Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 24. kedd

Jóslat

Wolff cáfolja Helmut Marko jóslatait

A Mercedes csapatfőnöke szerint badarság, hogy a Red Bull főtanácsadója máris erősorrendet állított fel. Senki nem tudhatja a másik csapat programját, tizedekre jósolni semmi értelme.

részletek

5 merész jóslat a 2019-es F1-es szezonra

Raikkönen, mint a középmezőny legjobbja, Verstappen pedig a bajnoki címért csatázik - az F1 hivatalos oldala öt merésznek nevezett jóslatot gyűjtött össze két hónappal a szezon rajtja előtt.

részletek

Mire számítottak januárban és mi lett belőle?

Érdemes szemezgetni az F1-hez közelállók januári nyilatkozataiból, hogy mi valósult meg akkori jóslataikból. Néhányan nagyon nem találták el a valóságot, például a McLaren.

részletek

Jósda: Ki lesz a világbajnok?

Nyolcrészes minisorozatunk utolsó epizódjában a merész tippek után megkomolyodtunk, és megmondtuk, ki lesz a világbajnok – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: A legvadabb tippjeink

Nyolcrészes minisorozatunk hetedik epizódjában mindannyian megfogalmaztuk legmerészebb várakozásunkat az idei szezonnal kapcsolatban – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Kiket rúgnak ki az idén?

Nyolcrészes minisorozatunk hatodik epizódjában megjósoljuk, kik azok a versenyzők, akik a szezon végén már útilapuból eszik a hamuba’ sült pogácsát – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Ők fogják idén leégetni magukat

Nyolcrészes minisorozatunk negyedik epizódjában a szezon csalódásait vesszük sorra, azaz tőlük várunk kevesebbet, mint a közvélemény, vagy épp önmaguk – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Raikkönen lesz a szezon szenzációja!

Nyolcrészes minisorozatunk harmadik epizódjában a szezon meglepetésembereit vesszük sorra, akik közt Kimi Raikkönen vissza-visszatér – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Mi lesz a McLarennel és Alonsóval?

Nyolcrészes minisorozatunk második epizódjában a McLaren-Honda-Alonso hármas idei sorsát, s jövőbeli együttmaradásának esélyét boncolgatjuk – s Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Hány új győztesünk lesz idén?

Nyolcrészes minisorozatot indítunk el, melyben a hétvégén rajtoló 2017-es F1-es szezon legfontosabb kérdéseit próbáljuk előre megválaszolni – s Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Hogy néz majd ki a 2019-es F1-es mezőny?

Bár még a 2017-es rajtrácsnak is csak körülbelül a fele ismert, érdekes eljátszani a gondolattal, hogyan alakul majd át az F1 élmezőnye 2019-re, amikorra rengeteg mostani ász szerződése lejár.

részletek
Olvastad már?