Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

INEOS

Bioüzemanyagot hozna az F1-be a Mercedes?

A Daimler és az INEOS közös erővel indítaná el a sportágat ebbe az irányba - ez egyelőre távlati terv, de mindkét fél beszélt már a dologról.

részletek

Wolff: Ez félreértés, én egy életre elköteleztem magam

Miután az INEOS, a Daimler és Toto Wolff bejelentették, hogy egyaránt egyharmados részesedéssel rendelkeznek a Mercedes F1-es csapatában, a csapatfőnök tisztázta, ő egy életre kötelezte el magát.

részletek

Új tulajdonos a Mercedesnél, Wolff még évekig marad

A nap első bejelentését nem a Red Bull, hanem a Mercedes tette. A csapat szponzoraként ténykedő Ineos tulajdonossá lépett elő egyharmados részesedéssel, Toto Wolff még három évig csapatfőnök lesz.

részletek

Wolff az Ineos-ügyről: Minden csak találgatás

Reagált a pletykákra a Mercedes F1-es csapatfőnöke, aki szerint nem fog többségi tulajdonrészt vásárolni az istállóban az Ineos, és a pletykáknak Hamilton húzódó hosszabbításához sincs köze.

részletek

Pletyka: Megveszik és átnevezik a Mercedest

Van, aki szerint hamarosan már nem Mercedesnek, hanem Ineosnak fogják hívni az istállót és nem Toto Wolff lesz a csapatfőnök, bár a főhadiszállás marad Brackley-ben.

részletek

A leggazdagabb brittől a lengyel olajig

Több mint hárombillió forintnak megfelelő 1100 millió dollárra becsülik azt az éves összeget, melyet az összes résztvevő támogató pumpál a Formula–1-be. Mint minden szezon előtt, idén is volt mozgolódás a hétköznapi halandók számára felfoghatatlan összegek piacán: a Mercedes és az Alfa Romeo egy-egy értékes szerzeménnyel gazdagodott, a Williamsnél a szponzorállomány nagy része kicserélődött, a McLaren pedig tovább halmozza a partnereket.

részletek

Ratcliffe: A Mercedes az öregemberek autója volt

Az INEOS elnöke, Jim Ratcliffe beszélt arról, mit jelent számukra a megállapodás a Mercedesszel, amely márkáról elmondta, mekkora fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, némi humorral fűszerezve.

részletek

Wolff: Azért jött létre ez az együttműködés, mert maradni akarunk

A Mercedes váratlanul bemutatta hétfőn, kora délután a 2020-as autójának festését, melyet egy új szponzor határoz meg. Toto Wolff szerint az INEOS segít majd nekik, hogy az F1-ben maradhassanak.

részletek

Megújult a 2020-as Mercedes fényezése

Előzetes bejelentés nélkül, négy nappal a hivatalos bemutató előtt a Mercedes leleplezte 2020-as autófestését a tavalyi modellen. Új szponzor csatlakozott Nagy-Britannia leggazdagabb emberének vezetésével, ami a dizájnban is megjelenik.

részletek

Sajtó: Húszmillót kaszálhat a Mercedes egy szponzorral

A téli szünetben sok sajtóértesülés született már. Szerencsére februárban már jönnek a téli tesztek, de addig sem hagytak bennünket unatkozni, ugyanis a Mercedes állítólag 20 milliós üzletet köthet.

részletek
Olvastad már?