DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Krack

Az Astonnál azt hitték, nem tudnak számolni

Maga a csapat sem akarta eleinte elhinni, mennyit javultak a 2023-as F1-es szezonra. Mike Krack elmondta, miért volt fontos, hogy jó alappal kezdjenek.

részletek

Hamarosan felébred a Mercedes – így látják az ellenfelek

Toto Wolff negatív kijelentései ellenére nem írják le a németeket a rivális csapatfőnökök. Vasseur és Horner szerint gyorsan változhatnak az erőviszonyok, akár már Dzsiddában.

részletek

Aston: Még mindig jelentős a hátrányunk

A dobogós kezdés ellenére sem akarja elragadtatni magát az Aston F1-es főnöke, Mike Krack: szerinte lehet, hogy Dzsiddában csak negyedik erő lesznek.

részletek

„Nincsenek csodák az F1-ben” – hűti a kedélyeket az Aston Martin

A legtöbben a középmezőny élére várják az Aston Martint a teszt alapján, F1-es csapatfőnökük, Mike Krack azonban visszafogottan értékelt.

részletek

Vettel is a B opciók között lehet az Astonnál?

Továbbra sem tudni, Lance Stroll rajthoz tud-e állni az F1-es évadnyitón, mindenesetre a csapatfőnök nem zárta ki egyértelműen a német beugrását.

részletek

Versenyezhet-e Bahreinben Stroll vagy sem?

A tesztet kihagyja, de vajon veszélyben van-e az F1-es Bahreini Nagydíjon való indulása is a kanadainak? És ha igen, ott is Drugovich ugrik-e be?

részletek

„Remélem, Seb bánja a visszavonulást”

Az Aston Martin F1-es csapatfőnöke szerint karrierje utolsó futamain is égett a tűz a németben, aki a nehéz időszakok során is támogatta alakulatát.

részletek

Ezért lehet Alonso előrelépés Vettel után

Világbajnok helyére világbajnokot igazolt az Aston Martin, a brit istálló csapatfőnöke pedig biztos abban, hogy Fernando Alonso személye új szintre emeli majd a csapatot.

részletek

A többi középcsapat csak beszél, az Aston cselekeszik – odaszólt a riválisoknak a csapatfőnök

Egyetlen másik istálló sem bővül olyan szinten, mint teszi azt az élmezőnyt megcélzó Aston Martin. Ezért volt Fernando Alonso számára olyan egyértelmű a váltás.

részletek

Az Aston Martin elszakadna a Mercedestől

Az F1-be 2021-ben visszatérő Aston Martin zsinórban másodjára is csak a hetedik helyen végzett a konstruktőri pontversenyben. Az önállósodásban látják a lehetőséget.

részletek

Sorsdöntők lehetnek az Aston újításai

Hatalmas előrelépést jelentenek az F1-es Aston Martinnak az újonnan épülő létesítményei, a hamarosan nyíló gyár és szélcsatorna nagyobb önállóságot biztosít majd a briteknek a Mercedestől.

részletek

Az Aston Martin egy F1-es ülésig vinné tartalékpilótáját

Komolyan erősített tartalékos poszton az istálló. Stoffel Vandoorne mellett ugyanis a tavalyi F2-es bajnok, Felipe Drugovich szerződött hozzájuk, akire hosszabb távon, akár teljes állású versenyzőként is számítanának a jövőben.

részletek