Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Stroll

Strollt Schumacher versenyzése fogta meg

Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó pilóta a Formula-1-ben Lance Stroll, akire a hétszeres világbajnok versenyzése volt a legnagyobb hatással kiskorában. Azóta évek óta a mezőny tagja.

részletek

Villeneuve: A pénz fontos, a tehetség nem

A Formula-1 évtizedek óta nagyon drága sportág, mostanában azonban a pénz mindennél többet jelent. Jacques Villeneuve szerint a tehetség már szinte nem is számít, hogy valaki bekerülhessen.

részletek

Stroll: Rossz nézni, ahogy a Williams szenved

A fiatal kanadai a grove-i istállónak köszönheti bemutatkozását, ám a stabil középcsapatból két év alatt küszködő sereghajtó lett. Bár nem a legjobb viszonyban váltak el, Lance Stroll egyáltalán nem örül ennek.

részletek

Stroll: Sokkal jobb itt, mint a Williamsnél

Lance Stroll szerint hatalmas különbség van a Racing Point javára a csapatnál uralkodó légkörben és környezetben ahhoz képest, amit a Williamsnél tapasztalt és ez eredményekben is megmutatkozik.

részletek

Norris nem érti, mégis mit gondolt Stroll

Nyilatkozott a Spanyol Nagydíj egyetlen balesetének két résztvevője: Egyikük nem érti a másik gondolatmenetét, a másikuk pedig nem tudja, jól döntött-e, amikor bevállalta a kanyart.

részletek

Stroll visszarepítené a negyedik helyre a Racing Pointot

Lance Strollnak az az idei célja, hogy a negyedik helyre repítse a Racing Pointot, ezzel megismételve a csapat 2016-os és 2017-es teljesítményét, amit még Force India néven értek el.

részletek

Stroll előtt fényes jövő állhat

A közvéleménynek a fizetős pilóta kifejezésről a jelenlegi mezőnyből elsőként Lance Stroll jut eszébe, ám a Racing Point technikai igazgatója szerint a kanadai előtt fényes jövő áll a Formula-1-ben.

részletek

Hamarosan gyors fejlődésnek indulhat a Racing Point

A szezon előtt pontosan tudták, hogy a 2019-es év eleje nehéz lesz, így is kihozták a legtöbbet a pontszerzésekkel. Baku után azonban sűrűn és gyorsan érkeznek majd fejlesztések az autóra.

részletek

Mazepin felvásárolhatja a Williamst

Az utóbbi évtizedek nem a kiscsapatokról szólnak a Formula-1-ben. Tavaly a Force Indiát felvásároló Lawrence Stroll szerzett ülést versenyző fiának, most Mazepin biztosíthatja a jövőjét ugyanígy.

részletek

Megszakadt Raikkönen elképesztő sorozata - statisztikák

Valtteri Bottas hetedik pole-pozícióját szerezte meg, Kimi Raikkönennek pedig megszakadt egy hosszú sorozata. Rengeteg érdekességgel szolgált a kínai időmérő a statisztikák szerelmeseinek.

részletek

Racing Point: A Perez-Stroll páros jót tesz a csapatnak

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke elmondta, az, hogy Esteban Ocont 2018 végén Lance Strollra cserélték, az egész csapatnak jót tett, az új pilótapáros dinamikája ugyanis az eddigieknél jobban működik.

részletek

Perez: Versenytempóban Stroll a legjobb csapattársam

Kevesen sorolják Lance Strollt a középmezőny legerősebb pilótái közé, a kanadai azonban most saját csapattársától, Sergio Pereztől kapott elismerést, aki egy területen Hülkenbergnél és Oconnál is jobbnak tartja.

részletek
Olvastad már?