Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Stroll

Stroll megvédte a vele ütköző Vettelt

A kanadai F1-es pilótától egy hetedik helyet vett el Vettel, amikor az Olasz Nagydíjon egy megpörgés után veszélyesen tért vissza a pályára. Stroll dühös, de egy szimpatizáló megjegyzést is elejtett.

részletek

„Most mindenki idiótának tűnik”

Paródiába illő módon zárult az Olasz Nagydíj időmérő edzése: így látta az egyik ludas, Nico Hülkenberg, valamint Lance Stroll a végjátékot – amihez fogható Toto Wolff szerint még az utánpótlásszériákban sem fordul elő.

részletek

A pilótákat sokkolták a Pirelli esőgumijai

Németország után Monzában is szükség volt az esőgumikra, viszont a mezőnyből többen is igen kritikusan nyilatkoztak a felmelegíthetetlen, semmilyen tapadást nem nyújtó Pirelli-abroncsokról.

részletek

Bejelentette 2020-as párosát a Racing Point

Újabb csapat jövő évi felállása tisztázódott Spában. Sergio Perez nem is csupán egy, hanem kapásból három évre írta alá új szerződését a Racing Pointtal, megfelelően a várakozásoknak.

részletek

Perezt váratlanul érte Stroll kiváló versenytempója

Sergio Perezt elismerte, nem számított arra, hogy fiatal csapattársa, Lance Stroll az ő szintjén, néha még jobban is teljesít a versenytempót tekintve a 2019-es szezon eddig eltelt versenyein.

részletek

Szafnauer: Figyeljen a Renault a háta mögé, mert jövünk!

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke szerint a visszaesés csak ideiglenes, és csak idő kérdése, hogy megint ők legyen a középmezőny legerősebb csapata, visszakapaszkodva ezzel a negyedik helyre.

részletek

A pilóták többsége tankoláspárti

Abban mindenki egyetért, hogy az F1-nek komoly változásokra lenne szükség a show javítása érdekében, s a pilóták közül jó néhányan úgy érzik, a tankolás visszahozása nagy lépés lenne ebbe az irányba.

részletek

Villeneuve óta először vezetett versenyben kanadai pilóta

Lance Stroll alaposan odatette magát Németországban, fantasztikus versenyzéssel és kiválóan időzített bokszkiállásával még a mezőny élén is állt, végül negyedik lett. Még egy trükköt is bevetett.

részletek

Stroll: Végre, egy jó nap!

A Racing Pointot elég rég láttuk annyira elöl, mint ahol a második edzésen Lance Stroll és Sergio Perez végzett - a kifejezetten erős teljesítményt nyújtó fiatal kanadai örül, de tudja, ez még sehova nem számít.

részletek

Bíróságra viszik azt, ahogy Lawrence Stroll megvette a Force Indiát

Úgy néz ki, nem minden tiszta azzal az ügylettel kapcsolatban, ahogy Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja tavaly év közben megvette a Force Indiát és lett az istálló tulajdonosa - legalábbis a csapat korábbi orosz szponzora, az Uralkali bíróságra viszi az ügyet.

részletek

Stroll eddig 100%-ban kiesik a Q1-ben

A Racing Point kanadai versenyzője elképesztő negatív sorozatot tudhat magáénak, immáron egymás után tizenháromszor képtelen volt továbbjutni az időmérő első szakaszából. Mégis nagy tehetség lenne?

részletek

Ezért robbant fel Kanadában a Mercedes-motor

Lance Stroll versenyautójában a vadonatúj, második specifikációs Mercedes-erőforrás látványos lángolás kíséretében adta meg magát Montrealban. A gyártó időközben rájött, mi okozta a gondot.

részletek
Olvastad már?