Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

Karantén

Hazaengedték az ausztrál karanténból a McLaren tagjait

Nagy ijedséget okozott a szezonnyitó hétvégéjén, de jól végződött a McLaren kálváriája. A 14 napra elszigetelt csapattagok nem kapták el a koronavírust, a héten el fogják hagyni Ausztráliát.

részletek

Agostini: Gombóc van a torkomban, amikor hallom a mentők szirénáját

A gyorsaságimotoros-vb történetének legeredményesebb motorosa épp a koronavírus-járvány által leginkább sújtott olaszországi régióban él: ottani tapasztalatairól beszélt a legendás versenyző.

részletek

Sainz: Unalmas ez a karantén

A melbourne-i utazás óta a McLaren versenyzői elővigyázatosságból két hétig nem hagyják el a lakásukat a koronavírus-járvány terjedésére adott reakcióként. Carlos Sainz most az otthonából jelentkezve adott állapotjelentést önmagáról.

részletek

További 14 McLaren-csapattag került karanténba

A wokingi gárda az F1-es Ausztrál Nagydíj törlése után további részleteket osztott meg arról, milyen lépéseket tettek és tesznek az egyik csapattagjuk által produkált pozitív koronavírusteszt után.

részletek

Komoly veszélybe került az Ausztrál Nagydíj megrendezése

Hetekkel ezelőtt még csak elméleti fejtegetés volt, most azonban két istállónál is dolgozók kerültek karanténban Melbourne-ben. Az illetékes hatóság simán lefújja a futam megrendezését, ha szükséges.

részletek

Végre egy jó hír: A Ferrari-stáb tagjai zavartalanul hagyják el Olaszországot

Az elmúlt napokban egyre erősebben merült fel a lehetősége, hogy akár az idénynyitó futam el is maradhat a koronavírus miatt. A Scuderia csapattagjai azonban vasárnap nagyrészt elhagyták a zónát.

részletek

Karantén Olaszországban: ismét veszélyben a szezonnyitó

Bár eddig úgy tűnt, a koronavírus-járvány ellenére is többé-kevésbé biztonságban van az F1-es Ausztrál Nagydíj, a legújabb olaszországi szigorítások után kérdésessé vált egyes csapatok kiutazása.

részletek
Olvastad már?