DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Stroll

Aston: Kemény és elsietett volt Stroll büntetése

Védelmébe vette pilótáját Mike Krack csapatfőnök az F1-es Kínai Nagydíj után: szerinte az ilyen eseteket mindig az elöl haladók váltják ki.

részletek

Beszólások a nagydíj után – vasárnapi F1-es hírek

Horner Wolffnak, Ricciardo Strollnak, a Ferrari és Hamilton meg saját magának szólt oda az F1-es Kínai Nagydíjat követően – összeszedtük a versenynap legfontosabb híreit.

részletek

„Harmonika-effektus” – Stroll nem érzi magát hibásnak

A kanadai úgy érzi, bár ő öklelte fel Ricciardót, nem ő idézte elő az F1-es Kínai Nagydíj biztonsági autós újraindításánál történt balesetet, amiért meg is büntették.

részletek

„Finoman fogalmazok, b***a meg” – Ricciardo kiakadt Strollra

Az ausztrált az dühíti legjobban, hogy ellenfele a büntetés ellenére sem hajlandó elismerni, hibázott – ha Stroll nem vállal felelősséget, nem marad ilyen visszafogott, ígéri.

részletek

F1-es Kínai Nagydíj: A szabadedzés eredménye

Furcsa sorrend az egyetlen sanghaji gyakorláson: Stroll és Piastri az első két helyen, gyors a két Haas, a két Mercedes és Alonso azonban csak a mezőny első végén.

részletek

Stroll-elsőség, kigyulladt a pálya a kínai szabadedzésen

Szürreális okból kifolyólag volt piros zászló az F1-es Kínai Nagydíj egyetlen edzésén. A forgalmas pályán Albon és Piastri is vezetett az utolsó percekben, de végül az Aston Martin volt leggyorsabb.

részletek

„Lance érzékenyebb az autóra, mint én” – Alonso

A spanyol szerint ráadásul olykor ez hasznos az Aston Martin számára, sőt néha még őt is segítik a csapattársai visszajelzései.

részletek

Elismerte az Aston: voltak kételyeik Alonso folytatása kapcsán

Mike Krack csapatfőnök nem volt meggyőződve róla, hogy a kétszeres F1-es világbajnok folytatni akarja a versenyzést. Beszélt Lance Stroll jövőjéről is.

részletek

Ajánlatot tett Newey-nak az Aston Martin

Állítólag nagy pénzzel csábítja Silverstone-ba a Red Bull sztártervezőjét Lawrence Stroll, de a Ferrari is lesben áll Newey kegyeiért.

részletek

Susie Wolff feljelentette az FIA-t, Sainz újra a paddockban – csütörtöki F1-es hírek

Megkísérli a visszatérést a spanyol, Verstappennek hízelegnek Toto Wolff szavai, nem kér elnézést a Haas, Stroll új versenymérnököt kap. Az Ausztrál Nagydíj médianapjának hírei.

részletek

Suzukától új versenymérnökkel támad Stroll

Új versenymérnököt kap az Aston Martin pilótája, Lance Stroll a Japán Nagydíjtól. A fejleményről a kanadai versenyző számolt be Melbourne-ben.

részletek

„12 hónapja erősebbek voltunk” – Alonso

Az Aston Martin spanyolja úgy érzi, egy éve jobb helyzetben voltak az F1-es Bahreini Nagydíjon, de így is bizakodva várja a szezon első időmérőjét.

részletek