Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Newey

A Mercedes a Red Bullt próbálta másolni?

A Red Bull feltűnően jól mozgott a pályán Bahreinben, ellenben a Mercedes nagyon bizonytalannak mutatkozott. Sokak számára úgy tűnik, a Mercedes Newey-t másolná, de nem sikerül.

részletek

„Adrian Newey ideje lejárt, vannak már jobbak”

Évtizedeken át a legnagyobb tervezőgurunak ismerték el Adrian Newey-t, aki több istállót is szuper tervezésű autóval lepett meg. Van, aki szerint viszont ő már kiöregedett és már régen nem a legjobb.

részletek

F1-Archív: Kivonulással fenyeget a McLaren

Visszatérhet Villeneuve, Hakkinen nem sajnálkozik, a Virgin F1-es csapatot vehet, újra rendezhetnek versenyt Dél-Afrikában - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 18-án.

részletek

F1-Archív: Ecclestone kételkedik Rossiban

Homokvihar a bahreini teszten, Heidfeldet kipróbálja a Kubicát elveszítő Lotus-Renault, Verstappen perelheti az Arrowst, sztártervezők visszatérése a hírekben: ennyi mindenről olvashattunk február 11-én az évek során.

részletek

Newey: A McLarennél és a Williamsnél is csak egy alkalmazott voltam

A Red Bull legnagyobb koponyája, Adrian Newey szerint a Formula-1 mellényúlt a 2022-re eltolt szabályváltozásokkal. Elszalasztott lehetőségről beszélt és arról, miért a Red Bullnál talált otthonra.

részletek

Sajtó: Stroll Vettel után Newey-t is megszerezné

Bár a körülmények továbbra is vitatottak, de a Racing Point idén a Mercedes másolásával nagyot ugrott előre a rajtrácson. Jövőre meglesz Sebatian Vettel, a főnök pedig most Adrian Neweyt akarja?

részletek

F1-Archív: Fittipaldi szerint Alonso elveszi rekordját

A brazil a legfiatalabb világbajnok titulusától búcsúzott el lélekben már 2005 tavaszán. Szerepelt a hírekben Schumacher tréfája, Lauda jóslata Raikkönenről, valamint Magnussen bocsánatkérése is május 18-án az elmúlt 20 évben.

részletek

Newey-nak nem tetszenek a 2021-es szabályok

Adrian Newey nem éppen feltétlen rajongója a 2021-ben életbe lépő szabályoknak, ugyanis az az ő ízlése szerint túlságosan megköti a mérnökök kezét. Szerinte nem ennek kell lennie az F1-nek.

részletek

Balul sült el Newey felajánlása, rivális csapatvezető nyerte

Egy jótékonysági rendezvényen kecsegtető lehetőséggel állt elő a szármérnök: a győztes licitáló gyárlátogatást tehet a Red Bull Racingnél, maga Newey idegenvezetésével.

részletek

Extrém sorozatba tart az F1 sztártervezője

A Red Bull F1-es dizájnere, Adrian Newey a nemes feladatot vállaló Extreme-E sorozatához csatlakozik, amely 2021-ben abból a célból rajtol el, hogy felhívja a figyelmet a Földünket érintő környezeti hatásokra.

részletek

Alonso majdnem Vettel csapattársa lett

A Red Bull F1-es főtervezője egy spanyol magazinnak elárulta, egészen közel álltak ahhoz, hogy egyforma autóba ültessék Fernando Alonsót és Sebastian Vettelt. A csapat végül a saját pilóta kinevelését választotta.

részletek

A Honda még idén elkaphatja a két legjobbat

Egyértelműen nagyot fejlődött a Honda-motor másfél év alatt, bár a Red Bull néha túlzásokba esett. Most azonban Adrian Newey főtervező mondta ki, hogy a Honda utoléri a Ferrarit és a Mercedest.

részletek
Olvastad már?