Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Stroll

Zavarba ejtő pillanatokat élt át Stroll és Ocon

Az Aston Martin és az Alpine fiatal pilótájának egy egyszerű kérdést tettek fel a Portugál Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján, ám konkrét válasz helyett körmondatokat kaptunk tőlük.

részletek

Stroll: Tudtuk, hogy visszaesünk, de…

Az Aston Martin pilótája szerint a csapata számított az új aerodinamikai szabályok okozta lassulásra, ám az meglepte őket, hogy a többieket ez sokkal kevésbé érintette.

részletek

Vettel: Jól jött ez a hosszabb szünet

Sebastian Vettel jobban teszi, ha mielőbb elfelejti első Aston Martin-os versenyét, ebben pedig segítségére volt a háromhetes szünet. Lance Stroll többet szeretne elérni Imolában.

részletek

Extra nyomás Vettelnek Hülkenberg érkezése?

Hivatalossá vált Nico Hülkenberg érkezése az Aston Martin istállóhoz. Jenson Button úgy véli, ez még jobban elbizonytalaníthatja Vettelt, hogy egy bármikor bevethető tartalékot hoztak a nyakára.

részletek

Néha Stroll tanítja Vettelt, nem fordítva

Sebastian Vettel komoly tapasztalatokkal a háta mögött érkezett az Aston Martin F1-es istállójához, ennek ellenére nem egyirányú a közte és a fiatal csapattársa közötti információáramlás.

részletek

„Vettelnek le kell mosnia Strollt, vagy vége a karrierjének”

2021 az átlagosnál is fontosabb választóvíz lesz Sebastian Vettel számára. Többen úgy gondolják, az Aston Martinnál újjászülethet, ám ha Lance Strollt sem képes tartani, vissza kell vonulnia.

részletek

Vettel: Segíteni fogok Strollnak

Az Aston Martinhoz érkező Sebastian Vettel úgy látja, hogy bár Lance Stroll sok bírálatot kapott idáig csak azért, mert a tulajdonos fia, de a kanadainak igenis megvan a sebessége a Formula-1-hez.

részletek

Idén óriási lehetőséget kap az Aston Martin

Sebastian Vettel érkezésével némileg háttérbe szorult Lance Stroll, de mivel a tulajdonos fia, ne gondoljuk, hogy rosszul bánnak majd vele. A fiatal kanadai érzi, 2021 hatalmas esély számukra.

részletek

Bemutatkozott az Aston Martin és a zöldbe öltözött Vettel

Szerdán színt vallott az Alpine melletti másik identitást váltó F1-es csapat, az Aston Martin. A Racing Point utódja visszahozza a zöld színt a rajtrácsra, reményei szerint pedig új lendületet lehel Sebastian Vettel karrierjébe.

részletek

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Ezt várják Strolltól idén az Aston Martinnál

Otmar Szafnauer nagyon bízik a fiatal kanadaiban és jó szezont vár tőle - azt is megnevezte, hogy mi az, amin igazán dolgoznia kell pilótájának az előttünk álló idény során.

részletek

Kínaiak vennék meg az Aston Martint? - Stroll: Ez marhaság

Kínai lapok állították, hogy az Aston Martin felvásárlása iránt érdeklődik egy helyi nagyvállalat, azonban a pénzügyi hátteret biztosító Lawrence Stroll marhaságnak nevezte ezt a pletykát.

részletek
Olvastad már?