Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Stroll

Vettel: Jobban kell együtt dolgoznunk Stroll-lal

Nem haragudott különösebben a pályáról való leszorítás miatt a csapattársára a négyszeres F1-es világbajnok a sprint után, de szerinte azért jobban is mérlegelhették volna mindketten a helyzetet.

részletek

Russell parádés csatában nyerte a sprintet

Hihetetlen izgalmakat hozott a sprint Interlagosban: Russell a közepes gumikat választó Verstappennel vívott nagyot és győzött. Sainz és Hamilton a háromban, a világbajnok csak a negyedik helyen.

részletek

Gasly: Nem szóltak, hogy vissza kell adnom a pozíciót

A francia pilóta elmondása szerint az ötmásodperces büntetést megelőzően a versenyirányítás nem jelezte csapata felé, hogy vissza kell adnia a pozíciót Lance Stroll számára.

részletek

Villeneuve eltiltaná egy futamra Strollt

Elfogadhatatlannak és rendkívül veszélyesnek nevezte honfitársa austini megmozdulását az 1997-es F1-es világbajnok, aki szerint komolyabb büntetésekkel kellene szankcionálni a hasonló manővereket.

részletek

Alonso: Nem hittem el a csapatnak, hogy rendben van az autó

A nézőkhöz hasonlóan a spanyol sem hitte el, hogy Alpine-ja szinte épségben túlélte a Stroll-lal való ütközést – már azt is szerencsésnek tartja, hogy ő nem szerzett sérülést. Nem hibáztatja a kanadait, balszerencsés esetről beszél.

részletek

Három rajthelyes büntetést kapott Stroll

Nem maradt szankció nélkül az USA Nagydíj leglátványosabb jelenete: a felügyelők az Aston Martin pilótáját találták felelősnek az Alonsóval történt ütközésben. Albon is utólagos büntetést kapott.

részletek

Stroll: Tulajdonképpen Alonso jött nekem hátulról

Bár a versenyen mutatott visszajátszások alapján inkább Stroll tűnt hibásnak, mikor Alonsóval összehoztak egy hatalmas balesetet, azonban a kanadai szerint nem helyes őt hibáztatni a történtekért.

részletek

Agresszívan fejlesztett az Aston Martin

A megbízhatóság és a folyamatos fejlesztések kulcsfontosságúak voltak a csapat fejlődésében a teljesítményért felelős igazgató, Tom McCullough szerint, aki úgy látja, a suzukai szereplésük sem volt véletlen.

részletek

Új pártfogójuk sokat vár a Stroll-Alonso párostól

Lance Stroll alulértékelt, de kiváló párost alkotnak majd Fernando Alonsóval 2023-ban – mondta a Formula.hu-nak az Aston Martin új nagykövete, Pedro de la Rosa.

részletek

Krack szerint Stroll nem ijed meg Alonsótól

Az Aston Martin csapatfőnöke nem félti Lance Strollt az istállóhoz érkező Fernando Alonsótól, szerinte a fiatal kanadai sokakat meglephet a teljesítményével a következő szezonban.

részletek

„Stroll jobb annál, mint amit gondolnak róla”

A korábbi F1-es pilóta, Marc Surer, aki jelenleg kommentátorként vesz részt a száguldó cirkuszban, elmondta véleményét az Aston Martin-versenyzőről. Szerinte egy megbízható második számú a kanadai.

részletek

Stroll: Alonso volt a rosszfiú a szememben

Az Aston Martin versenyzője nem tagadta, hogy fiatalon egyáltalán nem jövő évi csapattársának szurkolt. A kanadai szerint a 41 éves spanyol még mindig az F1-es mezőny egyik legjobbja.

részletek