DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Newey

Newey-ban felmerült az F1-es kiszállás Senna halála után

A tervezőzseni szerint önzőség lett volna zűrzavarban hagyni a Williamst. Egyik nagy bánata, hogy teljesen elszúrta az 1994-es F1-es autót.

részletek

Ezzel a két pilótával dolgozott volna szívesen Newey

A Red Bull tervezőzsenije elárulta, kik azok a pilóták, akikkel nagyon szeretett volna együtt dolgozni, de az élet úgy hozta, hogy erre nem volt lehetősége.

részletek

Newey: Max egyike minden idők legjobbjainak

Csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a holland pilótáról a Red Bull F1-es tervezőzsenije, aki még soha nem élt át hasonlót, mint idén.

részletek

Adrian Newey szerepe a Red Bull sikerében

Pierre Wache technikai igazgató szerint Adrian Newey vezetése alatt a Red Bull mérnöki csapata ki tud bontakozni – ez pedig kulcsfontosságú az alakulat sikerességéhez.

részletek

Wolff helyettese, Newey McLaren-sapkája – hétfői F1-es hírek

Egyre magasabban a Mercedes-hierarchiában D’Ambrosio, Verstappen fő gondja, extra lelátót épít a Hungaroring, magyar hegyi Európa-bajnokot avattak. Ez történt augusztus 21-én.

részletek

„Szégyen, amit az apja tett Verstappennel”

A Red Bull és Verstappen sikereinek okáról is beszélt az egykori F1-es pilóta, mely szerinte egyiküknél egy férfi zsenialitásában, másikuknál egy férfi erőszakosságában keresendő.

részletek

„Mansell erős volt, Raikkönen hallgatag”

Számos világbajnokkal dolgozhatott együtt karrierje során Adrian Newey, aki Verstappent tartja a tökéletes versenyzőnek – de mások erősségeit is kiemelte.

részletek

Könnyülő F1, Norbik sikere – szombati hírek

Zajlik az őrült Le Mans, Hamilton mázlista volt Barcelonában, nincs veszélyben Perez ülése, Bagnaiáé a mugellói sprint: egy helyen a nap fő hírei.

részletek

Ezért nem igazolt a Ferrarihoz Newey

A Red Bull F1-es tervezőzsenije elismerte: korábban csábította a Scuderiánál való munka gondolata – de volt egy tényező, ami miatt mégis másképp döntött.

részletek

Newey: Hízelgő, hogy bennünket másolnak

Adrian Newey többek között arról is beszélt, mi motiválja továbbra is a sikert sikerre halmozó Red Bullt, elismerésként tekint rá, hogy a riválisok őt másolják és 2026 is szóba került.

részletek

Meddig marad Adrian Newey?

Miért pont a Red Bullt választotta annak idején Newey, és meddig tervez a Formula-1-ben? Az energiaitalosok Talking Bull podcastjében válaszolja meg ezeket a kérdéseket a brit mérnök.

részletek

Newey figyelmeztet: 2026-tól sokkal lassabb lesz az F1

A szabályok kénytelenek korlátozni az autók sebességét, különben a tempó veszélyesen magasra nőne. Ebből kifolyólag számít a Red Bull mérnöke jelentős visszaesésre a következő szabályváltozásnál.

részletek