Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

Stroll

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Ezt várják Strolltól idén az Aston Martinnál

Otmar Szafnauer nagyon bízik a fiatal kanadaiban és jó szezont vár tőle - azt is megnevezte, hogy mi az, amin igazán dolgoznia kell pilótájának az előttünk álló idény során.

részletek

Kínaiak vennék meg az Aston Martint? - Stroll: Ez marhaság

Kínai lapok állították, hogy az Aston Martin felvásárlása iránt érdeklődik egy helyi nagyvállalat, azonban a pénzügyi hátteret biztosító Lawrence Stroll marhaságnak nevezte ezt a pletykát.

részletek

„Vettel segítségével Strollból bajnok lehet”

A négyszeres világbajnok azt hozhatja ki az Aston Martinnál Lance Strollból, mint a Ferrarinál Charles Leclerc-ből. A sajátos meglátásairól ismert Eddie Jordan szerint alábecsüljük a kanadai fiatal képességeit.

részletek

„Nem lenne senkinek kifogása Lance-szel, ha nem lenne a fiam”

Lawrence Stroll szerint fia tavalyi pole-pozíciója és dobogói igazolják, hogy megérdemli helyét a Formula-1-ben és az Aston Martinnál. Sőt, az ifjabb Stroll Monzában győzhetett is volna.

részletek

Új névadó szponzorral vág bele az F1-es kalandba az Aston Martin

Hivatalosan is elindította az új korszakot a Racing Pointból átalakuló csapat, amely bejelentette, hogy az ikonikus márkanév mellett egy új főtámogatót is behoz az F1-be idén.

részletek

Stroll: Ahány siker, annyi kudarc

Bár a 2020-as szezon során ért el kiemelkedő eredményeket, Lance Stroll számára keserédes volt a legutóbbi F1-es idény. Érzése szerint akár ötször dobogóra állhatott volna.

részletek

Stroll: Régóta zaklatnak a hátterem miatt

Már gokartos évei alatt hátrányos megkülönböztetés érte Lance Strollt: kipécézték és azt hangoztatták, neki könnyű dolga van apja pénze miatt. A kanadai továbbra is azért a célért küzd, hogy egyszer világbajnok legyen.

részletek

Perez: Tíz éve erről a pillanatról álmodtam

A szezon egyik legőrültebb hajráját hozó Szahíri Nagydíjon élete első F1-es győzelmét szerezte meg Sergio Perez, aki ettől többet már nem igazán tehet a Red Bull jövő évi üléséért. Stroll a harmadik.

részletek

Perez ütközés és Mercedes-blama után győzött

Sokáig úgy tűnt, hogy a beugró Russell nyerheti a Szahíri GP-t, a bokszutcai bakik sorozata révén viszont a rajt után a mezőny végére visszaeső mexikói aratta első sikerét a Racing Pointtal. Ocon és Stroll még dobogón.

részletek

Stroll: A kritikák éltetnek engem

A családi háttere miatt rendszeresen célponttá váló pilóta elfogadta sorsát, így az őt ért szidalmakat arra tudja használni, hogy még jobb versenyzővé váljon.

részletek

Kvjat mindkét balesetben főszerepet játszott

Danyiil Kvjat vasárnap mindkét látványos, ám – hála istennek – szerencsés kimenetelű balesetben benne volt. Azonnal tudta, hogy nagy a baj, mikor a tükörbe nézett, Strollra viszont haragszik.

részletek
Olvastad már?