Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

Stroll

Nem beszélt Vettellel a Racing Point főnöke

Otmar Szafnauer ugyan régóta jó viszonyt ápol a némettel és el is ismeri a négyszeres világbajnok tudását, mégis kitart amellett, hogy a Sergio Perez, Lance Stroll páros a tökéletes számukra.

részletek

Sajtó: Wolff lemond, tulajdonost vált a Mercedes

Nagy változások vannak készülőben az F1 bajnokcsapatánál. A Németországból származó sajtóhírek szerint Toto Wolff és Lawrence Stroll többségi tulajdonossá válnak az istállóban.

részletek

Retro – A világbajnok megmondóember

Jacques Villeneuve-ről egyeseknek az 1997-ben megnyert vb-cím jut elsőként eszébe, másoknak hajmeresztő, szemforgató vagy vérlázító megszólalásai – és az idővel vélhetően utóbbiak vannak egyre többen. Az 1971-ben ezen a napon született véleményvezértől az elmúlt évekből szedtünk össze megnyilvánulásokat, amelyekért figyelemből sok jutott a kanadainak, elismerésből általában jóval kevesebb. Villeneuve szavai a tiszteletlen Schumacherről, Jézust játszó Hamiltonról vagy épp arról, hogy már nincsenek férfiak a Formula-1-ben.

részletek

Toto Wolff tényleg az Aston Martinhoz tart?

Bernie Ecclestone szerint szinte biztos, hogy a Mercedes vezére Lawrence Stroll-lal és az Aston Martinnal folytatja majd a jövőben. Ecclestone azt mondja, hogy Wolff elég okos ehhez.

részletek

Toto Wolff nem vett részt a nagy F1-es megbeszélésen

Az egyik legfontosabb szereplő nem volt ott a telefonos konferencián, más képviselte helyette a Mercedest - és még egy érdekesség felmerült ezzel kapcsolatban.

részletek

Átalakult a Stroll-Aston Martin megállapodás

A koronavírus terjedése és a gazdasági hatásai miatt további pénzt tesz az Aston Martinba Lawrence Stroll, aki így már 25%-os tulajdonrésszel büszkélkedhet majd.

részletek

Stroll felel az érkező Aston Martin sikereiért

Lawrence Stroll szerint ő felel a gyártó stratégiájáért, melynek alapját az jelenti, hogy a Racing Pointot átvéve gyári csapatként érkeznek meg az F1-be. Mint mondja: ő nem csak pénzt hoz, mást is.

részletek

Stroll: Olyan gyorsak vagyunk, mint a Ferrari

Nem meglepő módon a Racing Point versenyzői is élvezik, hogy a versenyautó tempója már a Ferrariéval vetekszik. Igaz, a negatív hangok szerint ezt a Mercedes tökéletes másolásának köszönhetik.

részletek

Érkezik a negyedik élcsapat az F1-be?

Hosszú évek óta megbonthatatlan a Ferrari-Mercedes-Red Bull trió uralkodása a Formula-1-ben. Az előjelek alapján azonban egyre többen hiszik, hogy az Aston Martin megtöri ezt a hegemóniát.

részletek

„Apuci túlságosan elkényezteti a kisfiát”

Vitalij Petrov menedzsere, Okszana Koszacsenko szerint teljességgel kizárt, hogy az Aston Martin a győzelmekért szálljon harcba a Formula-1-ben. Hacsak nem terveznek sok pénzt beleölni.

részletek

Aston Martin: Legalább a dobogó, de inkább a győzelem a cél

Lawrence Stroll többszáz millió fontot sem sajnál beleölni a Formula-1-es projektbe, az Aston Martin pedig úgy számol, hogy ennek köszönhetően ugrásszerű javulást láthatunk majd tőlük.

részletek

Stroll megvette, jön az Aston Martin az F1-be

A korábban belengetett üzletet véglegesítették, Lawrence Stroll bevásárolta magát az Aston Martinba és 2021-től a cég gyári csapattal érkezik meg a Formula-1-be.

részletek
Olvastad már?