Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Stroll

Stroll: Nem a vb-cím tesz sikeressé!

A célnál fontosabb az odavezető út, legalábbis Lawrence Stroll így gondolkodik csapatát, az Aston Martint illetően. A kanadai üzletember definiálta a siker fogalmát.

részletek

A pilóták örülnek Whitmarsh visszatérésének

Ismert szakember tér vissza a Formula-1-be az Aston Martin igazolásának köszönhetően. Martin Whitmarsh egykor a McLarennél dolgozott, a pilóták egy része pedig örömmel fogadta az érkezését.

részletek

10 másodperc és 2 büntetőpont járt Stroll manőveréért

Lance Stroll 10 másodperces büntetést kapott az Orosz Nagydíjon történt ütközés miatt, melynek másik elszenvedője Pierre Gasly volt. A kanadai kis híján csapattársát is kiütötte.

részletek

Végre bejelentette 2022-es pilótáit az Aston Martin

Bár igazából csak formaságnak tűnt, mégis hosszú ideig húzódott a dolog, de most végre hivatalosan is megerősítették, hogy jövőre is Sebastian Vettel és Lance Stroll fog versenyezni náluk.

részletek

Vettel már tud valamit és jó lóra tett az Astonnal?

2020-ban a Ferrarinál már valóban csak árnyéka volt önmagának Sebastian Vettel, az Aston Martinnál időnként már nagyokat villant, de úgy tűnik, a java még csak ezután következik, szép lehet a jövő.

részletek

Leclerc: Stroll megmozdulása hihetetlen volt

Charles Leclerc úgy véli, Lance Stroll megmozdulása „irreális”, és „nem igazán egy kis hiba” volt a Magyar Nagydíjon, amely a versenyük végét is jelentő balesetüket okozta az 1-es kanyarban.

részletek

Villeneuve: Lance Strollt a Mercedesbe!

Sajátos elképzelése van az 1997-es világbajnoknak a pilótapiacról: Russell helyett Strollt ültetné Hamilton mellé – így Bottas számára adott lenne a hely az Aston Martinnál.

részletek

Első kanyaros történet: száraz pályán nagyobb a büntetés

Újfent nem unatkozott az FIA vasárnap, verseny előtti, közbeni és utáni ügyeket is vizsgáltak, volt, akit ráadásul duplán. A versenyigazgató ezúttal is feltárta a miérteket.

részletek

Stroll: Próbáltam elkerülni őket, katasztrófa lett belőle

Nem csak Bottas követett el ordítóan nagy hibát az F1-es Magyar Nagydíj rajtjánál: az Aston Martin ugyancsak öt rajthelyes büntetéssel sújtott pilótája szerint rendkívül csúszós volt a pálya.

részletek

Leclerc: Ezt próbáltam meg elkerülni...

Charles Leclerc egyike volt azoknak, akiknek egyetlen körig sem tartott a Magyar Nagydíjuk. Teljesen biztos abban, hogy kinek köszönheti ezt, és nem tudja megérteni ellenfelét.

részletek

Az Aston is feladta ezt az évet, de jók a kilátások

Nagy csodát 2021-ben már ne várjunk Sebastian Vetteléktől, abból kell főzniük, amijük van. A többi istállóhoz hasonlóan az Aston Martin is most már kizárólag a jövő szezonra összpontosít.

részletek

Stroll: A fiam ugyanolyan szinten van, mint Vettel

Bátor kijelentés a csapat tulajdonosától, miszerint Lance Stroll már minden tekintetben képes ugyanolyan remek teljesítményt hozni bármikor, mint a négyszeres világbajnok Vettel. Tényleg így lenne?

részletek
Olvastad már?