Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Stroll

Alonso és az Aston: De miért?

Meghúzta a váratlant a spanyol, aki derült égből villámcsapásként hagyta ott az Alpine-t Lawrence Stroll és az Aston Martin kedvéért – 41 esztendősen új kalandba vág a kétszeres világbajnok.

részletek

Vettel meglepődött Stroll védekezésén

Az Aston Martin pilótái hatalmas csatát vívtak egymással a Francia Nagydíj utolsó körében. Sebastian Vettel és Lance Stroll harca majdnem balesettel zárult, de a német nem bosszantja magát.

részletek

Az Aston Martin a pontszerzésben bízik

Carlos Sainz és Kevin Magnussen büntetései miatt Sebastian Vettel a tizenkettedik, Lance Stroll a tizenötödik helyet szerezte meg az időmérő edzésen. A jó versenytempóban bízva, céljuk a pontszerzés.

részletek

Eltiltották a Strollt autistázó F1-kommentátort

Autistának nevezte Lance Strollt, majd meg is erősítette saját szavait egy belga kommentátor az Osztrák Nagydíj alatt, az érintett csatorna pedig az esetet követően egyelőre felmentette őt a munkavégzés alól.

részletek

Herbert: Eljön a nap, mikor Stroll kirúgja a fiát

Az egykori F1-es versenyző szerint elérünk majd egyszer ahhoz a ponthoz, amikor Lawrence Strollnak döntést kell hoznia: fia kedvében jár el a továbbiakban is, vagy a csapat érdekeit helyezi előtérbe.

részletek

Stroll továbbra is bizalmatlan

Lance Stroll szerint nagyban befolyásolja a szezonban nyújtott teljesítményét az AMR22-be vetett bizalom hiánya. Állítja, változatlanul kiszámíthatatlan az idei Aston.

részletek

Miért lehet probléma Strollnak Vettel feltámadása?

Sebastian Vettel az elmúlt versenyeken egyre jobban érzi magát az Aston Martinban, az exvilágbajnok Jacques Villeneuve pedig elmagyarázta, hogy miért okozhat ez nehézséget Lance Stroll számára.

részletek

Vettel: A földön kell maradnunk

Az Aston Martin biztató pénteki teljesítménye ellenére a négyszeres világbajnok figyelmeztetett, hogy reális elvárásokat kell támasztaniuk magukkal szemben a hétvége hátralévő részére.

részletek

Hölgyek, akikkel boldogok a pilóták – 2. rész

Az F1 mezőnyét jelenleg 20 versenyző alkotja, és ugyan még nem mindenki találta meg élete szerelmét, a többség boldog párkapcsolatban él. Sorozatunk második része következik.

részletek

Stroll: Egy másolattal gyorsabbak lennénk

Nem lenne két másodperccel lemaradva az Aston Martin, ha valójában a Red Bull klónja lenne – mondja Lance Stroll. Mindkét autó a Q1-ben búcsúzott, holott Vettel tizedik hely környékére számított.

részletek

Latifi: Az F1 hatalmas áldozatokkal jár

Óriási elkötelezettségre van szüksége az Európán kívülről érkező versenyzőknek Nicholas Latifi szerint. A kanadai pilóta úgy véli, fiatalon nagy lépés elszakadni a családtól és az otthontól.

részletek

Az Aston Martin B autóval készül Barcelonára

Az Aston Martin egy új specifikációjú autóval érkezik majd Barcelonába, amit szó szerint is kell érteni: eggyel! A hírek szerint Lance Stroll kapja majd meg az új technikát Spanyolországban.

részletek