DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

LeMans

Le Mans: 23 Hypercar, összesen 62 autó a nevezési listán

A teljes szezonra nevezett 19 egység mellett még négy trió rajthoz áll a csúcskategóriájában a WEC ékkövének számító 24 órás versenyen.

részletek

Button szerint a Hypercar fejlettebb, mint egy F1-es autó

2009 F1-es világbajnoka 2024-ben a WEC-ben fut teljes szezont egy Porschével, és elárulta, hogy lenyűgözi a sportautózás csúcskategóriája.

részletek

Verstappen és Alonso együtt a Le Mans-i 24 óráson?

Együtt tervezik a Le Mans-i indulást, de kell találniuk egy harmadik versenyzőt, aki elég könnyű ahhoz, hogy beférjen a csapatukba.

részletek

Rossi, Schumacher, Kubica, De Vries: hivatalos a WEC 2024-es nevezési listája

14 gyártó, 19 Hypercar, 37 nevezett autó: brutális nevezési listát adott ki a WEC a 2024-es szezonra. A pilóták között is szerepelnek nagy nevek.

részletek

Retro – F1-es győzelem Le Mans-ban

Sok szó esett annak idején Nico Hülkenberg Le Mans-i sikere kapcsán az 1991-es 24 órásról, ahol utoljára nyertek aktív F1-es pilóták – egyúttal ez volt sokáig a japán gyártók egyetlen győzelme.

részletek

Podcast – Le Mans 100: Őrületes verseny, Ferrari-győzelem

Öt csapat is állt az élen, reggelre Ferrari–Toyota csatát hozott a 100 éves Le Mans-i 24 órás. Maranellóban félreverték a harangokat, de sok más érdekesség is történt a világ legnagyobb autóversenyén.

részletek

Le Mans, Alonso, Red Bull – hétfői híreink

A Ferrari a kieséstől tartott, mókust gázolt a Toyota, Alonso a Red Bullé lehetett volna, Verstappent magasztalja Rosberg – ezek voltak a hétfő sztorijai.

részletek

„Nem hittük, hogy túléljük a 24 órát” – meglepetésként érte a célba érés és a győzelem a Ferrarit

A Le Mans-i 24 órást megnyerő Ferrari pilótái nem gondolták, hogy egyáltalán célba érnek, tartottak a megbízhatóságtól: meglepődtek a győzelmükön.

részletek

A Ferrarié Le Mans, Leclerc is indulna: ezek a vasárnapi hírek

Szokás szerint a nap végén összeszedtük a legfontosabb híreket: minden fontos információ a vasárnapi eseményekkel kapcsolatban.

részletek

Leclerc is indulna a Ferrarival Le Mans-ban

Az F1-es pilóta is szívesen rajthoz állna a Le Mans-i 24 óráson: nagyon büszke arra, amit a Ferrari produkált, hihetetlen volt számára ez a futam.

részletek

„Maximális kockázatot kértünk” – megvédte döntő hibát vétő pilótáját a Toyota

A győzelemért próbált támadni Ryo Hirakawa, amikor hibázott, ezzel eldobta a Toyota esélyét Le Mans-ban. A csapatnál azonban nem hibáztatják.

részletek

A Ferrari nyerte a Le Mans-i 24 órást

Giovinazzi, Pier Guidi és Calado csúcsra juttatta az #51-es autót: a Ferrari nyerte a centenáriumi Le Mans-t a Toyota és a Cadillac előtt.

részletek