DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

LeMansi24órás

Megérkezett a Le Mans-i NASCAR-autó

Átalakították, de mégis megőrizte a NASCAR jellegzetességeit az a különleges autó, mellyel Jenson Buttonék részt vesznek az idei Le Mans-on.

részletek

Retro – Hülkenberg Le Mans-t nyer

Pályafutása alatt nem sokszor kapott győzelemre esélyes autót, amikor viszont egyszer lehetőséghez jutott, nem okozott csalódást. Június 14-én délután rajtolt a 2015-ös Le Mans-i 24 órás, melyet Nico Hülkenberg nyert meg.

részletek

Kettős Toyota-győzelem a Le Mans-i 24 óráson

A Sebastien Buemi, Brendon Hartley, Ryo Hirakawa trió nyerte a legendás egynapos 90. kiírását a #7-est testvérautót. A JOTA nyert az LMP2-ben, a GTE Próban Porsche-siker született.

részletek

LM24 20. óra: Toyota-vezetés, Corvette-dráma

A hajrára fordulva jó úton halad a győzelem felé a #8-as Toyota legénysége, a GTE Próban viszont újabb fordulat állt be, miután az éllovas autónak nekiment egy LMP2-es versenygép.

részletek

LM24 16. óra: Toyota-leállás és GTE-dráma

Rövid időre megállt Lopez alatt a #7-es Toyota, így Hartley-ék körelőnybe kerültek a 24 óra kétharmadánál az élen. A GTE Próban újabb gumiprobléma hozott nagy fordulatot.

részletek

LM24 8. óra: Tizedekre egymástól a Toyoták

A táv harmadánál is szoros a csata a győzelemért Le Mans-ban, miközben a japánok ellenfelei egyre nagyobb hátrányban. Az LMP2-ben őrült kiélezett a harc, a GTE Próban fordulat történt.

részletek

LM24 4. óra: Toyota-harc, Corvette-vezetés

Négy óra elteltével szorosan egymás mögött halad a két Toyota a 90. Le Mans-i 24 óráson, de körön belül még az egyik Glickenhaus is. A legizgalmasabb szokás szerint a GTE Pro kategória.

részletek

A bakui időmérőt vagy a Le Mans-i rajtot választják a rajongók?

Az Azerbajdzsáni Nagydíj főszervezője nem tart attól, hogy nem fogják nézni az időmérőt a 24 órás rajtja miatt – a két esemény pontosan egyszerre kezdődik szombaton.

részletek

Ne maradj le semmiről a bakui hétvégén!

Az Azerbajdzsáni Nagydíjjal folytatódik az F1-es szezon, de ezen kívül lesz Super Racing Festival a Hungaroringen, Le Mans-i 24 órás és még egy-két nyalánkság – mutatjuk az időtervet.

részletek

Kovács Bálinték nem értek célba Le Mans-ban

Noha az edzéseken, majd az időmérőn is remek teljesítményt nyújtott Kovács Bálint az Endurance világbajnokság talán legismertebb viadalán, a Le Mans-i 24 óráson, a H-Moto Team 20 éves motorosa technikai gondok miatt ezúttal nem ért célba a Wojcik Racing Team színeiben a legendás versenyen.

részletek

Kovács Bálint a Le Mans-i 24 óráson: „Hiszek magamban, ezért dolgozom hónapok óta!”

A tavalyi remeklést követően idén ismét bizonyíthat Kovács Bálint az Endurance-világbajnokság egyik legismertebb viadalán, a Le Mans-i 24 óráson. A H-Moto Team 20 éves motorosa a Wojcik Racing Team színeiben most is ott lesz a legendás versenyen.

részletek

Verstappen az élről csapta falnak Le Mans-ban

A Red Bull ellen szállt ringbe Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson, s a holland és csapattársai végig az élen is tartották autójukat, Verstappen végül csúnyán összetörte azt.

részletek