DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

LeMansi24órás

Kovács Bálint a top 10-ben Le Mans-ban

Kategóriájában a 10. helyen végzett Kovács Bálint és csapata a legendás egynapos viadalon. Farkas Kevin viszont bukás miatt nem tudott rajthoz állni a JuniorGP nyitányán.

részletek

„Jelenleg nincs más terv” – Vettel a Porsche-tesztről

Jövő héten a visszavonult négyszeres F1-es világbajnok a német márka hypercarját fogja tesztelni a Le Mans-i felkészülés jegyében: izgatott, de…

részletek

Le Mans: 23 Hypercar, összesen 62 autó a nevezési listán

A teljes szezonra nevezett 19 egység mellett még négy trió rajthoz áll a csúcskategóriájában a WEC ékkövének számító 24 órás versenyen.

részletek

Verstappen és Alonso együtt a Le Mans-i 24 óráson?

Együtt tervezik a Le Mans-i indulást, de kell találniuk egy harmadik versenyzőt, aki elég könnyű ahhoz, hogy beférjen a csapatukba.

részletek

Retro – F1-es győzelem Le Mans-ban

Sok szó esett annak idején Nico Hülkenberg Le Mans-i sikere kapcsán az 1991-es 24 órásról, ahol utoljára nyertek aktív F1-es pilóták – egyúttal ez volt sokáig a japán gyártók egyetlen győzelme.

részletek

Podcast – Le Mans 100: Őrületes verseny, Ferrari-győzelem

Öt csapat is állt az élen, reggelre Ferrari–Toyota csatát hozott a 100 éves Le Mans-i 24 órás. Maranellóban félreverték a harangokat, de sok más érdekesség is történt a világ legnagyobb autóversenyén.

részletek

Leclerc is indulna a Ferrarival Le Mans-ban

Az F1-es pilóta is szívesen rajthoz állna a Le Mans-i 24 óráson: nagyon büszke arra, amit a Ferrari produkált, hihetetlen volt számára ez a futam.

részletek

A Ferrari nyerte a Le Mans-i 24 órást

Giovinazzi, Pier Guidi és Calado csúcsra juttatta az #51-es autót: a Ferrari nyerte a centenáriumi Le Mans-t a Toyota és a Cadillac előtt.

részletek

LM24 20. óra: Még mindig nem dőlt el semmi

Négy órával a leintés előtt néhány másodperc csak a különbség a Ferrari és a Toyota között – Kubica megpróbálhatja újra, ami tavalyelőtt majdnem sikerült, három hölgy vezet a GT-k között!

részletek

LM24 16. óra: Vezet a Ferrari, sarkában a Toyota

A Le Mans-i 24 órás kétharmadánál is csak másodpercek választják el egymástól az éllovas duót, s még egy Cadillac is körön belül. Már 20 kieső a versenyen.

részletek

LM24 12. óra: Ferrari vs. Toyota, Peugeot-dráma

Hárman maradtak igazán versenyben a győzelemért a Le Mans-i 24 órás féltávjánál: elszállt az #50-es Ferrari és a #94-es Peugeot is.

részletek

LM24 8. óra: Éjfél előtt jött a dráma

Az élen álló Ferrari a kavicságyba csúszott, az erősebbik Toyotát kiütötte egy amatőr autó, az esélytelennek tartott Peugeot vezeti a százéves Le Mans-t a verseny harmadánál!

részletek