Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

AstonMartin

Érkezik a negyedik élcsapat az F1-be?

Hosszú évek óta megbonthatatlan a Ferrari-Mercedes-Red Bull trió uralkodása a Formula-1-ben. Az előjelek alapján azonban egyre többen hiszik, hogy az Aston Martin megtöri ezt a hegemóniát.

részletek

„Apuci túlságosan elkényezteti a kisfiát”

Vitalij Petrov menedzsere, Okszana Koszacsenko szerint teljességgel kizárt, hogy az Aston Martin a győzelmekért szálljon harcba a Formula-1-ben. Hacsak nem terveznek sok pénzt beleölni.

részletek

Mallya reagált egykori csapata átalakulására

A Force India alapítója örömmel értesült arról, hogy az Aston Martin érkezésével az egykor tulajdonában lévő alakulat gyári csapattá válik. Szerinte Stroll segítségével csakis felfelé vezet az útjuk.

részletek

Aston Martin: Legalább a dobogó, de inkább a győzelem a cél

Lawrence Stroll többszáz millió fontot sem sajnál beleölni a Formula-1-es projektbe, az Aston Martin pedig úgy számol, hogy ennek köszönhetően ugrásszerű javulást láthatunk majd tőlük.

részletek

Az Aston Martin akadémiája visszatér 2020-ban

Az Aston Martin Racing továbbfejlesztett AMR Driver Academy-vel kezdi az új évet. A program célja az AMR pilóták rangsorát gyarapító tehetségek számának növelése. A győztes gyári támogatást és segítséget kap a 2021-es szezonra.

részletek

Közleményt adott ki a Red Bull az Aston Martinról

Az energiaitalos F1-es istálló reagált arra, hogy Lawrence Stroll bevásárolta magát az Aston Martinba, ezzel pedig felforgatta a sportág közeljövőjét - utolsó évüket kezdik meg együtt.

részletek

Stroll megvette, jön az Aston Martin az F1-be

A korábban belengetett üzletet véglegesítették, Lawrence Stroll bevásárolta magát az Aston Martinba és 2021-től a cég gyári csapattal érkezik meg a Formula-1-be.

részletek

Még ma bejelenthetik, hogy Stroll bevásárolja magát az Aston Martinba

A cégnek azonnali tőkebefektetésre van szüksége, az egyik fő esélyes pedig Lawrence Stroll, aki jelentős tulajdonrészt vásárolhat. Egyes források szerint már ma be is jelenthetik az üzletet.

részletek

Sajtó: Stroll és Wolff megveszik a Mercedest

Különös hír kezdett terjedni a német sajtóban: miután a Mercedes még nem írta alá a Concorde-egyezményt 2021-re, Toto Wolff és Lawrence Stroll felvásárolnák a csapatot és Aston Martinná változtatnák.

részletek

Óriási vagyont áldozna Stroll az Aston Martinra

A Racing Point istálló vezérének ugyan riválisa akadt, de továbbra is igyekszik bevásárolni magát az Aston Martin vezetőségébe. Ennek eredményeképpen akár az F1-es istállót is átnevezhetik.

részletek

Hivatalos: Az Aston Martin valóban befektetőket keres

Az Aston Martin hivatalosan megerősítette azokat a feltételezéseket, melyek szerint befektetőkkel tárgyalnak F1-es jövőjüket illetően. A pletykák szerint Stroll a Racing Pointhoz csábítaná a márkát.

részletek

Sajtó: Aston Martin lehet a Racing Pointból

Az F1-es csapat dúsgazdag tulajdonosa, Lance Stroll ezúttal a brit autógyártóba vásárolná be magát, így tovább erősítene meglévő istállóján – számolt be egy nyomozást követően a hírről két szaklap.

részletek
Olvastad már?