DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

LeMans

Megérkezett a Le Mans-i NASCAR-autó

Átalakították, de mégis megőrizte a NASCAR jellegzetességeit az a különleges autó, mellyel Jenson Buttonék részt vesznek az idei Le Mans-on.

részletek

Rossi visszavonult, a nézők eltűntek: drasztikus visszaesés a MotoGP-ben

Néhány kivételtől eltekintve szinte az összes nagydíj kevesebb helyszíni nézőt vonzott 2022-ben, mint az utolsó járvány előtti évben.

részletek

„Szégyen, a saját sz*r szervereiket sem tudják kontrollálni” – Verstappen

Néhány órával a Virtuális Le Mans-i 24 órásról történt kiesése után újabb kirohanást intézett a szervezők irányába a kétszeres F1-es világbajnok.

részletek

„Ez egy vicc, egy bohócműsor, most versenyeztem utoljára” – Verstappen kiakadt

Nem jó véget ért a virtuális Le Mans-i 24 órás futam Max Verstappen számára, az F1-es világbajnok pedig nem is rejtette véka alá a véleményét.

részletek

Verstappen máris első 2023-as versenyére készül

Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson teljesíti első idei versenyét. A holland a Team Redline csapatával veselkedik neki ismét a sikernek.

részletek

Más szakágban is indulna Verstappen

A regnáló F1-es világbajnok ismét arról beszélt, hogy más kihívás után nézhet: édesapjával közösen szeretne hosszútávú-versenyen indulni. Nem is sokára.

részletek

Alonso: Szívesen alkotnék egy csapatot Verstappennel

Valószínűleg a kétszeres világbajnok spanyol a Red Bullba is boldogan beülne, de ezúttal egy közös 24 órás versenyzést vizionált Le Mans-ban, ahol még az idősebb Verstappennek is szerepe lenne.

részletek

Kiss Norbert négyszeres Európa-bajnok!

A franciaországi Le Mans-ban vasárnap is folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert úgy vágott neki a napnak, hogy már most bebiztosíthatta elsőségét, és megszerezhette pályafutása negyedik EB címét. Ennek érdekében remek időt autózott az időmérőn, ismét megszerezte az első rajtkockát, és karnyújtásnyira került az összetett győzelem.

részletek

Kiss Norbi: Újabb pole, győzelem és második hely

A franciaországi Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert a szombati időmérőn is megállíthatatlan volt, és a leggyorsabb körével megszerezte az első rajtkockát, idén már 12. alkalommal! Egy másodpercet vert a második Sascha Lenzre.

részletek

Legendás pályán Kiss Norbert és a Révész Racing

Belgium után a hétvégén Franciaországban, a legendás Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság, ahol Kiss Norbert akár már be is biztosíthatja negyedik Eb-címét.

részletek

Magnussen: F1 nélkül is jól éreztem magam

A dán versenyző mesélt a tavalyi szezonról, amikor kiszorult a királykategória mezőnyéből: állítása szerint jól érezte magát, ugyanakkor fájdalmas élmény volt kívülállóként követni a versenyeket.

részletek

Retro – Hülkenberg Le Mans-t nyer

Pályafutása alatt nem sokszor kapott győzelemre esélyes autót, amikor viszont egyszer lehetőséghez jutott, nem okozott csalódást. Június 14-én délután rajtolt a 2015-ös Le Mans-i 24 órás, melyet Nico Hülkenberg nyert meg.

részletek