DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Podcast

Podcast – Le Mans 100: Őrületes verseny, Ferrari-győzelem

Öt csapat is állt az élen, reggelre Ferrari–Toyota csatát hozott a 100 éves Le Mans-i 24 órás. Maranellóban félreverték a harangokat, de sok más érdekesség is történt a világ legnagyobb autóversenyén.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Június második hétvégéjén rendezték a 2023-as Le Mans-i 24 órást, mely nem csupán a Ferrari és az LMD-h autók érkezése miatt volt különleges, hanem azért is, mert a világ legnagyobb autóversenye a 100. születésnapját ünnepelte idén. A verseny méltó lett az évfordulóhoz: változatos küzdelem, esőkáosz, hatalmas drámák, öröm és bánat. A Formula Podcast legújabb adásában nem csak a versenyt és a Ferrari győzelmét beszéljük át, hanem mérgelődünk is kicsit bizonyos dolgokon, elbúcsúztatjuk az LMGTE géposztályt, és a jövőbe is tekintünk.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E29_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: