Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

AstonMartin

Kétféle biztonsági autó váltja egymást jövőre

A futamok felén változatlanul a Mercedes, a másik felén azonban az Aston Martin biztosítja majd a biztonsági és orvosi autókat. 25 éven át csak Mercedesek vezették fel a mezőnyt.

részletek

Vettel: Ez is csak olyan, mint egy kapcsolat

Hiányozni fognak a Ferrarinál megismert emberek és a maranellói alakulat szellemisége és legendája a németnek, de már alig várja, hogy év elején belevethesse magát az Aston Martin-projektbe.

részletek

Coulthard: Vettelen az Aston Martin sem fog segíteni

A 2008-ban visszavonult David Coulthard úgy gondolja, Sebastian Vettel ereje már elszállt és szerinte nem segít rajta az sem, hogy jövőre egy másik csapathoz, az Aston Martinhoz igazol.

részletek

Még nagyobb részt vásárol a Mercedes az Aston Martinból

A jövőben 20 %-ra nő a németek részesedése Lawrence Stroll vállalatában, amivel szoros technológiai együttműködés jár. Bár a bejelentés egyelőre az autógyártásra vonatkozott, a Formula-1-es csapaton is érződhet hatása.

részletek

Heidfeld: Vettel biztosan bevédte magát Stroll-lal szemben

A 2020-as szezon végén a Racing Point Aston Martinná változik át, Sebastian Vettel mellett pedig Lance Stroll lesz a másik pilóta, aki a tulajdonos fia. Nick Heidfeld szerint honfitársa figyelt erre a szerződéskötésnél.

részletek

Rosberg elemezte Vettel szétesését

2016 világbajnoka szerint honfitársának nem fekszenek ezek az autók, mert nem stabil a hátsó tengely - ráadásul egy-két hiba után annyira elindult lefelé fejben, hogy ebből csak az Aston Martin rángathatja ki.

részletek

Vettel: Nem kellett volna belemennem harcokba

Szentimentális interjúban beszélt a Ferrarinál a háttérben zajló folyamatokról a csapattól távozni készülő Sebastian Vettel, akiben annak ellenére sincsenek rossz érzések, hogy nem sikerült elérnie a célját.

részletek

Halál, csúfság, hulladék - Zöld autók az F1-ben

Azzal, hogy jövőre visszatér a Formula-1-be az Aston Martin név, valószínűleg újból megjelenik a brit versenyzöld is a száguldó cirkuszban. Az F1 összegyűjtötte a legszebb zöld versenygépeket.

részletek

Ezt akarja Vetteltől az Aston Martin

Mutassa meg, hogy mi kell a futamgyőzelmekhez és a bajnoki címhez - most nincs jó passzban a német, de a csapat szerint ők tudnak neki ebben segíteni.

részletek

Perez nem örül, hogy kiszivárogtak részletek

A Racing Pointtól távozni kényszerülő pilóta szerint vannak dolgok, amelyeknek a csapat és közte kellene maradnia. Elmondása szerint több F1-es istállóval is egyeztet, de nem nevezte meg őket.

részletek

Racing Point: Vettel új szintre emeli a csapatot

Otmar Szafnauer úgy véli, a négyszeres F1-es világbajnok rengeteg módon segíthet nekik abban, hogy Aston Martinként célba vegyék az élmezőnyt. De így sem volt könnyű megválni Sergio Pereztől.

részletek

LM24 21. óra – Ez a harc lesz a végső

Egymást üti a búcsúzó Rebellion két egysége a második helyért, a Próban minden adott egy szenzációs végjátékhoz, Davidsonék megpróbálják a lehetetlent, nagy győzelemre készül az Aston Martin.

részletek
Olvastad már?