Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

AstonMartin

Stroll miatt esett így vissza az Aston Martin?

Az egykori csapatfőnök szerint Lawrence Stroll számára kizárólag a saját maga által elképzelt út működőképes. A korábban remekül teljesítő mérnökök keze megkötve, a Mercedes másolása a lényeg.

részletek

Legjobb péntek, extra tizedek: Vettel egyre boldogabb

Portimaói Q3-as szereplése után úgy tűnik, Sebastian Vettel végre kezd ráérezni az Aston Martin autójára. Barcelonában pénteken a 11. időt autózta, és egy egészen derűlátó nyilatkozatot tett.

részletek

Vettel: Azt hittük, erősebbek leszünk idén

A négyszeres világbajnok elismerte, hogy az Aston Martinnál mindenki arra számított, hogy a mostani küszködésnél jobban fognak szerepelni. A német szerint jobban sújtják őket a szabályváltozások.

részletek

Vettel a Spanyol Nagydíjon ismét előreléphet?

A rendkívül gyenge kezdés után lassan kezd magára találni Sebastian Vettel, Portugáliában már az időmérőn és a versenyen is jobbnak bizonyult csapattársánál. Jöhet az újabb lépcsőfok?

részletek

Vettel: Túl lassúak voltunk a pontszerzéshez

Hiába jutott be hosszú idő után a Q3-ba a négyszeres világbajnok, ezt nem tudta pontokra váltani az F1-es Portugál Nagydíjon: a német szerint egész egyszerűen a tempó hiányzik az Aston Martinnál.

részletek

Vettel: Még több is volt bennem

Sebastian Vettel a Portugál Nagydíj időmérőjén megvillantott valamit a régi szép időkből. Alaposan felülkerekedett ma csapattársán, és még a Q3-ba is bejutott az Aston Martinnal.

részletek

Hülkenberg: Sírni tudnék, ha a Red Bullra nézek

Nico Hülkenberg volt a Red Bull megüresedő ülésének egyik várományosa, aztán a csapat végül Sergio Perezt választotta. „Inkább nem is nézek oda, mert sírni tudnék” - viccelt Hülkenberg.

részletek

Szafnauer: A mi hibánk Vettel gyengélkedése

Otmar Szafnauer szerint az autó megbízhatatlansága miatt nem érzett még rá a részletekre a négyszeres világbajnok, de Imolában már javult Bahreinhez képest.

részletek

Stroll: Tudtuk, hogy visszaesünk, de…

Az Aston Martin pilótája szerint a csapata számított az új aerodinamikai szabályok okozta lassulásra, ám az meglepte őket, hogy a többieket ez sokkal kevésbé érintette.

részletek

Vettel: A felügyelők a kávégéppel szöszöltek?

A négyszeres világbajnok nem érti, miért váratott olyan sokáig magára a rajt előtti kihágásért kirótt büntetés – persze azt ő is elismeri, hogy nem (csak) ezen múlott az újabb pocsék futam.

részletek

Vettel jobbnak érzi az autót, de hibázott

Az Aston Martin németje az imolai időmérőn három tizedmásodperccel maradt el csapattársától, ami Q2-es kiesést jelentett számára. Elmondta, melyik két tényező okozta a lemaradást.

részletek

Horner szerint alaptalan az Aston követelése

Év közbeni szabálymódosításokat harcolna ki az Aston Martin csapata, miután felismerték, hogy az idei előírások hátrányosan érintették őket. A Red Bull csapatfőnöke szerint ez naiv törekvés.

részletek
Olvastad már?