Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

AstonMartin

Vezetett az Aston Martin, de Wittman nyerte a szombati futamot

Paul di Resta hatalmasat rajtolt a DTM szombati futamán Brands Hatchben, ám mint hamarosan kiderült, szabálytalanul tette, így nem tudta megtartani vezető helyét. Végül a tabella első három helyezettje zárt a dobogón.

részletek

Az Aston Le Mans-ba vinné Verstappent

A holland F1-es pilóta szimulátorban már több ízben is teljesített 24 órás viadalt, a Red Bull névadó szponzora viszont elgondolkodott azon, mi lenne, ha a valóságban is rajthoz állítaná a versenyzőt.

részletek

Öt Audi az első hatban - és a végéről induló, végül második Wittmann

Audis armadával kellett megküzdenie a rajtrács legvégéről induló Marco Wittmannak - meg is tette, és kis híján a győzelem is meglett neki. A futamot végül Mike Rockenfeller húzta be.

részletek

Továbbra is motorgyártóvá válna az Aston Martin

A Red Bull F1-es névadó szponzora készen áll technikailag jobban belefolyni a csapat működésébe, ám ezt csak abban az esetben tenné meg, ha a motorszállító Honda kivonulna. Több gyártóra tehát ne számítsunk.

részletek

Jön a Le Mans: 6 márka a GT-mezőnyben

A megszokott Le Mans előtti nagy mezőnybemutató cikkünket idén az áttekinthetőség kedvéért két részre osztottuk: a maiban a GTE-kategóriák 34 egységével, s 102 pilótájával kezdünk.

részletek

DTM: A taktikus Rast a 16. helyről győzött

A biztonsági autó alatti kiállásával húzott nagyot a 2017-es bajnok: kétkiállásos taktikával is megverte az egyszer kereket cserélő ellenfeleket. Az Audi elfoglalta az első négy helyet, de Hockenheimben a debütáló Aston Martin is megfordult a vezető pozícióban.

részletek

Megvannak az Aston Martin DTM-pilótái

Két brit versenyzőt igazolt a német bajnokságba a csatlakozó márka: a tavalyi harmadik Paul di Resta így marad a mezőnyben. Eddig 14 ülés kelt el a rajtrácson.

részletek

Megjelent James Bond LEGO-Aston Martinja

Leplezd le a 007-es ügynök leghíresebb járművének titkait a LEGO ® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) modelljével!

részletek

Renault után Honda = Aston Martin?

A brit luxusmárka a Red Bull névadó szponzoraként nem látta akadályát annak, hogy a Honda F1-es motorokkal lássa el az istállót, viszont továbbra is folytatná saját erőforrásának előkészítését.

részletek

Az Astont nem zavarja a Honda érkezése

A Red Bullhoz csatlakozó új motorgyártó neve meg fog jelenni a csapatnévben is, amelyben az Aston Martin már ott van - utóbbit azonban ez egyáltalán nem érdekli, csak a győzelem.

részletek

Az Aston Martinnal tarthatják sakkban a Ferrarit

Hiába fenyegetőzik az F1-ből való 2020 utáni kiszállással a Ferrari, a sportba való belépésen gondolkodó Aston Martinnál úgy látják, a Liberty Mediának teljesen mindegy, hogy melyik sportautógyár van a kötelékükben.

részletek

Alonso, Verstappen és Ricciardo autóztat nézőket a szezon során

A Formula-1 újabb izgalmas programot indított el 2018 előtt: a versenypályákon pilóták visznek körbe szerencséseket szupersportkocsikkal – az Aston Martin és McLaren csatlakozott a kezdeményezéshez.

részletek
Olvastad már?