DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Nyáron nyílik Magyarországon az INEOS Grenadier márkakereskedése

Az INEOS Automotive bejelentette magyarországi partnerét, aki az országban hivatalos forgalmazóként a típus márkakereskedését és márkaszervizét fogja működtetni. Ez egy azon 160 helyszín közül, amelyek rövidesen az egész világon megtalálhatóak lesznek.

Az INEOS tervei szerint 2022 végére világszerte több mint 50 országban egy 200 értékesítésiés szervizközpontból álló hálózattal fog rendelkezni a Grenadier számára, beleértve a már működő márkakereskedéseket, 4X4 specialistákat és mezőgazdasági berendezések értékesítőit is.

Az INEOS hivatalos magyarországi partnere a Gablini cégcsoport Budapesten. Az INEOS segíti partnerét a szalon kialakításában, hogy az néhány hónapon belül készen álljon az ügyfelek fogadására. A folyamat része továbbá egy intenzív képzés, melynek során az értékesítők és a műhelyben dolgozó szakemberek is elsajátítják a szükséges tudást. A kereskedés a nyár folyamán nyitja meg kapuit a leendő ügyfelek előtt.

grenadir



A cél, hogy a magyarországi ügyfelek számára elérhető távolságra legyen hivatalos márkaszerviz. A Gablini cégcsoport részese a szervizhálózat gerincét alkotó partnereknek, további területi lefedettséget pedig az egyedileg kiválasztott szervizek biztosítanak.

„Több mint egy éve fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy olyan kereskedelmi partnereket találjunk, akik osztoznak a Grenadier iránti lelkesedsünkben és várakozásunkban” - mondta Klaus Hartmann, az INEOS Automotive európai vezetője. „Megértik a 4X4-felhasználókat és igényeiket, valamint bizonyítottan kiváló ügyfélélményt nyújtanak. Partnereinkkel együtt alig várjuk, hogy biztosítsuk a Grenadier vásárlói számára a szükséges tanácsadást, útmutatást és támogatást.”

A leendő vásárlók ineosgrenadier.com oldalon található interaktív térképen megtalálhatják a hozzájuk legközelebb eső Grenadier kereskedőt. Az INEOS Grenadeir teljes műszaki specifikációja és ára április végétől lesz elérhető Magyarországon, rendelés leadására pedig várhatóan május hónaptól lesz lehetőség.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: