DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

AstonMartin

Alonso a Brawn GP-hez hasonlította az Aston Martint

Alonso a Brawn GP-hez hasonlította az Aston Martin feltámadását, sőt, még valami annál is nagyobbnak nevezte.

részletek

Dzsidda igazolta az Aston tempóját, de…

A csapatfőnök a második erősnek bizonyuló F1-es nagydíjhétvége után is óvatosságra int: még mindig csak két pályáról vannak adataik.

részletek

Alonso a győzelemről: „Egyszer úgy is hibázik a Red Bull”

Dzsiddában nem gumikezelésből, hanem tempóból volt második erő az Aston – az F1-es győzelemhez azonban segítség kell a címvédőktől.

részletek

F1Stat: A százados és az utcák királya

A több mint három évtizede a legöregebb első sorba az utcai pályák nagymenője és az F1 hatodik századosa állhatott fel – dzsiddai statisztikák.

részletek

Alonso visszakapta századik dobogóját: Elégedett vagyok a döntéssel

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően felment a dobogóra, átvette a trófeát és pezsgőzött Alonso, majd rögvest arról értesítették, hogy a negyedik helyen végzett.

részletek

Miért volt kavar Alonso büntetése körül – és miért tartott ennyi ideig?

A dobogós ünneplés után elvették, majd órákkal később visszaadták a spanyol harmadik helyét – mutatjuk, mi miért történt az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek

Újabb fordulat: Mégis Alonsóé a dobogó!

A stewardok helyt adtak az Aston által benyújtott felülvizsgálati kérelmének, Fernando Alonso visszakapta a dobogóját, George Russell mégis negyedik Szaúd-Arábiában.

részletek

„Ami Alonsóval történt, elfogadhatatlan”

Két világbajnok is megszólalt Alonso büntetésével kapcsolatban: mindketten jogosnak találják az ítéletet, de kiemelték, hogy sajnálják a spanyolt.

részletek

Fordulat: Alonsót megbüntették, Russellé a dobogó

A leintés után még boldogan nyilatkozott, de végül mégsem szerezte meg karrierje 100. dobogóját: Alonsót visszasorolták a 4. helyre.

részletek

Red Bull-verés? Alonso inkább hátrafelé figyel

Hiába az első soros rajthely, a kétszeres F1-es világbajnok nem érzi foghatónak Perezéket Dzsiddában – persze a szerencse is döntő faktor lehet.

részletek

„A versenytempó az igazi erősségünk” – Alonso

Bahreinben az időmérő volt az Aston Martin gyenge pontja, Dzsiddában viszont az első sorból indulhat a spanyol F1-es, aki roppant optimista.

részletek

Verstappen-dráma és Perez-pole Dzsiddában

A vb-éllovas már a Q2-ben kiesett a szaúdi F1-es időmérőn, csapattársa viszont így is szállította a pole-t a Red Bullnak. Leclerc a második, de Alonsóé az első sor.

részletek