DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Krack

Aston: Kemény és elsietett volt Stroll büntetése

Védelmébe vette pilótáját Mike Krack csapatfőnök az F1-es Kínai Nagydíj után: szerinte az ilyen eseteket mindig az elöl haladók váltják ki.

részletek

Elismerte az Aston: voltak kételyeik Alonso folytatása kapcsán

Mike Krack csapatfőnök nem volt meggyőződve róla, hogy a kétszeres F1-es világbajnok folytatni akarja a versenyzést. Beszélt Lance Stroll jövőjéről is.

részletek

Aston: Fernando tényleg felülteljesít

Mike Krack egyetért Fernando Alonso szavaival: az autójuk nincs olyan jó, mint amilyen jó helyeken végez vele a kétszeres F1-es világbajnok.

részletek

„Fernando senkit nem sodorna veszélybe” – Aston

Közleményben állt ki büntetett versenyzője mellett Mike Krack F1-es csapatfőnök. Az is kiderült, miért nem támadta meg a büntetést az Aston Martin.

részletek

„Minden versenyző ezt tenné” – Alonso

Nem ért egyet a büntetésével a kétszeres F1-es világbajnok: szerinte keményen, de fair módon versenyzett Russell ellen. Az Aston elfogadja az ítéletet.

részletek

Ismét nehezebb előzni – megbuktak a szabályok?

Egyre többször panaszkodnak újra a „piszkos levegőre” az F1-esek, a csapatfőnökök ugyanakkor védelmükbe vették a jelenlegi szabályrendszert.

részletek

Így tartaná meg a „vonzó” Alonsót az Aston Martin

Mike Krack tisztában van vele, hogy érdeklődhetnek mások a kétszeres F1-es világbajnokuk iránt, de példamutató morálja miatt ragaszkodnának hozzá.

részletek

Még 2026-ra is megtartaná Alonsót az Aston Martin

Mike Krack csapatfőnök szerint „felrobbant” az F1-es pilótapiac Hamilton ferraris átigazolásával, de így is remélik, hogy a spanyol velük marad.

részletek

Lehullt a lepel az Aston Martin új F1-eséről

Az Aston Martin nyitotta az F1-es bemutatók második hetét: a tavalyi erős alapokra építkezve újult meg Alonso és Stroll zöldben pompázó AMR24-ese.

részletek

„Fernando úgy hajtott, mintha az első éve lenne az F1-ben” – Aston Martin

Nem győzte dicsérni kétszeres F1-es világbajnok pilótáját Mike Krack: szerinte az egész csapat sokat fejlődött az energiától duzzadó spanyol érkezése óta.

részletek

A költözés nem kifogás – az Aston a visszaesésről

Mike Krack csapatfőnök nem szeret kifogásokat keresni: ezért nem takarózik a silverstone-i építkezéssel és átköltözéssel. Ehelyett azzal kell foglalkozni, hogyan eshettek vissza az F1-es fejlesztési versenyben.

részletek

Egy klasszis és a főnök fia egy csapatban – mi a megoldás?

Az Aston Martin F1-es istállója komoly kihívással szembesült egy évvel ezelőtt: hogy tud együttműködni egy zseniális, de csapaton belül sokszor problémás versenyző és a főnök fia?

részletek