Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Krack

Nem lesz első számú pilóta az Aston Martinnál

Mike Krack elárulta, hogy Sebastian Vettel és Lance Stroll interlagosi incidense ellenére sem lesz kivételezés az Aston Martinnál, a csapat a jövőben is hagyja szabadon versenyezni pilótáit.

részletek

Közel a költségsapkás megállapodáshoz az Aston

Mike Krack szerint néhány napon belől eldőlhet, milyen büntetést kap csapata azért, hogy adminisztratív hibát követett el a 2021-es költségvetés kapcsán. Szerinte a lényeg, hogy a limit alatt maradtak.

részletek

Jó formában van az Aston, de javulhat még?

Az utóbbi tizenkét futamból tízszer is pontot szereztek Sebastian Vettelék, ezzel most már üldözőbe vették a hatodik helyezett Alfa Romeót. Van esélyük arra, hogy az év végéig megelőzzék?

részletek

Aston Martin: Drugovich várjon, ahogyan De Vries

Türelemre kérte a tartalékpilótaként a csapat kötelékébe került Formula-2-es bajnokot Mike Krack. Nyck de Vries esetével példálózott, aki három évvel saját mellőzése után érdemelte ki a királykategóriás ülést.

részletek

Aston: Ez a jutalma a fejlődésünknek

Egy hatodik és egy nyolcadik hellyel távozott Szingapúrból az Aston Martin, amely ezzel két helyet javítva már a hetedik a konstruktőri vb-tabellán. Mike Krack a teljes csapat munkáját dicsérte.

részletek

Meglepte az Aston Martint, hogy csalásgyanúba keverték őket

A néhány napja kirobbant költségplafonügyben érintett másik csapat főnöke, Mike Krack szerint meglepő és bosszantó volt, hogy az ő nevük is előkerült a sajtóértesülések során.

részletek

Krack szerint Stroll nem ijed meg Alonsótól

Az Aston Martin csapatfőnöke nem félti Lance Strollt az istállóhoz érkező Fernando Alonsótól, szerinte a fiatal kanadai sokakat meglephet a teljesítményével a következő szezonban.

részletek

Aston Martin: Tudjuk, hogy Alonsóval negatívum is érkezhet

Lawrence Stroll istállójánál tisztában vannak azzal, hogy Fernando Alonso időnként nagyon kritikus is tud lenni. De ebből előnyt is kovácsolhatnak, ráadásul megtanulják kezelni a világbajnokokat.

részletek

Magára talál Szingapúrtól az Aston Martin?

Zandvoort alapján az AMR22 jól teljesít a magas leszorítóerőt igénylő pályákon, ezért Mike Krack csapatfőnök sokat vár az istállótól – és különösen Sebastian Vetteltől – Szingapúrban és Japánban.

részletek

Az Aston Martin bízik Vettel képességeiben

Nem érzi úgy az Aston Martin csapatfőnöke, hogy Sebastian Vettel egy búcsú turnén lenne. Mike Krack szerint a német pilótában és az autóban is kellő potenciál van a folytatásra nézve.

részletek

Vettel: Idén a legnehezebb felzárkózni

Az Aston Martin négyszeres világbajnoka szerint sosem volt könnyű az F1-ben a mezőny végéről annak elejére ugrani, de a költségplafon még inkább megnehezítette a rosszul kezdő csapatok életét.

részletek

Vettelnek ismét balszerencséje volt, de Szingapúrban több esélye lesz

Rendkívül rövid versenyben volt része Sebastian Vettelnek Monzában, már a 11. körben meghibásodott az erőforrása. Az Aston tempója végig gyenge volt, de két hét múlva sokkal jobb lehet.

részletek