Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Newey

Newey: Rossz irányba haladnak az F1-es autók

A Red Bull főtervezője szerint az autók súlyával kapcsolatos szabályváltozások rossz irányba sodorják a Formula-1-et: a nagy tömeggel és légellenállással nincs kibékülve.

részletek

F1-Archív: Fittipaldi szerint Alonso elveszi rekordját

A brazil a legfiatalabb világbajnok titulusától búcsúzott el lélekben már 2005 tavaszán. Szerepelt a hírekben Schumacher tréfája, Lauda jóslata Raikkönenről, valamint Magnussen bocsánatkérése is május 18-án az elmúlt 20 évben.

részletek

Newey: Ostobaság volt a féktesztelés Maxtól

A Red Bull szakembere kimondta: a világbajnok féktesztelte a tavalyi dzsiddai versenyen Hamiltont – ennek ellenére a sztártervező szerint a holland agresszív, de fair pilótának tartja a hollandot.

részletek

Newey elmondta, hogy miért más idén fejleszteni

Adrian Newey szerint most más ütemben kell fejleszteni, mint a korábbi években - ők úgy gondolják, hogy hullámzóak lesznek az erőviszonyok köztük és a Ferrari között.

részletek

„Verstappen a modern versenyző remek példája”

Többi Red Bull-os kollégájához hasonlóan a csapat főtervezőjét is lenyűgözi a holland személyisége és tehetsége. Elárulta, szerinte mik a címvédő legnagyobb erősségei.

részletek

Horner: Az ellenfeleink nem lassítanak

A fejlesztéseket tekintve is éles lesz a harc Christian Horner és Adrian Newey szerint. A Red Bull szakemberei úgy vélik a fejlesztések ütemét a költségplafon irányítja majd.

részletek

Newey nem ért egyet az F1 és az autógyártás irányával sem

A Red Bull szakembere szerint az F1 ugyanabba az irányba ment el, mint az autógyártás és ez nem jó - kisebb, könnyebb, hatékonyabb autók kellenek és nem az számít, hogy valami elektromos-e vagy sem.

részletek

F1-Archív: Kivonulással fenyeget a McLaren

Visszatérhet Villeneuve, Hakkinen nem sajnálkozik, a Virgin F1-es csapatot vehet, újra rendezhetnek versenyt Dél-Afrikában - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 18-án.

részletek

F1-Archív: Ecclestone kételkedik Rossiban

Homokvihar a bahreini teszten, Heidfeldet kipróbálja a Kubicát elveszítő Lotus-Renault, Verstappen perelheti az Arrowst, sztártervezők visszatérése a hírekben: ennyi mindenről olvashattunk február 11-én az évek során.

részletek

Megbukott a frontális törésteszten a 2022-es Red Bull

Pletykák kaptak szárnyra arról, hogy a Red Bull idei autója megbukott a kötelező frontális törésteszten, ezért csúszhat a bemutató időpontja is. A csapat azonban nem aggódik.

részletek

A Verstappen-Red Bull duó verhetetlen lesz?

Egykori csapattársa szerint a hollandnak fantasztikus mentális ereje van, képes folyamatosan a legjobb összpontosításra. Ráadásul az eddigi információk szerint a Red Bull kitűnő autóval jelentkezik.

részletek

Newey életveszélyben volt idei kerékpárbalesete után

Már hosszú távolléte is jelezte, hogy egyáltalán nem volt olyan kicsi az a közlekedési baleset, amit Adrian Newey szenvedett el nyáron. Most kiderült, bizony életveszélyes sérülései voltak.

részletek