Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Stroll

Toto Wolff nem vett részt a nagy F1-es megbeszélésen

Az egyik legfontosabb szereplő nem volt ott a telefonos konferencián, más képviselte helyette a Mercedest - és még egy érdekesség felmerült ezzel kapcsolatban.

részletek

Átalakult a Stroll-Aston Martin megállapodás

A koronavírus terjedése és a gazdasági hatásai miatt további pénzt tesz az Aston Martinba Lawrence Stroll, aki így már 25%-os tulajdonrésszel büszkélkedhet majd.

részletek

Stroll felel az érkező Aston Martin sikereiért

Lawrence Stroll szerint ő felel a gyártó stratégiájáért, melynek alapját az jelenti, hogy a Racing Pointot átvéve gyári csapatként érkeznek meg az F1-be. Mint mondja: ő nem csak pénzt hoz, mást is.

részletek

Stroll: Olyan gyorsak vagyunk, mint a Ferrari

Nem meglepő módon a Racing Point versenyzői is élvezik, hogy a versenyautó tempója már a Ferrariéval vetekszik. Igaz, a negatív hangok szerint ezt a Mercedes tökéletes másolásának köszönhetik.

részletek

Érkezik a negyedik élcsapat az F1-be?

Hosszú évek óta megbonthatatlan a Ferrari-Mercedes-Red Bull trió uralkodása a Formula-1-ben. Az előjelek alapján azonban egyre többen hiszik, hogy az Aston Martin megtöri ezt a hegemóniát.

részletek

„Apuci túlságosan elkényezteti a kisfiát”

Vitalij Petrov menedzsere, Okszana Koszacsenko szerint teljességgel kizárt, hogy az Aston Martin a győzelmekért szálljon harcba a Formula-1-ben. Hacsak nem terveznek sok pénzt beleölni.

részletek

Aston Martin: Legalább a dobogó, de inkább a győzelem a cél

Lawrence Stroll többszáz millió fontot sem sajnál beleölni a Formula-1-es projektbe, az Aston Martin pedig úgy számol, hogy ennek köszönhetően ugrásszerű javulást láthatunk majd tőlük.

részletek

Stroll megvette, jön az Aston Martin az F1-be

A korábban belengetett üzletet véglegesítették, Lawrence Stroll bevásárolta magát az Aston Martinba és 2021-től a cég gyári csapattal érkezik meg a Formula-1-be.

részletek

Még ma bejelenthetik, hogy Stroll bevásárolja magát az Aston Martinba

A cégnek azonnali tőkebefektetésre van szüksége, az egyik fő esélyes pedig Lawrence Stroll, aki jelentős tulajdonrészt vásárolhat. Egyes források szerint már ma be is jelenthetik az üzletet.

részletek

Stroll tudja, az időmérőkön javulnia kell

Bár a versenytempója többször is biztató volt, Lance Stroll leggyengébb pontja egyértelműen az időmérős teljesítmény volt, amire sok versenye ment rá. A kanadai ezt érzi a legfőbb fejlesztendő területnek az előttünk álló szezonban.

részletek

Racing Point: Stroll pénze nem elég

A csapatfőnök szerint még a világ összes pénzével is évekbe telik, mire valaki a csúcsra jut, nekik pedig nem is áll a rendelkezésükre ennyi. Jobb a helyzet, mint volt, de csodák nincsenek.

részletek

Óriási vagyont áldozna Stroll az Aston Martinra

A Racing Point istálló vezérének ugyan riválisa akadt, de továbbra is igyekszik bevásárolni magát az Aston Martin vezetőségébe. Ennek eredményeképpen akár az F1-es istállót is átnevezhetik.

részletek
Olvastad már?