DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

LM24

LM24 20. óra: Még mindig nem dőlt el semmi

Négy órával a leintés előtt néhány másodperc csak a különbség a Ferrari és a Toyota között – Kubica megpróbálhatja újra, ami tavalyelőtt majdnem sikerült, három hölgy vezet a GT-k között!

részletek

LM24 16. óra: Vezet a Ferrari, sarkában a Toyota

A Le Mans-i 24 órás kétharmadánál is csak másodpercek választják el egymástól az éllovas duót, s még egy Cadillac is körön belül. Már 20 kieső a versenyen.

részletek

LM24 12. óra: Ferrari vs. Toyota, Peugeot-dráma

Hárman maradtak igazán versenyben a győzelemért a Le Mans-i 24 órás féltávjánál: elszállt az #50-es Ferrari és a #94-es Peugeot is.

részletek

LM24 4. óra: Esőkáosz és Peugeot-vezetés

Négy óra alatt öt gyártó is megfordult már az élen Le Mans-ban, ahol balesetek, eltérő stratégiák és az eső is megkavarta a lapokat.

részletek

ÉLŐ: A 100 éves Le Mans-i 24 órás

Toyota, Ferrari, esetleg Porsche vagy Cadillac? Kövesd velünk végig ÉLŐben a centenáriumi Le Mans-i 24 órást folyamatosan frissülő percről percre közvetítésünkben!

részletek

Kik indulnak a hétvégi Le Mans-i 24 óráson?

62 autó, 186 versenyző, 13 Le Mans-győztes, 18 egykori F1-es pilóta, NASCAR- és IndyCar-bajnokok – ez a holnap rajtoló Le Mans-i 24 órás mezőnye.

részletek

Le Mans: Akik életüket adták álmaikért

Siker, fény és csillogás: a Le Mans-i 24 órás rendszerint az autósportszezon egyik legnagyobb fesztiválja és örömünnepe - de sajnos néha viharfelhők gyűlnek a Circuit de la Sarthe fölé...

részletek

Le Mans 24: Legendás versenygépek

DRS a 60-as években, az első dízeles győztes, 400 felett hasító Sauber és egy különös formájú autó. Az idei 24 óráshoz közeledve egy tucat legendás Le Mans-i versenygépet idézünk fel.

részletek

Le Mans 24: A hősök arcképcsarnoka

Sok szupersztár indult Le Mans-ban, de a 24 órás műfaj nem feküdt mindenkinek: az alábbiakban 13 olyan pilótát idézünk fel, akiknek viszont nagyon is, és beírták nevüket Le Mans aranykönyvébe.

részletek

Buttont több csapat is Le Mans-ba vitte volna

Egy különleges NASCAR-autóval vesz részt az idei Le Mans-i 24 óráson Jenson Button, aki azt is elárulta, miért pont erre az ajánlatra mondott igent.

részletek

Megérkezett a Le Mans-i NASCAR-autó

Átalakították, de mégis megőrizte a NASCAR jellegzetességeit az a különleges autó, mellyel Jenson Buttonék részt vesznek az idei Le Mans-on.

részletek

LM24 20. óra: Toyota-vezetés, Corvette-dráma

A hajrára fordulva jó úton halad a győzelem felé a #8-as Toyota legénysége, a GTE Próban viszont újabb fordulat állt be, miután az éllovas autónak nekiment egy LMP2-es versenygép.

részletek