik mindkét istállót 2021-ben.

részletek

Végre bejelentette 2022-es pilótáit az Aston Martin

Bár igazából csak formaságnak tűnt, mégis hosszú ideig húzódott a dolog, de most végre hivatalosan is megerősítették, hogy jövőre is Sebastian Vettel és Lance Stroll fog versenyezni náluk.

részletek

Stroll: Határozott szándékunk megtartani Vettelt

Noha tavalyi leigazolásakor többéves együttműködésről szólt a bejelentés, most mégis késlekednek a hosszabbítás megerősítésével az Aston Martinnál. A tulajdonos azonban elégedett a némettel.

részletek

Elkezdődött az Aston gigaberuházása

Új gyárat és szélcsatornát építenek, ráadásul nem is akármilyet - végérvényesen nagycsapattá alakul át az istálló, amely a tervek szerint másfél év múlva már el is foglalhatja a teljesen megújuló főhadiszállását.

részletek

Szafnauer: A fordított rajtrács miatt F2-vé válna a királykategória

Otmar Szafnauer, az Aston Martin csapatfőnöke úgy véli, a királykategória szép lassan Formula-2-vé válna, amennyiben bevezetésre kerülne a fordított rajtrácsos sprintverseny.

részletek

Miért késik Vettel szerződésének bejelentése?

Amikor átigazolt az Aston Martinhoz, többéves szerződésről szólt a fáma, most mégis várni kell a közös folytatás megerősítésére – a németet erről is faggatták az F1-es Olasz Nagydíjat megelőzően.

részletek

Aston Martin: Nem környékeztük meg Alonsót

A német sajtó szerint Lawrence Stroll váratlanul a kétszeres világbajnokra akarta lecserélni Sebastian Vettelt. A csapat elismerte, hogy Stroll találkozott Fabio Briatorével, de szó sem volt köztük Alonsóról.

részletek

Vettel nem hibáztatja a két Haast a kiesésért

Mazepint és Schumachert vizsgálják Sebastian Vettel feltartásáért: a német a 17. helyen nem jutott tovább a Q3-ból. Az Aston Martin eleve lassú volt a szabadedzésekhez képest a Holland Nagydíj időmérőjén.

részletek

Vettel: Még nem tiszta, melyik a megfelelő ív

Lewis Hamilton mellett Sebastian Vettel volt a legnagyobb vesztese a pénteki napnak, miután a német autója kigyulladt, és az első szabadedzés nagy részét csak a garázsból kísérhette figyelemmel.

részletek

Vettel: Ebből tanulnunk kell!

Óriási baleset szakította félbe a Belga Nagydíj időmérőjét, kísérteties módon percekkel azután, hogy több pilóta is vezetésre alkalmatlannak ítélte a pályát. Legjobban Sebastian Vettel fakadt ki.

részletek
Olvastad már?