Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Stroll

Norris nem érti, mégis mit gondolt Stroll

Nyilatkozott a Spanyol Nagydíj egyetlen balesetének két résztvevője: Egyikük nem érti a másik gondolatmenetét, a másikuk pedig nem tudja, jól döntött-e, amikor bevállalta a kanyart.

részletek

Stroll visszarepítené a negyedik helyre a Racing Pointot

Lance Strollnak az az idei célja, hogy a negyedik helyre repítse a Racing Pointot, ezzel megismételve a csapat 2016-os és 2017-es teljesítményét, amit még Force India néven értek el.

részletek

Stroll előtt fényes jövő állhat

A közvéleménynek a fizetős pilóta kifejezésről a jelenlegi mezőnyből elsőként Lance Stroll jut eszébe, ám a Racing Point technikai igazgatója szerint a kanadai előtt fényes jövő áll a Formula-1-ben.

részletek

Hamarosan gyors fejlődésnek indulhat a Racing Point

A szezon előtt pontosan tudták, hogy a 2019-es év eleje nehéz lesz, így is kihozták a legtöbbet a pontszerzésekkel. Baku után azonban sűrűn és gyorsan érkeznek majd fejlesztések az autóra.

részletek

Mazepin felvásárolhatja a Williamst

Az utóbbi évtizedek nem a kiscsapatokról szólnak a Formula-1-ben. Tavaly a Force Indiát felvásároló Lawrence Stroll szerzett ülést versenyző fiának, most Mazepin biztosíthatja a jövőjét ugyanígy.

részletek

Megszakadt Raikkönen elképesztő sorozata - statisztikák

Valtteri Bottas hetedik pole-pozícióját szerezte meg, Kimi Raikkönennek pedig megszakadt egy hosszú sorozata. Rengeteg érdekességgel szolgált a kínai időmérő a statisztikák szerelmeseinek.

részletek

Racing Point: A Perez-Stroll páros jót tesz a csapatnak

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke elmondta, az, hogy Esteban Ocont 2018 végén Lance Strollra cserélték, az egész csapatnak jót tett, az új pilótapáros dinamikája ugyanis az eddigieknél jobban működik.

részletek

Perez: Versenytempóban Stroll a legjobb csapattársam

Kevesen sorolják Lance Strollt a középmezőny legerősebb pilótái közé, a kanadai azonban most saját csapattársától, Sergio Pereztől kapott elismerést, aki egy területen Hülkenbergnél és Oconnál is jobbnak tartja.

részletek

Szafnauer: Stroll egy tökös versenyző

Otmar Szafnauer már a szezon elején biztos volt benne, hogy újdonsült versenyzőjük, Lance Stroll gyorsan meg fogja találni a helyét az istállónál, végül pedig igaza is lett. A csapatfőnök szerint a kanadai meg fogja kapni a neki járó elismerést.

részletek

Strollt idővel jobban elismerhetik

A jelenlegi mezőny egyik legkevésbé megbecsült pilótája Lance Stroll, köszönhetően óriási szponzori hátterének. Csapatfőnöke szerint a kanadai bőven rászolgál arra, hogy elismerjék.

részletek

Stroll: Ez igazi versenyzés volt

Lance Stroll megszerezte első pontjait a Racing Point színeiben, de nem tűnt egyszerűnek ez a feladat. Az utolsó pontszerző helyeken a pilóták nagy csatákat vívtak egymással az Ausztrál Nagydíjon.

részletek

Strollnak, Sainznak és Kvjatnak is útban voltak

Mind a három pilóta úgy gondolja, továbbjuthatott volna az időmérő következő fázisába, ha nem tartja fel őket egy másik autó – nevesen Grosjean, Kubica és Vettel.

részletek
Olvastad már?