DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Podcast

Podcast: Marad-e Stroll, marad-e az Aston?

Beszélnünk kell Lance-ról. Karrierje abszolút mélypontjához érkezett a nagycsapatot építeni vágyó milliárdos gyermeke – vajon van még innen visszaút?

Hetedik éve tartó F1-es karrierje során sosem került ennyire mélyre Lance Stroll, mint az elmúlt hónapokban: miközben csapattársa a folyamatosan gyengülő Aston Martinnal is meg-megvillan, számára július vége óta a pontszerzés is megoldhatatlan feladat. Lehet még innen visszaút? Vagy esetleg milliárdos édesapjával együtt távoznak az F1-ből, és a silverstone-i csapat új kezekbe kerül? Lehet-e a Honda az új tulajdonos? És miért beszél Tsunoda és Marko is az Aston Martinról?

A Formula Podcast legújabb adásában ezekről a kérdésekről beszélgettünk – a Texas felé tartó Mészáros Sándor kollégánk pedig egy egészen különleges helyszínről kapcsolódott be a műsorba.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E49_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Októberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: