Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Stroll

Brawn: Vettelnek hoznia kell az eredményeket

Ross Brawn szerint Sebastian Vettel leigazolása erős lépés Lawrence Strolltól és szerinte a német még mindig jobbá tesz mindenkit - viszont innentől hozni kell az elvárt eredményeket.

részletek

Perez ismét lecsúszhat a fejlesztésekről Stroll balesete miatt

A Toszkán Nagydíjon a Racing Point továbbfejlesztett aerodinamikai csomaggal vett részt, de csak az egyik autóra tudták ezt legyártani. Lance Stroll azonban összetörte az RP20-ast.

részletek

Stroll defektet sejt a balesete mögött

A Racing Point pilótája szerint vagy egy törmelék okozott sérülést a bal hátsó gumiján, vagy a felfüggesztése hibásodott meg az F1-es Toszkán Nagydíjon, ahol érzése szerint úton volt a dobogó felé.

részletek

Perez véletlenül hallotta meg, hogy kirúgták

A RaceFans forrásai szerint Lawrence Stroll túl hangosan telefonált Sebastian Vettel szerződésével kapcsolatban, így a másik szobában lévő Perez meghallotta, hogy mi a sorsa...

részletek

A Racing Pointnál mindenkinek van valami baja

Sergio Perez még mindig bosszús a büntetés miatt, ráadásul az új fejlesztéseket is csapattársa kapta meg, míg Lance Stroll két-három rajthely elúszását is Esteban Ocon balesetének tulajdonít.

részletek

Sajtó: Stroll Vettel után Newey-t is megszerezné

Bár a körülmények továbbra is vitatottak, de a Racing Point idén a Mercedes másolásával nagyot ugrott előre a rajtrácson. Jövőre meglesz Sebatian Vettel, a főnök pedig most Adrian Neweyt akarja?

részletek

Racing Point: Stroll helye sosem volt veszélyben

Otmar Szafnauer elmondta: a fiatal kanadai szerződésében nem voltak olyan záradékok, mint Perezében, így amikor felmerült Vettel szerződtetése, egyértelmű volt, hogy a mexikóinak kell távoznia.

részletek

Lance Strollt kicsit elöntötték az érzelmek

Sergio Perez távozásáról kérdezték - szerinte nagyon jó volt együtt dolgozni a mexikóival, szép másfél év áll mögöttük, de még nem ért véget a közös munka. Vettelről csak annyit mondott, hogy jó lehetőség ez a csapatnak.

részletek

Norris: Hülye szabály, Stroll nem érdemelte meg a dobogót

A McLaren pilótája azt hangoztatja, neki kellett volna harmadikként végeznie Monzában: Gasly mázlija a kerékcsere időzítésével rendben van, az, hogy Stroll megúszta a kiállást, nem korrekt vélekedése szerint.

részletek

Gasly el sem hiszi, hogy felért a csúcsra

Micsoda verseny Monzában! Egy kis káosz elég volt ahhoz, hogy rendkívüli dobogót láthassunk, Gasly és Stroll elégedett, Carlos Sainz kicsit sajnálja az elszalasztott győzelmi lehetőséget.

részletek

Meglepődött, de már a dobogót veszi célba Perez

Nem számítottak ilyen erős szereplésre a Racing Pointnál az F1-es Olasz Nagydíj időmérőjén, de ahogy mondani szokás: evés közben jön meg az étvágy. A mexikói végre szeretne felférni a pódiumra.

részletek

Perez, Stroll: Eddig egyszer volt dobogóesélyünk

Hiába ugrott a középmezőny élére a Mercedes-klón RP20-szal a Racing Point, a várt eredmények egyelőre elmaradnak. Hogy lehetséges ez, amikor a csapat korábban nehezebb feltételek mellett számos dobogót gyűjtött?

részletek
Olvastad már?