Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

AstonMartin

Hivatalos: Az Aston Martinnal folytatja a BWT

A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem a Williamshez és nem is a Haashoz szegődik, hanem az Aston Martin alakulatával folytatja F1-es megjelenését a rózsaszín-kék színekben pompázó szponzor.

részletek

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Több csapat is elhúzta a mézesmadzagot

Eddig még csak egy idei F1-es autó leleplezése történt meg, a többségére pedig márciusig várni kell, de szerda késő délután több istállónál is úgy érezték, eljött az idő a rajongók érzékeinek ingerlésére.

részletek

A Red Bull szövetségre léphet az Alfa Romeóval

Fordult a kocka, az energiaitalos istálló hamarosan a Honda segítségével megépített saját erőforrásait használja a Formula-1-ben. De mi akadályozná meg a kapcsolatot újabb partnerekkel?

részletek

Futamgyőzelmekre pályázik az Aston Martin

Erős szezonkezdettel rögtön pole-pozíciókért és első helyezésekért szállna harcba az Aston Martin F1-es csapata, ehhez azonban javítania kell egy tavalyi gyenge mutatóján.

részletek

Mit tud Vettel az 1966-os monacói vonalvezetésen?

Érdekes kérdésre adott választ az alábbi szimulátoros, aki arra volt kíváncsi, hogyan mutatna egy kör az Aston Martint erősítő Sebastian Vettellel az 1966-os Monacói Nagydíj helyszínén.

részletek

Főnöke szerint Vettel idén nyerhet is

Az Aston Martin mindent megtesz, hogy a lehető legsikeresebbek legyenek idén, beleértve a futamgyőzelmeket is. Vettel segítségére lehet, hogy korábban a Toro Rossónál is lehúzott 1,5 évet.

részletek

Sajtó: Hülkenberg csatlakozik az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

Az Aston tudja, milyen autó kell Vettelnek

A négyszeres F1-es világbajnok új csapatának főnöke, Otmar Szafnauer kijelentette: olyan autót szeretnének biztosítani 2021-ben a német számára, amely passzol a stílusához.

részletek

Egy kör az Aston Martinnal a Slovakia Ringen

Az F1 mezőnye sosem járt még északi szomszédunk versenypályáján, ezért egy youtuber megmutatta nekünk, hogyan festene rajta egy kör a világ egyik leggyorsabb autójával. A főszerepben Sebastian Vettel és az Aston Martin.

részletek

Ezt várják Strolltól idén az Aston Martinnál

Otmar Szafnauer nagyon bízik a fiatal kanadaiban és jó szezont vár tőle - azt is megnevezte, hogy mi az, amin igazán dolgoznia kell pilótájának az előttünk álló idény során.

részletek

Máshogy kezeli a pilótákat az Aston - ez jó, vagy rossz hír Vettelnek?

Új csapatfőnöke úgy véli, Sebastian Vettel a lehető legjobb helyre került az Aston Martinnál. Ennél az istállónál másképp kezelik a pilótákat, mint ahogy eddig megszokta. Örüljön, vagy sem?

részletek
Olvastad már?